37

Анонимен

преди 12 години

Който е написал името на статията е абсолютен бездарник, как може да се нарече в Китай масови безредици за няколко хвърлени яйца ? ***.

36

Bobby

преди 12 години

Хъм, интересни коментари. Аз имам iPhone 3GS - този ОТПРЕДИ 4. Като пушка е :) А дори вече го дават и безплатно с договор за 2 години към мобилен оператор. Друг пък предпочита HTC, Самсунг, Нокиа... Няма лошо в което - заради това има толкова марки телефони. Да имаш смартфон не е социален статус, а удобство. Смартфоните не са само айфон, НТС и Самсунг. А това с камерата - не разбрахте ли, че по-добро от цифров ФОТОАПАРАТ няма? Няма телефон, няма мелефони.

35

Анонимен

преди 12 години

Механичният часовник е по-надежден от кварцовия - не му трябва батерия. Освен това не се влияе от електромагнитни смущения.

34

Анонимен

преди 12 години

"Направо ще се побъркам, ако не отворят". Друг млад мъж, който в студа е чакал пред магазина, заяви, че искал истински iPhone, а не реплика.ахахахахахахахахахаха китаец искал истински айфон... )))))))) Баси, тва е мноо як виц. Все едно руснак да иска забрана водката. )))))))))))

33

Мишо

преди 12 години

Антоне, отдавна съм се отказал да обяснявам на епъл феновете каквото и да било. В някой статии само изказвам мнение, обикновено не против продуктите на фирмата, които определено са добри, а против бизнес практиките им. Някой друг по-надолу ти е обяснил, че това е поредната грозна ПР постановка и е улучил в десятката. ;-) Наблюдател, въпреки че е фен на марката го потвърждава с думите си, което му прави чест. :-)

32

Анонимен

преди 12 години

колко излишни пари се дават за тия играчки не е истина. ама и у нас всеки втори голтак с айфоун вече, а се оплакват как не им стигали парите...

31

Анонимен

преди 12 години

Нарочно не го пускаха в китай 3 месеца макар там да го произвеждат за да се навъдят такива нервни ***. И да може след това да пишат журналистите че са се били за скапания телефон. Така се прави реклама (PR) - учете се.

30

Анонимен

преди 12 години

По-големи *** няма.

29

bla bla

преди 12 години

Вари го печи го ама друг фирма не може да докара такъв фурор ... говорете каквото искате самсунги хтц-та ако ще за по 200 лева да пуснат същото не стаааа

28

славянин

преди 12 години

Това представлява човечеството днес: стада консумиращо-дефекиращи зомбита, най-голямата мечта за световните господари! Учителя Петър Дънов е казал: ''съвременното човечество се намира в състояние на хипноза от четвърта степен'', което съответства на състояние ''зомби''!

27

Mao Dze

преди 12 години

Другари китайци, къде останаха партийните повели, къде остана будизма и вие ли се поддадохте на капиталистическите фетиши ?

26

Прост човек

преди 12 години

Айфона е луксозен в сравнение със Самсунг пластик и др масови марки.

25

Жоро

преди 12 години

Цял свят е с iPhone, само ред неците в САЩ и *** в Бг са по-умни от другите. Въртят, сучат, не пропускат статия за Apple.... Било театър от страна на Apple .... леле майко. Парцала Mickey, и нещастника Жоро-бг (мухльото с регистрация в Dnes.bg хаха) ще си нацапат боксерките да ръсят бисери след бисери. Мики, курвооооо, остава ли ти време да спиш от търсене на статии за iPhone? А статиите за ваще ментета никой не ги бръсне за слива, защо ли??

24

Анонимен

преди 12 години

Човешката глупост няма граници!!!!Светът върви стремглаво надолу!!!!!!

23

todor

преди 12 години

iPhone тръгва надолу - цялата концепция на Apple да ти вземат колкото могат повече пари , предлагайки нещо уникално вече не е актуална , защото другите производители предлагат абсолютно същото доста по-евтино. Андроид и Майкрософт почнаха да им ядат пазарния дял. осбен това на операторите им писна от арогантността да им определят цените. Всичко започна и свършва с гения на Стийв Джобс

22

Митко

преди 12 години

Айфон,... айпад,... айсиктир

21

Анонимен

преди 12 години

Напротив даже има много функции и добра камера (hd ако не се лъжа)

20

Анонимен

преди 12 години

Смешни ми станахте с този *** телефон! Нито има някакви завидни функции, нито камера. За какво ми е тогава? Да си играя с някакви приложенийца? Iphone става само за детска играчка, която струва скъпо. Да ви пикая на скапаната марка!

19

до 17

преди 12 години

О извинявай ти като си технически много грамотен сигурно взимаш много голяма заплата и можеш да си позволиш всякакъв телефон? Някой много по-добър? Или не можеш да си позволиш, защото шефа ти е глупав и те подценява?

18

Анонимен

преди 12 години

След около 1 година ще се случи същото, само че, тогава ябълките ще бъдат истински и ще се използват за ядене!!!