173

Гор-чи-во!

преди 12 години

Тия двамата май сериозно са се залюбили. Що не вземат да се вземат младите като се искат и се търсят по седенки и мегдани.

172

MMG

преди 12 години

Тея в ГЕРБ, братче, до един излязоха палячовци... Хвани единия - удари другия...

171

дядо гошо

преди 12 години

ВИЕ СТЕ МЪЖАГИ И НЕ ТРЯБВА ДА СИ ИГРАЕТЕ НА "НА ТИ КУКЛАТА ДАЙ МИ ПАРЦАЛИТЕ" Срува ми се,че премиера избърза с изказванията си. Народа Ви разбира в такава напрегната ситуация да се получат дразги. ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ ,БОДРОСТ И ТВОРЧЕСТВО...

170

Швейк

преди 12 години

тоя пък не му отговорили на есемеса... смях в залата. много напреднал в кумуникейшъна... овчар.

169

ш

преди 12 години

Шоуто трябва да продължи още година и половина.Въобще не си въобразявайте предсрочни избори.Писалия се месия на бълг народ трябва да си изпие чашата докрай -това е положението.Борисов трябва да си играе играта която е започнал - това е негов избор.После ще се намери кой да му оправя бакиите.

168

148 до 165

преди 12 години

А БГА Балкан не беше държавна, така ли? Слотовете ги държеше Балкан и не случайно, евреите първото, което направиха беше, да продадат по-апетитните слотове. Хайде, мислете преди пишете.Първо научи кое беше БГА "Балкан" и кое беше "Авиокомпания Балкан"Второ, *** само се опитаха да продадът слотовете и то само за Хиитроу, които нямаше как да ползват защото гробниците на Балкан не отговаряха на шумовите изисквания за кацане на Хиитроу и бяха пратени на Гетуик. Само че англичаните ги удариха по ръцете и казаха Слотовете се дават от България на авиокомпания носител на нац. флаг, тоест, Балкан няма право да ги преотстъпва или продава, а ако не се ползват определено време Англия ги отнема. В крайна сметка ги загубихме, защото нито Балкан, нито Хемус Еър имаха машини да отговарят на изискванията за Хиитроу. А от самолетите западно производство на Балкан 3 от 5 B737, 5 ot 5 A320 и 2от2 B767 бяха прибрани от лизингодателите още преди продажбата. Двата останали B737 бяха запорирани и в момента в които кацнат в бяла държава щяха да бъдат арестувани. По време на цялото си съществуване авиокомпания Балкан беше на печалба единствено когато заедно с летищата и РВД бяха в състава на БГА - Балкан. И понеже не плащаше лет. такси и такси за РВД правеше дъмпинг на цените от и до България нещо за което сме търпяли санкции. Другото перо по което печелеше бяха междуправителствено договорените линии държавата и плащаше за да лети до определени дестинации. Когато авиокомпания Балкан беше поставена в пазарни условия се видя истинския и хал. Нещата можеше да случат по друг начин ако през 1990-1991 държавата не беше опразнила валутните сметки на БГА с отделени пари за купуване но нови самолети. Бяха поръчани 10 B737-500, мъка бяха платени 2, взети 5 на лизинг...

167

провокатор

преди 12 години

Да живее КОМУНИЗМА!!!!!!

166

лош

преди 12 години

Долу чалгата долу ГЕРБ,долу Обама...

165

до 148

преди 12 години

А БГА Балкан не беше държавна, така ли? Слотовете ги държеше Балкан и не случайно, евреите първото, което направиха беше, да продадат по-апетитните слотове. Хайде, мислете преди пишете.

164

Анонимен

преди 12 години

Комунисти с чиста идеология? Идеологията учеща на световна революция и избиване на милиони хора не е чиста. Тя е терористична идеология.

163

Анонимен

преди 12 години

Главният Говнояд на България - Слави Трифонов от БТВ-то, окрилен от финансовите стимули на Гоце Койота /тайния собственик на БТВ/, всяка делнична вечер от ефира на Гоцевата ТВ ни поднася личното си меню, а то винаги е едно и също: притоплени стари, многократно дъвкани от него и идиотската му трупа от ***, *** на Гоце и приятелския му кръг от червени милионери-олигарси, които още не могат да се примирят с факта, че Борисов трайно ги изрита от властта и сега не могат да крадат на воля както преди! Но тия нещастни *** ако си мислят, че с тая жалка трупа от лайногълтачи ще успеят да навредят на правителството на ББ много се лъжат ще продължават да си ядат смърдоляците още дълго време до като празните им кратуни най-после уврят и разберат, че вредят единствено на себе си!

162

До пост 151

преди 12 години

Намаляване на заплатите в администрацията навсякъде, това ми харесва наистина, но какво направи МС на БГ в тази насока. В испанската провинция Андалусия, заплатите на депутатите са намалени с 10 % през 2010 година и от тогава са ЗАМРАЗЕНИ, а в провинция Каталуния са намалени с 15 % и също замразени. Спестили са по около 2 млн ?. За 2011 не изплащат коледни на висшите си служители-по още 2 млн ? икономия. А икономиите от останалите провинции!? Какво прави БГ в тази насока?Обират ни разберете!

161

Анонимен

преди 12 години

Криза има там където има калпаво управление :) За пример Германия, вчера излязоха статистически данни за заетоста на пазара на труда, според които, в Германия има най-ниската безработица от 20 години насам

160

до 159

преди 12 години

Ясно. Не споря с твърди глави. Продължавай да се радваш на това, което герб прави и дано си щастлив от това. А от акъл, да те открехна, имаш вопиюща нужда. Бъди здрав.

159

до 156

преди 12 години

хехе питаш откъде е информацията и ти давам примери, в цял свят има ИКОНОМИЧЕСКА И СОЦИАЛНА криза, ти какво искаш да е тук, да се къпем в злато и пари??? Това само Станишев може да го обещава на *** клоуни като теб. ГЕРБ се борят в тая криза и то много добре, ама да го разбере това човек трябва малко акъл

158

помисли

преди 12 години

До 154...Ти си ***....значи САЩ също са терористи,избиваики над 1 милион цивилни хора в Ирак,Авганистан,Сърбия.

157

Анонимен

преди 12 години

А тоя рейтинг на S&P го имате не заради Миро, отгоре

156

до 151

преди 12 години

А ти ако си извадиш главата от *** на Борисов, няма да ми говориш за Унгария, а за това, което става в България. Ако не се лъжа, в поста си пишеш, колко е добре в България, а не в Унгария. Типично по комунистически, в чист герберски дух, пропагандата върви като преди 22 години.

155

До 150

преди 12 години

Немски политолог. А нали ББ иска да прилича на Меркел или на Саркози. Нека се вслуша в съветите на техните хора.

154

за 152

преди 12 години

Комунисти с чиста идеология? Идеологията учеща на световна революция и избиване на милиони хора не е чиста. Тя е терористична идеология.