34

е и?

преди 12 години

Мен пък ме кефи че Адел е дебелана и не излъчва похот. Аман от порно кукли на екрана, които принизяват жената до парче месо за забавление. Писна ми да ме заливат със секс послания, за да им се купуват скапаните продукти.

33

riri

преди 12 години

Аз като фенка на Риана да кажа: висока е 175 см, обувки номер 39/40. :)

32

Отново до 28

преди 12 години

Риана е не е кинта и двайсе. Висока е към 1.80 и има краченценце 42 номер. Иначе за перверзното излъчване съм съгласна, те и само текстовете са достатъчни.

31

До 28

преди 12 години

Айде цъкни линкчето най-долу на статийката пък после виж кой е на 11-то и 12-то място в класацийката. Ако обичаш !

30

sis

преди 12 години

слушам рок и метъл, моля не намесвайте пайнерките с мен, че ме хваща срам :D

29

Анонимен

преди 12 години

и Бионсе е дебеличка, но поне е секси мацка, а тази е лелка, и излъчването й е такова, гласа не коментирам, защото пее супер

28

Анонимен

преди 12 години

абе и надолу има още бе... първата песен била на първо място, риана била втора по ред и затва е на второ място... абе еййй коя е тая класация дето почва с номер 1 бе

27

Анонимен

преди 12 години

20-ти май не четеш... не е на последно вашта любимка, а на първо място... трябва и да се прочете квото е написано... Иначе подкрепям за Риана, доста перверзно излъчване има макар далеч да не е няква голямя красавица като е кинта и двайсе, *** събужда мъжкото с *** визия...

26

исо

преди 12 години

Еми сисе,не може всички певици да са със силиконени джуки и цици,като любимките ти от пайнер.

25

dolls

преди 12 години

честно си признавам, за първи път я чувам и виждам тази Адел :D

24

me

преди 12 години

18: Поне да си беше направил/а труда да откриеш малко повече инфо преди да пишеш такива некомпетентни коментари: Адел е англичанка, не американка!

23

sis

преди 12 години

Аз съм този "***", само дето съм жена, ок сгрешила съм, англичанка е, но това не променя факта, че е дебела и изглежда над 30-те. Иначе, че пее добре съм съгласна и съм го писала.

22

Bulgar

преди 12 години

Ahaha taq Adele e anglichanka za edin po-nadolu

21

До sis

преди 12 години

Адел не е американка, вероятно това е една от причините музиката й да става за слушане. Писна ми вече от "певици" дето стават само да им гледаш клиповете.

20

Анонимен

преди 12 години

В албума на Адел няма лоша песен и се учудвам, че са я класирали на последно място, и то след Кати Пери (Firework определено беше по-добра от тази в класацията). Освен Лана Дел Рей ми липсва и Клер Магуайър с Ain't Nobody. За мъжката част от класацията не мога да дам мнение.

19

фен на Оазис

преди 12 години

Авторът сигурно е глух, след като пропуска да отбележи завръщането на сцената на Noel Gallagher, с новия му албум Noel Gallagher's High Flying Birds! Иначе, респект пред Adele - голям глас, голяма певица, дано да се развие по-нататък!

18

sis

преди 12 години

големи хвалби за тази Адел, нищо особено, поредната дебела американка с хубав глас, на една възраст е с Риана, а изглежда като нейна майка...

17

Анонимен

преди 12 години

Трябва да споменем и Корейския Поп, който е най-слушаната музика в Азия( тоест в Света).

16

Защооо?

преди 12 години

Скъпи авторе, идва нова година, тя ще ви донесе нов късмет и дай боже нова професия! За коментатор на музика не ставате - повърхностното познаване на материята, очевадно добито само от слушано по българските радиостанции, определено не ви е помогнало да направите всеобхватен и точен анализ. За съжаление и изказът ви не компенсира с острота и оригиналност. Затова поогледайте се, намерете вашето истинско поприще, заработете в него и, повярвайте, ще се почувствате по-щастлив!

15

Анонимен

преди 12 години

номер 13, кой ти говори за тия от планета, те не трябва да са в никоя класация