54

Анонимен

преди 12 години

Според мен Адел пее наистина вълшебно!!!Не знам за вас, но аз мисля така!!!

53

Анонимен

преди 12 години

2011 = LANA DEL REY!!!

52

denz

преди 12 години

и аз тов питам - Къде са Bon Iver, Destroyer, M83, PJ Harvey, Girls, Kurt Vile, Real Estate, St. Vincent, James Blake, Fleet Foxes, Weeknd, Atlas Sound, Cut Copy, Dirty Beaches, Purity Ring, The Horrors, S.C.U.M, ASAP Rocky, Lana Del Ray, Real Estate, Metronomy, Neon Indian, Youth Lagoon, Smith Westerns, Cults, Battles, tUnE-yArDs, Washed Out... etc... в тази статия, която ни обяснява за стойностната музика на 2011?

51

Анонимен

преди 12 години

Къде са Bon Iver, Destroyer, M83, PJ Harvey, Girls, Kurt Vile, Real Estate, St. Vincent, James Blake, Fleet Foxes, Weeknd, Atlas Sound, Cut Copy, Dirty Beaches, Purity Ring, The Horrors, S.C.U.M, ASAP Rocky, Lana Del Ray, Real Estate, Metronomy, Neon Indian, Youth Lagoon, Smith Westerns, Cults, Battles, tUnE-yArDs, Washed Out... etc... в тази статия, която ни обяснява, за стойностната музика на 2011?

50

Василев

преди 12 години

Атанас Пеканов,ти си истински професионалист. Браво за писанието!Качествен анализ, според мен така изглеждаше музикалната 2011-та.

49

Joro

преди 12 години

Бих казал само Амин...

48

До 38

преди 12 години

Пък ако не ти пеят, още по- добре ще е. Като няма кино, само да ти се кълчат и пулят! Музиката стана за очите заради подобни ***, които не могат да оценят стойностното и им трябват зрелища. Толкова да си ***, че няма на къде!

47

Анонимен

преди 12 години

хубаво че ъпсурт ги има, иначе навсякъде само чалгия щеше да звучи... Поне пеят за реалността в БГ, а не за това коя мутра искат да ги ***...А иначе в световен мащаб е същата трагедия- то не беше риана, то не беше лил лайнеин, то не беше онова хермафродитче биибър, то не беше онзи травестит лейди мъжага, хубаво поне че тук-таме има и такива като адел и red hot chili peppers

46

Панко

преди 12 години

Който не харесва статията, е на хероин!

45

Анонимен

преди 12 години

На фона на днешните комерсиални бози, музиката на Адел е стойностна. Лично на мен именно тя и Джеси Джей са ми любими. :)

44

ъ

преди 12 години

То остави, че музикалния вкус на българина отдавна потъна в ***, но там е потънал и вкусът му към жените. Адел е много секси.

43

до 38

преди 12 години

Всъщност нейната музика е за душата пич. Но ако душата ти е в същото състояние като граматиката ти, нищо чудно че мислиш така. А може би си още пубертет и хормоните мислят вместо теб?

42

Анонимен

преди 12 години

Олелел.... и ми обясняват още... за всичски недоразбрали - листа върви надолу като всяка класация, а тва долу дето го е дал върви както върви статията, в ютуб просто вървят по ред на номерата... нали автора е написал че на аделе му били най много харесали песните... другият път да напише и упътване как да се чете статията че хората не разбират и тва

41

Рейса

преди 12 години

Адел е страхотна певица, а американските лекенца Бобъра и приятелката му лигня какви глупости пеят леле мале!!!

40

Аз

преди 12 години

38, що си толкова ***?

39

Ils

преди 12 години

Video killed the radio stars. Тъжно, но истина.

38

Анонимен

преди 12 години

ред сълзи ,ред сополи,ред хот чили пепърс

37

Анонимен

преди 12 години

Външният вид не е по-важен от таланта, и двете неща са важни, сори ама такава лелка като ми запее, ако ще да е с ангелски глас не бих отишъл на нейн концерт, предпочитам да има и динамика, танци, секси присъствие, бях на Таря Турунен - уникално, ходих и на Риана в Англия, беше супер, кой както си прецени. Такива статични лелички да ми пеят може, ама по радиото, а и тя самата е казала, че нейната музика е за ушите, не са очите, права си е. :D

36

Анонимен

преди 12 години

Виждам че за някои хора външният вид е по-важен от таланта. Не забравяйте че външния вид се дава от пластичния хирург, а таланта - от Бог. Хубаво си помислете кои са важните неща в живота. И накрая ще ви издам една тайна - повечето гении не са големи красавци, но жените са луди по тях, защо ли? Няма по-лошо нещо от посредствеността.

35

Mr. Gaga

преди 12 години

Уважавам всяко мнение, напълно съм съгласен за Адел, но не знам защо не виждам в класацията Лейди Гага - харесва ни или не, тя ще бъде #1 поне следващите 5-10 години. Колкото до негърчето с хвърчащите наркотици в клипа, наистина съжалявам младите без никакви амбиции в живота.