62

Анонимен

преди 12 години

абе този още ли не са го очистили

61

sevtus

преди 12 години

Никакви брайвикови не могат да спрат тенденциите към универсализиране и изчезване на етническите и политически граници в Европа, а по-нататък и в останалия свят.Проблемът е, че под шапката на либерализма този процес се провежда твърде лицемерно и това води до напрежение и конфликти. Проблемът не е в това, че светът се глобализира, а в начинът, по който това се прави - мултинационални компании в съчетание с огромни бюрокрации (ЕС,ООН и др.).

60

Яааа,

преди 12 години

60-ти, ти в ред ли си? Току що оправда Хитлер, и той след като прокламацийте му несвършиха работа, започна да избива наред тези които не му харесваха, че и 50 милиона последователи си поведе.

59

Абу Арз

преди 12 години

До # 56 Въпрос: Когато врагът ти е в задния двор, какво правиш? Оставаш да си го браниш или зарязваш семейството и отиваш да бъдеш окупатор в неговия заден двор? И ти се изказваш неподготвен, като повечето тука, които като стане атентат извършен от ислямисти започвате да ревете "САЩ са го извършили, те са конспиратори...". Гледайте си родината, защото стремглаво върви надолу. Не се занимавайте с другите, България си има достатъчно проблеми.

58

aa

преди 12 години

e,ne e taka,57 -mi! onia Chikatilo e izvurshil mnojestvo ubiistva,zashto mu pravi kef i se vuzbujda,a toia pravi samo edin akt s koito zatriva mnojestvo hora,no ne mu e pravilo tova nikakuv kef,nito go e vuzbujhdalo.napravil go e ,zashtoto drugite neshta ne sa pomognali i ne e imalo efekt ot proklamaciite mu i t.n.!kogato diktatori zatrivat i izbivat sobstvenia si narod-PROSTO TAKA...NISHTO! no kogato edin pravai poslednia vuzmojen akt za da bude chut ot cial sviat,togava..kakvo? tova sa FAKTITE

57

Тарзан

преди 12 години

Даже и животните в Амазонската джунгла не биха съчинили такова благородно отношение към жертвите си...! Мили Боже, докъде се докарахме човеците! Няма ли да се намесиш най-после!!!

56

Ба ти демократцията

преди 12 години

Сега, като се разтичат продажните *** и след една година са го направили милионер , герой, и пример за националистите. Не забравяйте че Норвегия преди ВСВ прегръща идеите на евгениката.

55

Темерут

преди 12 години

Е, това ако беше в Русия, като с Чикатило, един куршум в тила, и готово!Ама, не би... демокрация... Идиотокрация!

54

Българин до 21

преди 12 години

21 и други подобни на теб ***, задължително отидете на психиатър.Вие освен ,че сте ненормалници сте и страхливци ,като този норвежки "герой",който избива невръстни деца.Щом искате да се сражавате с мюсюлманите отидете в Афганистан,Иран...Ще отидете ,ама шубето е голям страх.Дрисльовци.

53

Анонимен

преди 12 години

Винаги е добре да се чуят и двете страни.

52

цц

преди 12 години

31-ви,ок,но фактологично не отива на арабски конгрес да избива,а най-малко 80 % от жертвите му са чисти норвежци...забравих линка където ги показват по име и лице..пък и тука ще ми изтрият коментара ако го пусна! но не са араби...голяма част от тях са местни,бели норвежци.Нищо не казвам,давам фактологията само!

51

RAZБИРАТЕЛ

преди 12 години

ТОЯ *** ОЩЕ ЛИ НЕ СА ГО ЗАКЛАЛИ ....................... ?

50

-

преди 12 години

Сега ще му платят безумни пари за интервюта. Сигурно и книга ще напише. А справедливост за близките на жертвите - никаква. Ей това е криворазбран либерализъм и цивилизованост.

49

chakame breivik

преди 12 години

Beivik, chakame te v ciganskata mahala.Zemi poveche patroni she imash rabota mnogo!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 12 години

Високи блондини със светли очи...хмм, този наистина е ариец!Hail Breivik!

47

сис

преди 12 години

много добър човек.Само с хора като този ще настигнем европейските страни!

46

7373

преди 12 години

Остава само да го изкарат геройтози психопат

45

Простотии

преди 12 години

Този трябваше да е разстрелян на стадион и показан по всички ТВ канали, вместо това сега ще пише книги, ще дава интервюта и ще стане герой ! Откачена цивилизация сме.

44

sevtus

преди 12 години

Всеки що годе интелигентен човек би трябвало да се сети, че либерализмът и фашизмът са двата инструмента в ръцете на едрата буржоазия и търговско-лихварският капитал за контрол на масите, използван широко от тях според конкретната нужда:)

43

удивен

преди 12 години

Да го направят лектор тогава.Може да се специализира на тема: масови убийства за нула време.