99

АЗ

преди 12 години

НЯКОЙ ПОЗНАВА ЛИ БИЗНЕСМЕНА ШМИД ТОЧЕВ И НЕГОВИЯ БИЗНЕС ПАРТНЬОР БУДИН?

98

до 97

преди 12 години

Много филми гледаш пич......и по-добре не пиши , защото каквото ти е писането - такова ти е и мисленето.....

97

Серго

преди 12 години

Отидете да видите ,когато има пленум на ЦК на БСП ,пред "Позитано"20 колко лимузини с *** барони спират и влизат да редят далавери с партията столетница! После се чудите защо така имали права! Ами тя партията си ги отглежда от 1944г. ...На ви колкото да има иЕдене пък вие се множете,под крилото на партията майка!

96

Анонимен

преди 12 години

Не се вълнувайте, Ченалова ще ги пусне веднага!Не виждате ли че са невинни!

95

НМ (народна милиция)

преди 12 години

*** прекалиха сериозно.Трябва специален съд за получовеците.И защо тази новина не е на първо място?

94

Анонимен

преди 12 години

Мръсните *** зад решетките за по 20 години веднага, без право на предсрочно освобождаване! А всички *** обратно в Индия и Пакистан от утре с вагони!

93

Хехе

преди 12 години

Трима са арестувани за ПОДГОТВЯНЕ на убийство... А "цар" Киро и сина му при изпълнено поръчение за убийство се измъкват...

92

Ушев

преди 12 години

рпу-тата са развъдник за ....Престъпниц в България ...80% от състава на полицията е не годен за работа в системата ....МВР....Милиционерите охраняват организираната престъпнос ....Милиционерите охраняват...Мфията ...Милиционерите охраняват...ДРОГАТА ..Милиционерите охраняват...КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ....ОЩЕ ДА ПИШАЛИ ВИЕ САМИ СЪДЕТЕ

91

hmmm

преди 12 години

Че 80% и повече от битовата престъпност се извършва от *** е вярно, но тук става за нещо съвсем друго. Българин, турчин, ***, арменец - който е престъпник за затвора. Но държавата трябва да вземе сериозни мерки по отношение набезите по селата - 90% с *** почерк, има къщи дето са обирани по цели 10-15 пъти, убийства на възрастни хора също. Ако с едни такива не могат да се оправят, дето обират старци, как да повярвам, че се борят срещу организираната престъпност?Как???

90

Расист

преди 12 години

.......***!Незабавна екзекуция на сапуните!

89

ау

преди 12 години

Малии, много барони имало сред ***, бе. Май всеки *** е и барон. Бах мааму.

88

Анонимен

преди 12 години

Полицаите са с професия,която е изложена най голямо напрежение-не напразно всеки месец има по някой полицай,който се е самоубил,същото е и с лекарите.Там също,ако не ги гръмне инсулта,инфаркта-сами посягат,понякога успяват.Не настройвайте хората към групи професии,а коментирайте конкретен казус или индивид!

87

Анонимен

преди 12 години

89,не омесвай политиканстването на политически *** и изпълнението на всекидневните задачи от страна на полицията.Политиците,днес са тук,утре си отиват и други идват,но полицаите остават и са длъжни да си гледат работата,която е фиксирана в закона за МВР.

86

Анонимен

преди 12 години

89,в полицията и в армията няма давление има заповеди,които си длъжен да изпълниш-не пиши глупости!

85

KOKO

преди 12 години

***....

84

До #80

преди 12 години

Не бих обвинявал редовите полицаи в закрила на ромите. По-скоро те го правят това под давлението на техните офицери, които играят комбина с баротата, или пък местни величия, използуващи *** като гласоподаватели, са им наредили да не пипат ***. Да си припомним два случая с Доган, който направо каза пред хората от Столипиново, че 2 години те няма да плащат ток, ако гласуват за ДПС. Сътветно *** станаха депесари. Да си припомним и за европейските помощи за интеграция на ромите. Тях си ги делеха политици и бароните. Обърнете внимание, че в *** махали има палати, облицовани с мрамор и със солидни огради това са дворците на баротата пример с фамилните 6 къщи на Рашкови т.е. гласове с/у много, ама поделени пари. Същото е с бившия прокурор на Оряхово, бивш депутат от БСП. Вижете неговите и на братовчедите му дворци в Мездра. Накрая, шефовете на РПУ в малките и средните градове нердко играят комбина с бароните: последните осигуряват *** по магистралите, а парите ги делят с шефовете на РПУ. Та дори в малко градче полицейски патрулки осигуряваха комфорт на млади ***-*** срещу безплатни ласки. Защита срещу плът. Примерите са не едини два, в друго малко градче *** крадяха сливи от сливови масиви, полицаите не ги закачаха, макар че хората от градчето бяха пропищяли от *** набези. Полицейското величие и производителят на ракия от откраднатите сливи деляха парите.

83

Пламен

преди 12 години

Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. "НЕЩО ДА КАЖЕТЕ А ???

82

Жорж

преди 12 години

Във връзка с това подготвяно убийство си спомням доста неприятен случай с три прокурорки от плевенската прокуратура: бяха повдигнали обвинения с/у плевенски адвокат, даващ го като мафиот. В отговор адвокатът, бивш магистрат, се закани, че ще ги пребие и непрекъснато сипеше закани по техен адрес. Горките прокурорки се бяха свили в един ъгъл на сградата като мишлета от страх, а минаващите покрай тях съдийки леко се усмихваха с насмешка. Подтекстът на усмивките беше ясен: "Като не играете комбина с адвоката ,сега се свивайте, а ние с него сме близки и нямаме проблеми: Ние не го съдим, а той не ни заплашва". Та и този случай: заплашен с убийство е прокурор и то от ВКП, ама досега съдия от СГС, САС и висшите съдилища не е заплашван. Цари мир и дружба между престъпния контигент и чернодрешковците:няма пребити, няма убити, няма отвлечени техни деца, няма запалени коли. А прокурорите го отнасят с повод и без повод и от престъпниицте, и от тези с черните раса.

81

Анонимен

преди 12 години

Тук пишещите са голяма ***- без гражданска култура и възпитание,манталитета им е на ниво кръчма,чалга,голи мацки,дрога,алкохол и куфеене от зори до мрак и после анонимно избиване на комплекси по форумите-плюейки всичко,което не можем,но искаме да бъдем.Жалки,нещастни комплексари,на които полицията им пречела.Аз жив полицай виждам само когато отида да си вадя документи!

80

@

преди 12 години

Каква е реалността: България е малка, отдалечена от цивилизацията страна с все още племенно-родови и родниско-шуро-баджан отношения. От всякъде лъха на корупция, връзкарство, дюнери, схеми, престъпност и урина. Заляти сме от простотия, ментета, мръсотия, прах, кал, чалга, ***, ***, найлонови торбички, улични кучета, ***, фасове, мутри с джипове и дупки. Управлявани сме от корумпирани, арогантни, алчни, крадливи и лъжливи елементи, които защитават само личните си, роднински и корпоративни интереси и не им пука изобщо за хората. Заобиколени сме от лош манталитет, безхаберие, простащина, завист, поквара и злоба. Живеем в страната на абсурдите, синоним на корупцията, беззаконието, престъпността и на свободно разхождащите се престъпници. На последно място сме по всичко, но на първо място по бандитлък, схеми, далавери и рекет и то държавен.......каква гордост.... Българи е най-бедната държава в ЕС с най-лошото здравеоопазване и е най-лошото място за живеене, известна с това че, комунисти, ченгета и мутри приватизираха и контролират всичко, успяха да изперат парите си и с безумните си строежи унищожиха безценната ни пророда! В България няма перспектива за развитие за НИКОГО, има все по-потискащо социално и интелектуално неравенство и ниска или липса на култура! Така че ако сте по-млади бягайте! Но не хранете НИКАКВИ надежди, че България някога ще стане нормално място за живеене!