1425

георгито

преди 10 години

а бе хубово им беше забранено да влизат в града след 20;00 при Вълко Червенков ама кои го отмени това,имам предложение да посещават англииска и немска детска градина и после Германия и Англия да си ги интегрират иначе кастрация и васектомия

1424

П .И. Р.

преди 10 години

До ГабиСъгласна съм с Вас!През1969/1970 бях нередовна възпитателка в пансион за ***.Българските родители осигуряваха всичко за децата си,ходеха на работа, а циганчетата получаваха всичко безплатно: бельо, учебници, храна, докато българските деца не винаги имаха обяд, защото родителите са на работа.Често пъти ромите бягаха от пансиона,защото трябва да спазват реда и ние ходехме по махалите да ги търсим.Сега нямали пари да учат ТЕ НЕ ИСКАТ!!!!

1423

мими

преди 10 години

А за социално слабите българи какво ще се направи и ние имаме деца и на тях ли ще плаща държавата таксата?Омръзна ми да работим само за тях.

1422

Джуди

преди 11 години

Отвратителна и неадекватна дискриминация спрямо българското население! Докога този тормоз? Защо? Кой печели? Нали държавата - това сме ние - данъкоплатци, трудещи се, учащи и заслужили спокойствието си след дълги години труд пенсионери? Хайде най-после се погрижете за тия *** да се очовечат - образование, труд /малко ли пустееща земя има/! Управляващи, спите ли, *** ли сте, купени ли сте ? КЪДЕ МИ Е ДЪРЖАВАТА!!!!!!?????

1421

lyly

преди 12 години

ЗА КАКВА ИНТЕГРАЦИЯ СТАВА ДУМА?ТО ЩЕ СТАНЕ ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ И ДЕЦАТА ИМ.ЦЯЛ ЖИВОТ ГИ ИНТЕГРИРАТ ТИЯ ***.вСЯКА ЕДНА ВЛАСТ ИМ Е РАЗДАВАЛА ПОМОЩИ И ПАРИ ВЪВ ВСЕКИ ГРАД И СЕЛА,ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ ЕДНА СТАТИСТИКА ОТ 89 ТА ГОДИНА КАКВИ ПОМОЩИ СА ДАЛИ НА *** И КАКВИ НА БЪЛГАРИТЕ.вМОЯ ГРАД ВСЕКИ БОЖИ МЕСЕЦ *** ВЗЕМАТ ПОМОЩИ И ОЩЕ ВЕЧЕРТА ГРАДА ГИ РАЗБИРА,ЧЕ СА ГИ ВЗЕЛИ,ЗАЩОТО ЗАПОЧВАТ МААНЕТАТА,КюЧЕЦИТЕ,ГОЛЯМОТО НАПИВАНЕ И ГИРОЛТИИТЕ,СТИГА СЕ ДО ТАМ,ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ГИ РАЗТЪРВА

1420

Българин

преди 12 години

Безмилостен съд според действащите закони за ***, извършители на углавни престъпления - като се почне от кражба на електроенергия и се стигне до убийства и педофилия. Признатите за виновни (минимум 75% от популацията) - в затворнически трудови лагери. Хем ще компенсират поне част от нанесените щети, хем няма да се размножават, защото ще бъдат отделно мъжки и женски. Съд и за всички които са ги закриляли, включително ушеви и съдии, едните за бездействие, другите за неоправдано леки присъди.

1419

Българин

преди 12 години

Мирният вариант за спасение е само един - на власт да бъдат поставени Български патриотически партии - като ВМРО или БНС. Да бъдат прилагани неотклонно законите и Конституцията, да бъдат спрени всякакви незаконни привилегии за мръсната раса, членовете и да бъдат принудени да работят, незаконните им развъдници да бъдат сринати. При съпротива от тяхна страна да се въведе военно положение. Престъпниците управляващи, даващи им незаконни привилегии - на съд за геноцид срещу Българският народ !!!

1418

Дядо Мраз

преди 12 години

Интеграция на ***-те такова животно нема. Най-полезно ще бъде нашите слабоумни управляващи на секундата сами да се интегрират в затворени психиатрични заведения и никога да не ги напускат. Задължително трябва да се помисли за кастрация на тази напаст, защото *** девойки на 10-12 години се превръщат в машини за правене на деца, които от раждането до гроба са аутсайдери и ***.

1417

Анонимен

преди 12 години

Място за сравнение между българи и *** няма. То крадци от всеки етнос ще намериш, ала няма такова племе като ***, което масово се е научило само да се възползва от помощите и екстрите, които му се дават без да полага особени усилия да се изучи или да работи вместо да краде. За това навсякъде ги прогонват и прочие, годините опит са показали що за *** са повечето, и че човек от тях не става каквото и да го правиш. ТЕ НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ ИНТЕГРИРАНИ. Сякаш си им е по-добре така на наш гръб

1416

до 1433 куку

преди 12 години

Ами щом не искате да се образоват и станат нормални хора "като българите" , ами нека си останат неграмотни ,безработни ,да ви обират къщите и пр. ! Българинът хем го боли ,хем го сърби ! То и образованието не е гаранция ,нали ги виждаме обирджиите на банкомати ,военните как крадат нафта ,лекарите -здравната каса и т.н. ! Но все пак ,надеждата умира последна ,може би *** ще са единствените образовани в Бг. ,които няма да крадат! Българите ги видяхме какво представляват !

1415

Анонимен

преди 12 години

За тези, които се опитват да разсеят вниманието от новината ще кажа, че е истина има я и в други новинарски сайтове. Този пълен абсурд не е измислица за нещастие. Това трябва да се спре, защото вместо да се предприемат реални мерки, които да дадат резултат искат да подпомагаме съвсем множенето на *** етнос с безкрайни помощи и екстри от джоба на данъкоплатците.

1414

до 1430

преди 12 години

Ти не разбра ли още ,че този сайт подкрепя Сидеров и " новината " е ТОП НОВИНА НА САЙТА ! Четеш ли колко малко тук се пише за българските престъпници ,а колко много за *** ?!

1413

до 1430

преди 12 години

Защото няма нищо такова ,просто новината е измислена за да се накара българите да се обединят около Волен Сидеров и по този начин се поддържа българският дух !

1412

Анонимен

преди 12 години

Защо тази новина не беше съобщена по другите медии?

1411

Габи

преди 12 години

1.За първи път *** започнахме да ги интегрираме в началото-докъм средата на 50-те години. Тогава голяма част от катунарите бяха накарани да живеят на постоянно място, иначе те бяха както скакалците- където минеха нищо здраво зад тях не оставаше; 2. Второто интегриране беше в края на 50-те-началото на 60-те години. Част от тях си смениха имената с български, а БНА се напълни с ***-мл. сержанти и старши сержанти. 3.Третият опит беше към средата-края на 70-те години: тогава много *** замениха имената си с български и дори се обиждаха, ако се обърнеш към тях със старите им имена. Тези три приобщавания накараха голяма част от братовчедите тези, които бяха свикнали да работят и да се държат като хора, да заприличат на българи и за 40-годишния период почти не може да се направи отлика в поведението на тези хора и свестните българи. 4. По вречме на Прехода , особено след влизането ни в ЕС, непрекъснато оттам отпускат големи от порядъка на милиони евро суми за интегриране на ***, но първо тези средства се усвояват от политиците и *** барота, така че те не стигат до обикновените ***; второ, за интегриране останаха такива, повечето от които плачат за съд и затвор, така че е безпредметно да говорим за интеграция, по-скоро става въпрос за усвояване на средстства, вкл. от 7-8 непарвителствени организации за защита правата на ромите, като една от тях е прословутият БХК. Намерението на МС е поредната акция за оправдаване на отпуснати или подлежащи на отпускане средства от страните на ЕС с цел да бъдем страна, която не прави експорт на роми. Да, ама и *** се усетиха и вече сами искат да бягат в чужбина, защото в БГ почти не остана нещо за крадене.

1410

ИНТЕГРИНА

преди 12 години

Нека интеграцията започне сега !!!От утре всички депутати да вземат в домовете си по една *** фамилия на отглеждане...след месец, същото да сторят членовете на Висшия съдебен съвет, през март - областните управители в страната, през април - кметовете на градовете, през май - министрите, през юни - генералния щаб на армията...и така до следващата Коледа, ще сме с интегрирали сичкото асан и ***... Европата, дано тогава миряса...:)))

1409

до 1424

преди 12 години

Българинът е "неинтегруем" ,както писа една "умна" българка с големи претенции ,че е образована ! Та и аз така пиша ,нали трябва да се подражава на "умните"!На българина му дай да краде ,като започнеш от завода където работи ,до банкомати или източване на здр.каса и пр.! Що се отнася до българките ,те са "интегруеми" ,на всяка *** могат да свирят ! Ей ,научих още една нова българска дума "неинтегруем" , и то научих я баш от българка !Пращите от акъл ей !

1408

bg

преди 12 години

siganina si e *** tikvata si e tikva nqama kak da stane qzik za parite

1407

смях

преди 12 години

*** в България са като гърците в ЕС

1406

Българин

преди 12 години

а кога ще интегрираме БЪЛГАРИТЕ