28

Распутин

преди 12 години

А ние, зрителите, ще си го преместим от единия крачол, в другия! Ако искате продавайте, ако искате, купувайте, сега май по на кило се продават тв канали...

27

Анонимен

преди 12 години

Държавата да вземе да се поразрови за приходите от реклами,а не да гони човечеца с ватенката дето излязъл на пазара с две кила банани да докара хляба.Някой да е чул да е шамаросана някоя телевизия за каквото и да било.Сивата икономика не е вече на пазара, а в телевизиите и онлайн магазините.

26

Анонимен

преди 12 години

Двете най-безмислени телевизии са БТВ и НОВА, като всяка една е по-*** от другата.

25

преди 12 години

"MTG: Няма да продаваме Нова Телевизия"===============================И да я подарявате, кой ще я вземе, това е най-НЕгледаната телевизия в България

24

Аз

преди 12 години

Не няма, а не можете да я продадете, щото няма балък да я купи.

23

До 20

преди 12 години

Това за мачовете от Премиършип е много курвенско...Ако не беше мача на Манчестър и Нюкясъл нямаше да гледам миналата вечер тази чалга бездарна телевизия....Мислих, че Диема няма да излъчи мача...Започнах да ровя в нета да го гледам и открих, че го дават по Нова, което и мен ме навя на мисълта, че е умряла вече тази телевизия..

22

askhole

преди 12 години

Това си е мазохизъм- отдавна трябваше да сменят ръководството на НТВ, да махнат спорни водещи, турски сериали, нискобюджетни и безсюжетни риалити шоута. На какво отгоре се замозаблуждавате и си помпате изкуствено рейтинг от ваша агенция?! ТВ7 и БНТ ви изпревариха и продължавате да се лъжете , че сте били пърси с БТВ- първи ама отзад напред май. И Свтлана Василева май не може да ви върне загубената аудиория, макар че е нейан заслугата да се намалят драстично турските бози

21

!

преди 12 години

Продайте я,моля. Имам чувството, че се чудят каква каква по-долнокачествена и евтина продукция да пуснат между рекламите си. ККомерсиална боза!Съгласен съм с коментиращите по-долу, че БНТ си остава най-добрата българска телевизия.

20

Анонимен

преди 12 години

Щом взеха да дават и мачовете от Премиершип, което е запазена марка на Диема, работата е ясна. Нисък рейтъинг.

19

явертъ

преди 12 години

канал 1 ако махнат шоуто на канала и евровизия ще си вдигнат още рейтинга.

18

Стара Лелевизия

преди 12 години

Една от многото причини да не гледам въпросната телевизия, е именно мазното същество вдясно на снимката! А Тренчева скоро ще почне само да си отваря устата - голяма мъка е да чуеш нещо от превзетото и шепнене! Да дават в същия дух и скоро дори БНТ2 ще ги задмине по рейтинг! Смешна история!!!

17

Анонимен

преди 12 години

БНТ напоследък поизпревари НОВА И БТВ в почти всички насоки!Наистина програмата и е доста по гледаема !

16

язе

преди 12 години

Най-голямата тъпотия е когато в новините говорят по някаква тема и дадат някой *** за пример, да се види че не е измислица.

15

мафия

преди 12 години

БТВ + НОВА = турски сериал

14

Мицин

преди 12 години

За 2010г. БТВ има по-голяма печалба от каналите на Нова Броудкастинг Груп.

13

Анонимен

преди 12 години

Засега нямам намерение да ви гледам пошлите предавания,ако си промените медийната политика и внесете поне малко смисъл,аналитични предавания и разследваща журналистика,може и да си преосмисля позицията.

12

Анонимен

преди 12 години

Ако трябва да сме честни, в момента БНТ вадят най-смислената продукция от националните ТВ!

11

Гице

преди 12 години

От известно време и Нова и бТВ са много скучни и им липсва съдържание. Пълни са само с талаш и ток шоута в които надвикването е по-важно от това какво се казва.От известно време почнах да превключвам на Канал 1 .. и се оказва че е по-интересна от двете частни ТВ. Изненадах се - държавна телевизия да е по-интересна от частни!! Не е истина колко смотано е управлението на Нова и бТВ та да са по-зле от държавна телевизия!

10

tv sucks

преди 12 години

Телевизор имат 94% от семействата, а баня 91%, следователно, мозъците се промиват по-често от всичко останало.

9

Моргата

преди 12 години

Тя Нова е като БТВ - вмирисан труп..Всички там са за уволнение...