14

иво

преди 12 години

10 000 много ли е? на мен ми се вижда малко за звезда от нейния калибър

13

Анонимен

преди 12 години

Дженифър Лопес е много мека с мъжете си. За да разбере за какво става въпрос, нека им откаже помощ и пари. Веднага ще разбере защо трябва позицията и да затвърдее. Тя тепърва ще научи защо напоследък хората предпочитат да не се женят. Марк Антъни вече и преподава първия урок: Какво може да се случи, когато се довериш на неподходящия човек.

12

Като в сапунка

преди 12 години

Ето каква била работата. Марк Антъни ревнува като бесен. Яд го е, че децата му викали татко на друг мъж. Грижа го е за собственото му его, не за децата. Кой сега е за психиатър? Кой е комплексарят? А?

11

Анонимен

преди 12 години

на тая анакондата и изяде половината дупе и пак има за целия свят!

10

до 2

преди 12 години

И каква смяташ, че е грешката? Въпросът е и за тези 20, които са те подкрепили

9

емир

преди 12 години

По прилежно е да го наричат "батко", все пак са почти на една възраст...

8

онбашията

преди 12 години

явно добре и масажира бъбреците "таткото" ....

7

мilen

преди 12 години

Известните в Холивуд се женят и развеждат,както ние се поздравяваме сутрин за добро утро.Поредната медийна раздувка!

6

Анчо

преди 12 години

Тоя на снимката не е "младото й гадже", а античния македонец Марко Антоноски, a.k.a. Marc Anthony. Негирали го империалистите, затова си сменил името.

5

Ърк

преди 12 години

Разводите при холивудските звезди (пък и известните въобще) е заради това, че те просто не могат да правят компроси и нямат търпимост към хората около тях, а в брака това еосновното. Когато в почти целия си живот има хора, чиято работа е търчат подирите ти и да ти угаждат за всяка глезотия, човек губи представа за реалността. Ето сега, убеден съм, че кака Джени наистина си мисли, че младока е влюбен в нея и съвсем спокойно може да смени бащите на децата си, сякаш сменя декора в детските им стаи.

4

13

преди 12 години

Абсолютно е прав Хехе - в България формулата е "за жената - децата, а за мъжа - свободата"!Жена съм и го преживях - сина ми беше на 11 г., а аз имах 7 медицински от съдебна медицина, повечето - средна телесна повреда!Плащал ми е винаги издръжка, даже повече пари ми е давал, но... ангажимента към детето не е само издръжката!

3

Анонимен

преди 12 години

ama toa e pochti nabor s decata

2

ууууу

преди 12 години

"да растеж без баща!" евеее, ***! ууууу

1

Хехе

преди 12 години

По- добре прекалено много и загрижени бащи , отколкото да растеж без баща! Боли когато детето ти казва и на друг "мамо" или "тате" ,но разведената половинка ,при която не е детето иначе си живее живота нали? Не тича да нахрани ,да прибере , да мери температура ,когато е болно , да играе с него... само на седмица ,две се сеща че е родител. А тук в България и издръжка не плащат болшинството даже , и стотинка за детето им ги боли да дадат...