135

Анонимен

преди 12 години

Абе вие нормални ли сте? Никой на никого не трябва да е слуга. Вие сте зомбирани бе хора. Човека си е на трудов договор и си изпълнява задълженията. Не трябва да е ми слуга. Вие все едно се имате за по-висши от хората на държавна служба. Всеки си изкарва парите с труд и не трябва никой на никой да е слуга. Но съм съгласен че за даима справедливос отпуските трябва да се изравнят или едните нагоре или другите надолу. И да се използват задължително същата година.ПП:Работя в частна фирма!

134

До 169

преди 12 години

Поправям допуснатата си техническа грешка - последен ред - думата :който" да се чете "които". И още нещо - не крада работно време да ти отговарям - в болничен съм. Да не бъда обвинена и че не работя.

133

До 169 от 168

преди 12 години

Какво точно трябва да направя за теб!? Конкретно?! Защото имам длъжностна харектеристика и план за работа през всяка една година. Пристигат писма, заявления, въпроси - и моята работа е да им отговоря, да им бъда полезна. И аз го правя. За теб работя, не виждаш ли. Изпрати ми писмо и искай нещо - моята работа е да ти разгледам намерението, проекта или каквото и да е, и да ти отговоря в срок като ти бъда максимално полезна. Вярвай ми, има хора, които са ми благодарни, на който съм помогнала.Това е

132

До № 168

преди 12 години

Държавата сме всички ние, гражданите й. Много неправилно е, че ти работиш, за държавата, а трябва да работиш са нас, суверена, който сме те назначили да ни служиш. Ти, трябва да си ни слуга, но ти по стар соц обичай, искаш да си ни началник, да ни тъпчеш. Това, че си заработваш заплатата е твое мнение, неодобрено и непотвъртено, от работодателя ти, суверена! Докато бюджетните не разберат това, държавата ни никога, ама никога няма да тръгне по пътя на икономическото си развитие!

131

Анонимен

преди 12 години

Ако директора ми има много отпуска - то аз, като обикновен служител нямам. Имам толкова, колкото ми се полага за длъжността - 27 - младши, 28 - старши, 29 главен експерт и 30 - началник отдел. На вместо хората от частния сектор да се радват за намалените наши отпуски - да си бяха извоювали увеличение на техните. И още нещо - аз съм служител и като такъв работя за държавата, срещу което получавам заплата. Не я получавам даром, а си я заработвам. И за да се успокоите - под 400 лв е ( с 9 г. стаж).

130

Анонимен

преди 12 години

облагородявам булки от държавната администрация,с 30 г. трудов стаж срещу заплащане

129

Azz

преди 12 години

реалната реформа в администрацията тече вече. браво!

128

Кумалис

преди 12 години

Да живее другаря Ким Бой Бор !

127

Анонимен

преди 12 години

много ревльовци тука бе,сигурно всички чакат на държавната хранилка ама ядец

126

Боко

преди 12 години

Съкрати най накрая Цецо и назначи кучето ,на него му стигат 2-3 пържоли не ще апартаменти.

125

Крис

преди 12 години

Г-н Премиер , съкратете всички , които работят на държавна работа, пощи , железници , абсолютно всичко и тогава ще имаме най-ниския бюджетен дефицит нали?!

124

123456

преди 12 години

Тоя Бойко е луд!

123

Анонимен

преди 12 години

Междуфирмената задлъжнялост,т.е. парите които фирмите си дължат една на друга са 157 милиарда- два пъти повече от брутния вътрешен продукт. За каква икономика говорим. Само със съкращаване на разходите от къде ли не и данъци не се прави икономика.С това се прави имидж на фин.министър, вероятно за да ходи в някоя чужда институция на работа. И това може да стане само ако премиера ти е лаик, профан и невеж.Необходимо е да се стимулира бизнеса чрез увеличена покупателна способност.

122

Анонимен

преди 12 години

Всички гласували за герб са по *** от вожда им.

121

Анонимен

преди 12 години

Само така ББ! ГЕРБ още 2 мандата и България ще заприлича на нормална страна.

120

Анонимен

преди 12 години

Ако съкратиш още хора , останалите съвсем няма да могат да си ползват отпуските!

119

Анонимен

преди 12 години

"не съм от никоя партия,но България се нуждае от пътища,ние сме най-стария народ с най-богата история,за нас бъдещето е туризма,цял свят ще се извърви да види от къде е започнала историята на човечеството"Не лъжи привърженик си на Герб, а за историята трябва да мълчите. Вашият вожд вчера каза до май месец археолозите да си събират грънците и керемидите, за да не пречат на строителството на магистрала Струма.

118

Анонимен

преди 12 години

не съм от никоя партия,но България се нуждае от пътища,ние сме най-стария народ с най-богата история,за нас бъдещето е туризма,цял свят ще се извърви да види от къде е започнала историята на човечеството

117

до САНДО

преди 12 години

Прав си МОЛ-овете не правят икономика, но там работят реални хора, около 500 души в един МОЛ......, и като останат без работа?Това че търговията се срива е показателно за състоянието на Икономиката.НФБ, пътища се строят, но това само по себе си не е решение и те няма да доведат инвеститори, ако условията за бизнес са добри,което вкл. много условия, те ще инвестират, но в България условията са УЖАСНИ - Корупция, ниска квалификация, бюрокрация, шуробаджинащина, МОНОПОЛИ...

116

НФБ

преди 12 години

я да сравним нашите минерални извори в марикостиново , огняново, панчерево с този в карлови вари чехия...не е само да имаш природно то богатство на карлови вари е туристическа атракция, каква архитектура...ето това липсва на българина и на България!Красотата не е издигната в пиедестал!Никой не те задължава да си измажеш къщата ...да си оправиш двора и градината да сложиш цветя по балконите..да се поддържат спирките и тротоарите това не е само задължение на държавата, но тя го организира....