15

бен крик

преди 12 години

С ритници е трябвало да я подкарат американката.

14

qwer

преди 12 години

Хайде май и на нашите идва редът,да се строяват след Станишев,Р.Овч.,Р.Петков,Масларката и всички комундури които са биле покрай гейчето във власта докато не са избегали по света или в руската тайга.

13

DO BOIKO

преди 12 години

AKO NA NA6ITQT PREMIER V MOMENTA MU NAPRAVQT SMETKA TOI TRQBVA DA PLATI GLOBA ZA MILIARDI I DA LEJAT I PRA VNZUITE MU V ZATVORA

12

Уточнение

преди 12 години

На 11 октомври Тимошенко бе осъдена на 7 години затвор и лишена от правото да заема някои държавни постове в течение на още три години за злоупотреба с власт при подписване на газови споразумения с Русия през 2009 г.. ================================================================да се разбира, не игра по свирката на кремълските джуджета и сега си плаща

11

Анонимен

преди 12 години

Тая направо е за смъртно наказание, щом има възможност да плати глоба 200 милиона долара. Ако се глобят и нашите национални предатели с по толкова, бюджета ще се върже за години напред.

10

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

НАПИСАНОТО в този материал е пълна дезинформация. Това е характерно за материалите публикувани в този сайт. А истината е следната:Юлия Тимошенко е била закарана рано тази сутрин в женски затвор в Харковска област, след като предишните дни е била щателно прегледана от медицинска комисия, която да установи точно здравословното й състояние, и дали то позволява тя да отбива присъдата си в затвор или е необходимо да остане в лечебното заведение, в което се е намирала. Медицинската комисия е установила, че здревословното състояние на Ю. Тимошенко се е подобрило значително, и в следващите дни тя може да бъде откарана в затвор.Откарали са я с луксозен микробус, и с още един микробус са откарали багажа й -- 12 големи куфара. Не е била на носилка, нито в инвалидна количка - това е дезинформация - а се е движила сама, за което има и видеозаписи.

9

ти - мошенко

преди 12 години

...не можела да върви - а как вървеше преди ....Плитката - къде и е плитката ???

8

колет

преди 12 години

Предвижда се да бъде доставена ?!?!Тя вече пратка ли е ???

7

Вас

преди 12 години

И Камен Литов- Дед Омраз е за там, *** от БРФК, ***, ама данъчните спят как укрива милиони от кинология.

6

БАЧКАТОР

преди 12 години

Хе болна ли, парализата ли я налегна? Я да и кажат че и дават условна присъда да видиш как ще врътне един казачок на количката .

5

sf

преди 12 години

Няма 6 - 5, щом си злоупотребил с парите на народа марш в наказателната колония да чукаш камъни 6 години

4

Анонимен

преди 12 години

Тая да не сестра на Маргините? Здрави са докато влезат в съда , след това падат на легло.

3

мим

преди 12 години

тука кога ще имаме подобни дела?

2

К

преди 12 години

въпреки, че преди я упреквах, когато заради тях ни спряха газта и мръзнахме половин зима, сега ми е жал за нея! Направо я съсипаха! Това е разчистване на опоненти - новото правителство унищожава опозицията!!!

1

Аноним

преди 12 години

Ха така,значи, в Украйна може да се осъди властта, в България не може!