Снимка: Reuters

Дженифър Лопес определено държи на 24-годишния Каспър Смарт и нещата между тях не са мимолетен флирт. Първо певицата го запозна с децата си, второ заяви, че дава по него 10 000 долара седмично, а за капак сега е разрешила на близнаците си да го наричат "татко Каспър".

Марк Антъни направо откачил като разбрал, че Макс и Еми си имат още един "татко" и се чуди как да раздели наследниците си от любовника на майка им.

"Той смята, че Каспър е просто една мушица, която ще изхвръкне от живота на половинката му бързо и не иска децата да се привързват към него. Освен това Марк смята, че ако Каспър ще се прави на татко, трябва да вземе участие в издръжката на децата", разказа приятел на Антъни.

Според близки до латино певеца той не ревнувал Лопес и нямал против да си има млад любовник, но отношението на децата му към Смарт направо му бъркало в мозъка.

Според Марк Дженифър не може да стои без мъж и затова след раздялата им се е хвърлила веднага в обятията на друг мъж. "Марк иска да я изпрати заради комплексите й на терапия. Той се страхува, че децата му ще израснат сред прекалено много бащи", допълват от обкръжението му.

Още новини за звезди вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase