155

мариан

преди 12 години

като имат нужда от големи отпуски що не ги ползват.кой рабонтик не си е ползвал отпуската....няма такива.но работник е едно служител е друго.....търтей..както казва народа.сега всички служители ще се натискат да станат работници нали.И БЕЗ ОТПУСКИ В НЯКОЙ СВЕРИ И ТО ПОВЕЧЕТО ЩЕ СИ СТОЯТ ЗАЩОТО ИМА ДАЛАВЕРА ПАК

154

КОКАЛА

преди 12 години

A,така Боко уволнявай всички, затваряй всичко така се управлява,така се гради ДЪРЖАВА давай на *** помощи и работа, нас ни зарежи ние сме тъпите БЪЛГАРИ.НЕДЕЙ ДА НИ МИСЛИШ................ ...Господ забавя ала не прощава................Помни..........

153

Анонимен

преди 12 години

По въпроса за отпуските,предлагам на г-н Борисов и държавните служители да ползват отпуските си ,както в частния сектор:пускаш молба за 20 дни ползваш 10.

152

Анонимен

преди 12 години

Баси майката, кво става в тая държава бе?! Дано наистина идва края на света.

151

suffer

преди 12 години

И как един държавен служител може да си вземе отпуската като не му позволявате с години поради липса на кадри? Работата на държавните служители е свързана в повечето случаи с огромно психическо натоварване. Работи се с хора и документи денонощно при ненормални условия на труд и за това е нужна толкова отпуска, колкото е в момента. Пората са го преценили правилно. При държавните служители вследствие на психическите натоварвания случаите на инфаркти и инсулти е 6 пъти по-голям г-н Борисуф

150

Idva Vidov den.

преди 12 години

Pitam se, shte doide li vreme i nego da go boli, da go boli taka kakto go boili celiat narod podlojen na stres i unishtojenie!!!Da useti kakvo e bolkata ot zagubenata raboota, bolkata ot nenormalnite ceni na hranata, gorivata, lekarstvata...I naistina ako doide novo pravitelstvo parite na nego i izgorata mu Cvetelinka da se proveriavat do poslednata stotinka.Kak napraviha miliardi na naroden grub, kak smazaha srednia i malukbiznes naroda s PENSIONNATA REFORMA!!!Koleltoto se vurti kazva noroda.

149

rosomaha

преди 12 години

Колко са *** и колко ни струват? Защо социалните плащания и парите за пенсии се вземат от едно място?

148

hhhhhf

преди 12 години

*** и некадърник

147

ПИТАНКО!

преди 12 години

Колко изпапка Боко от тия магистрали?Време е да си ходиш..Бог да пази България от такива като него и останалите народни представители но на себе си най вече..Още по черно бъдеще ни очаква братя българи не изгоним ли узурпаторите и бейовете от парламента..За какво са ни 230 депутата като душите им са по черни от най тъмната нощ..Как очаквате да Ви донесат светлина мислейки само за себе си...?

146

Анонимен

преди 12 години

Той посочи, че за 2011 година ние сме сред трите страни с най-добри финансови показатели. И С НАЙ-МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО....ТАКА ЧЕ РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е ПАК СЪС ЗНАК МИНУС :)

145

Преврат

преди 12 години

Че го бутнеме това правителство иначе ке умреме от глад. Време е май да си ходят - подиграват се с народа всеки ден.

144

bg

преди 12 години

XA DA IDEM V GRAN, POLICIA DA VIDIM KOLKO POLKOVNICI SE NAPIKVAT AMA 6YRETO GI KOTKA ,,,DOKOGA aAAAAAAAAAAAAAAAA,,,

143

rumen221

преди 12 години

БОКО,Да ти разкажа една приказка Не е за Винету, ама пак е добра - Нане и Вуте са шивачиНане реже едни *** и псува, пак реже и пак псуваВуте го пита:- Бе Нане що режеш, па пцуиш?Нане пак реже, поти се, пак псува, па по едно време отговаря:- Е па що Преправям тия къси *** и пети път ги режа, тия пусти *** и те все по-къси ставатВуте го гледа и го пита- Не помниш ли дедо Перо-неукия какво ни казваше едно време - Момчетааа, момчета, ТРИ ПЪТИ МЕРЕТЕ ЕДИН ПЪТ РЕЖЕТЕ

142

168

преди 12 години

Признавам, че има служители, които са си абсолютни ....... (използвай която искаш обидна дума). Аз самата съм ставала "жертва" на отвратителното им отношение. Но има и други, и те са повече, които се държат добре, възпитано и си вършат работата.

141

свестете се бе!

преди 12 години

"Той посочи, че за 2011 година ние сме сред трите страни с най-добри финансови показатели." Ми като само вземаш, без да даваш, много е лесно да си снай-добри показатели.Това обаче не е политическо умение, това е упростенческо командване - *** но връзка дай. Една демократична д-ва, това не е казарма.

140

До № 170

преди 12 години

Ти, драги нали обсужваш гражданите? Това не идва ли от услуга, слуга? То и Министър, от гръцки значи слуга! Но какво се получава, на практика. От бюрокрацията, за ползу родо, ушким за по-добро, се предлагат едни разрешителни режими, над 2200 на брой, за всевъзможни неща и се започва едно ходене по мъките. Това не може, онова не може, колегата е отпуска, тук някъде е, шапката му е на закачалката... Заради бюрокрацията, една от причините, бягат инвеститорите, дори в Румъния. Молба?

139

до 168 от 172

преди 12 години

Ми то си е точно така. Каква е тая глупост ние сме ви шефове вие сте ни роби. Още малко като работя в частна фирма а ти на държавна ще кажат че като дойда при теб и *** едва ли не трябва да ми направиш. Някой хора просто не мислят какво пишат.

138

rumen221

преди 12 години

КЪМ ЧИНОВНИЦИТЕ.Не споря за размера на отпуските. Питам друго...:- Как..., след като по кодекса на труда, поне половината отпуск се ползва в календарната година... - Как, след като втората половина от отдуска трябва да се ползва най-късно до средата на следващата година...- Как, след като има график за отуските...ИЗОБЩО СЪЩЕСТВУВА ПОНЯТИЕТО - "НЕПОЛЗВАН ГОДИШЕН ОТПУСК"...- КОЛКОТО ДО БОКОВЩИНИТЕ - няма как... ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНИ...

137

168

преди 12 години

Благодаря за хубавия коментар на 172 :-) И ние сме хора, но не знам защо сме така мразени. :-)

136

коки

преди 12 години

как този всичко реже, а техните отпуски са по 3 месеца и друг е въпросът, когато са на работа, колко работят!! Да маха болнични, отпуски, заплатите да ги намалява!! Така е най-добре!!