15

НИКО

преди 12 години

Да се организираме във Фейсбук против Холивуд и музикалните компании - те ни нарушават правата

14

Тялото

преди 12 години

Последствията от тези двата закона ще са че трафика ще се изнесе постепенно извън щатите. Следващия гъгъл, или фейсбук ще са руски или китайски. GODADDY които раздават домейните са получили вече рекорден брой писма че клиентите им си отиват ако се приеме закона. Затова протестират гугъл и АОЛ и всички нет компании.Американските власти за пореден път в опита си да защитят частни интереси ще прецакат един от малкото им отрасли дето върви. ***.

13

Анонимен

преди 12 години

Важното за *** хамериканци и тъпите правоносители, е да знаят, че на всяко действие има противодействие.

12

До 9

преди 12 години

Абе не знам с какво се занимаваш, но със сигурност не е IT. Ок, влачи си лаптопа, таблета или квото там имаш, или дръж сайта си в някой от хостингите. И когато направиш публикация, която не се харесва на някой, колко бързо ще ти го свалят - знаеш ли? С този закон (SOPA, ако не знаеш) администрацията на Щатите (разбирай ЦРУ, ФБР, НС или Великденския заек) ще имат властта да банват цели домейни (пак за леймърите пояснявам - .bg, , .net) или отделни сайтове. Прочети малко повече за Kill Switch

11

Анонимен

преди 12 години

*** носители на авторски права и глупави интелектуални собственици. Това няма да им реши проблемите, а ще ги задълбочи. Ние ще продължим да обменяме информация, това, което се опитват да постигнат само ще ожесточи пиратството, а аз гласувам с две ръце "ЗА".

10

Анонимен

преди 12 години

Гнусни хамериканци, умирайте в кофите! P2P will never die!

9

Yra

преди 12 години

Hoolywood nad kostituciata. Chovekut e prosto sashtestvo - shte zapochne da ceni svobodata si chak kogato ya izgubi.

8

K

преди 12 години

До 1:Интернет няма инфраструктура в този смисъл, който си мислиш. Сруктурата на интернета е всеки един от нас. Множеството хора правят интернет. Той не идва от един първоизточник. С две думи - американците не могат да спрат интернет или да въведат еднозначен закон валиден за всички държави по света. Това нито една държава не може да направи не само с интернет, ами и по принцип. Така, че американците се отдалечават с бързи стъпки от демокрацията. Като се замисля то първи май оттам тръгва.

7

От 1 до 2

преди 12 години

Братле, така ти си мислиш. Нали NDIC е техен, нали те дават IP-адресите, нали те дават права на домейните... Нали всичко се командва от техните машини. Смешен ти е коментара, да знаеш!

6

Анонимен

преди 12 години

Добрите филми винаги носят печалби на филмовите компаниий. За слабите трябва направо да ни дават пари, че ги теглим от мрежата да им вдигаме рейтинга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

свобода на интернет

преди 12 години

браво само така.

4

свобода на интернет

преди 12 години

браво само така.

3

ANONYMUS

преди 12 години

Скоро САЩ е е най-ограничаващата човешки права държава в света!

2

Анонимен

преди 12 години

от там е тръгнало, но те нямат контрол в/у глобалната мрежа

1

Така е то

преди 12 години

Готвения там закон ще е валиден за цял свят. Защото самия Интернет като технология и основна инфраструктура е щатски!