1405

чиракъ

преди 12 години

?!?!?!?

1404

do 1410

преди 12 години

nay malko 25 godini i se ste malsinsvo v svoyata dirjava i togava se vi vidya

1403

феникс

преди 12 години

Преди да похарчим и лев за интеграция, трябва всички *** да се затворят в гета!!! Да нямат НИКАКЪВ достъп в територията извън гетата. От гетото ще излизат САМО ТЕЗИ, които успешно се интегрират - училище, работа, плащане на сметки, осигуровки и данъци! Сватби и раждания - след 18-тата година - другото е педофилия, а тя се наказва от закона. Тези, които останат в гетата, ще живеят за сметка на данъкоплатците и поне няма да ни притесняват с присъствието си!

1402

икономист

преди 12 години

Да си ром е доходна професия.Трябва да се грижим за невръстните"специалисти"

1401

Косьо

преди 12 години

тук има бая народ дето не е виждал *** на живо ... няма да коментирам повече , да сте живи и здрави да ви изпият кръвчицата

1400

Анонимен

преди 12 години

Аз пък няма да ви плащам данъци.Така ще компенсирам дискриминацията по отношение на мен.

1399

Даниела

преди 12 години

Аз съм българка.Работя,но едвам свързвам двата края.Това означава,че съм социално слаба.Искам моето дете да ходи на детска градина безплатно.В противен случай,ще съдя държавата за дискриминация.Ще ползвам услугите на добър адвокат,който няма да ми вземе пари,тъй като съм социално слаба.

1398

1

преди 12 години

Доста хора си спомнят защо преди 1990 г. *** престъпност почти нямаше - като видеха милиционер, *** се криеха в миша дупка. До съд почти не се стигаше. Вкарат ли ги в районното, следваше такъв "съвет" че до края на живота си забравяха какво е това кражба и престъпление. А сега да ни е честита демокрацията и "правата на човека".

1397

не юрист

преди 12 години

Много моля някой да ми обясни разликата между интеграция и дискриминация на етнически признак, след като ще се предоставят финансови привилегии на социално слаби роми,демек всички роми, а на за социално слаби българи-не.Закон за защита от дискриминацияЧл. 4. (1) Забранена е всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна.

1396

Анонимен

преди 12 години

Не е редно да има привилегировани и сред социално слабите -това ми напомня безмислените предимства,които се даваха по време на социализма според най-различни критерии и от това нищо свястно не последва: Понижи се качеството на висшето образование,на ръководни длъжности се оказваха малко знаещи и почти нищо неможещи ***, а най-негодните за развитие се размножаваха най-интензивно.Нямам нищо против да се помогне на нуждаещите се,но и от тях да се изискват усилия и да няма изкуствено толерирани

1395

До Буба 1411

преди 12 години

Мой много близък възрастен роднина също ми е разказвал интересни неща.Преди 09.09.1944г. *** не е смеели да се появят по на изток от площад"Възраждане", а когато видели стражар,веднага е хуквали да бяга,без дори стражарят да им е обърнел каквото и да е внимание.По онова време той е бил студент.На студентските вечеринки с танци идвали и други млади хора.Изисканото държание било задължително.От тези вечеринки си спомняше възпитани млади ***,завършили гимназия.И тогава е имало свестни роми

1394

феникс

преди 12 години

Пък ти, плащай безропотно!

1393

Хъм

преди 12 години

Теглили сме заем от световната банка, за да плащаме яслите на *** ли? И питам аз кой, кой ще го плаща този заем?

1392

shady

преди 12 години

Не искам да пиша коментари, понеже ще ме баннат.Но ако все пак дойде края на света края на годината единственото хубаво нещо ще е, че ще измрат всички *** и турци.

1391

Анонимен

преди 12 години

1414, а така! Скарай им се!

1390

неам думи

преди 12 години

Вече няма се учудя ако прокарат закон че за по лесна интеграция, за всеки *** трябва да му се даде по една българка да е*е, ама по младичка, на 12-14г, щото другите са стари за тях :)

1389

феникс

преди 12 години

Моляяяя??? Държавата ли ще плаща??? Коя държава? С чии пари ще плаща? АААА, НЕ! Ще плащаме ние, ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ! Че то било хубаво да си *** - скъсват се да те интегрират докато ти си бъркаш в носа и си чешеш ***!!!

1388

Анонимен

преди 12 години

Чудя се дали да не се САМОУБИЯ!

1387

BBB

преди 12 години

Почваме да даваме много пари за ромите още от яслаат

1386

буба do 1410

преди 12 години

колега, или си комунист или си ***.Защо да даваме повече на *** отколкото заслужат? Да не би преди 1944г да са били превилигировани? Там е разковничето - трябва да се държим с тях както преди 1944.Баща ми ми е разказвал как *** не смеели да крадат нищо! защо ли? Щото който е крадят после са го спуквали от бой и са го гонили от селото!!! Така трябва да се отнасяме с тях - бой бой и бой когато крадат. Да не мислите че *** не могат да работят? МОГАТ, АМА СА ХИТРИ И СКАТАВАТ!!!