218

Родолюбец

преди 12 години

Може да не е политически грамотен, но поне иска да направи добро за родината си! Всички пари на партията се влагат в клубовете в страната, вестника и от скоро в телевизията им. Не вярвам да има човек, които да не забелязва, че има атака срещу него. Замислете се защо? На кого не е удобен и защо? Обичайте родината си и я защитавайте! Научете се да различавате доброто от злото, поровете се малко, намерете информация за някого преди да дадете гласа си за него и най-вече-научете се да цените гласа си

217

хаххаха

преди 12 години

Волене,на кого ни оставяш,нищо смешно няма вече по телевизията,сега и ти като изчезнеш,.как по дяволите да се забавлявам?Ох,мъка!

216

ха

преди 12 години

Направо не мога да разбера как все още има хора,които слушат Сидеров и въобще политиканчетата родни???Всички правят всичко за пари!Сидеров за 3 години 10 пъти си промени отношението към Борисов,както и последният си сменя мнението по някои въпроси по 3 пъти на ден!Кога органите в тази""държава""ще се заемат по сериозно с доказването финансовото състояние на всички в парламента?За случаи като""Тракия""немските авиолинии ,офшорните сметки,(с 5млн евро)джамията,все дела в които е замесен Сидеров?

215

mav

преди 12 години

и последно... парадокса и смешката в цялата работа е че... предложението субсидията да следва депутата е... от кого мислите ?:) - от атака.

214

mav

преди 12 години

а лъжите че вестникатака спирал заради субсидията на депутатите не заслужават коментар...нито наивните *** писма към "предателката" калинка, а смс-те на *** не са нищо необичайно .. чукнете в гугъл за видео/звук - как псува на майка полицаи пред заведение , че и се гласеше министър на мевере да става.....

213

mav

преди 12 години

сидеров отдавна се е доказал като част от анти-БГ проект, и като мъжка секретарка на доган, и и зпълняващ "мръсната работа" на дпс.както съм споменавал примерите са както изпикаването на вожда върху подписката против новини на турски /вожда излезе от телевизията с решение за разширяване на новините в отделен държавно субсидиран канал/ така и с подигравката в БАТАК и т.н... а сега просто затвърди и качеството си на продажник , който за 30 сребърника би *** г.за на който кажеш.

212

Кръстоносец

преди 12 години

Който не подкрепя Сидеров,няма право да се нарича българин

211

Патриот

преди 12 години

До:236Човече,понамали омразата.Вредиш на костите си.Няма смисъл бе човек!!!

210

Germany

преди 12 години

хора пазете народа от волен

209

Анонимен

преди 12 години

Или си турчин или не си.Какво значи етнически и неетнически турчин.А може би искаш да кажеш,че си потурчен турчин ?

208

Етнически Турчин

преди 12 години

Атака успешно атакува джоба на българина!ДПС и БСП на останалите нямам думи!

207

Анонимен

преди 12 години

Што не си искате парите от Доган ? Или от Костов ? Герберастите ги е страх,че Народът ще се събуди и ще гласува за АТАКА.Кампанията с/у АТАКА и Сидеров се води във всички медии, включително и в този сайт .На заспалия народ му харесва да го грабят гербери и крадат комунисти

206

глас народен,глас бо

преди 12 години

Кви каси, кви пари - парите са на народа !

205

Анонимен

преди 12 години

Герберасти,престанете с цирковете и върнета касата на Волен,защото не е ваша а на АТАКА.

204

до 221 от уч.френски

преди 12 години

Използва се и при имена или по-скоро фамилия......................Не! Грешиш DE като знак за благородност със това тук , което е предлог за притежание.Ето ти пример - Honore de Balzac в случая de е почетно звание, защото Балзак го получава по-късно, името му е само Honore Balzac, а тук написаното Cirque du Siderov, което значи Сидеровият цирк или Циркът на Сидеров е употребено като предлог за принадлежност , за това между двете de има голяма разлика.С това мисля да приключа обясненията по френски език.

203

костов

преди 12 години

късно е волене да се уважавате с рапона,яне те измести:)

202

outsider

преди 12 години

Волен Сидеров да взема пример от Яне Янев. Който слушка (бат' Бойко) получава, който не слушка - не получава. Просто и ясно като сентенцията на Христо Стоичков "Купуваш - пичелиш, не купуваш - не пичелиш".

201

Анонимен

преди 12 години

Изключително манипулативна статия.Напълно нормално, Волен призова Борисов да върне парите,защото не са негови, а на АТАКА.

200

до учителя фр

преди 12 години

Предполагам, че съвсем съзнателно е "опредметяването" на сидеров (с малка буква и определителен член) ;-) една малка буква, която се взе за тежка дума ;-).

199

Кръстоносец

преди 12 години

Ами как Волен да постигне повече,след като в Абсурдистан,за единствената българска партия АТАКА гласуват едва 2,5 % от населението.Затова казах,че сте жалки.Еми нека ви правят на маймуни.Всеки народ заслужава съдбата си