20

Анонимен

преди 12 години

Таймс много добре знаем за кого работи колкото до промивката на мозъци айде нема нужда вижте в уолтстрийт джърнъл на сайта чия собственост са и таймс и контролния пакетакции и на газпром и на лук ойл все на АМГ груп собственост на ротшилд и искаш да пищат срещу шефа си по добре да се запали един надъхан *** отколкото н целия народ чергата много интересно също тзймс хвалят и медийния револю ционер че гевара *** никой не пипше че е първи братовчед на Ариел шарон

19

Аз

преди 12 години

Zeitgeist и подобни,не перат мозъци.Те хората си показват нещата такива каквито са ;) Дали човек иска да го разбере и приеме...това е друг въпрос :)

18

prostichko

преди 12 години

Eeeee abe tuk mnogo hora gledat Zeitgeist i slichni na nego filmi. Are nem taka....mislete malko s glavite, ne davaite tam 2-3 choveka koita iskaraha milioni ot tezi filmi da vi perat mozatsite :)))) smeshni ste :)))) neft neft.....ako sme NATO i EU togava sme s tyah i tyahnata politika.....:))))

17

до 14

преди 12 години

Забрави ли ,че в Бахрейн също имаше бунтове, но бяха смазани с армия. Просто са американски мекерета. Тези, които не пожелаха доброволно да си дадат петрола, ги запролетиха.

16

Петьо-Евреи

преди 12 години

Манал човек на годината смях

15

JJ

преди 12 години

Късмет, че България няма петрол, иначе и нас щяха да ни "спасяват" от тиранията :)

14

Анонимен

преди 12 години

Пропуснах Сирия, която също не е монархия.

13

до 10

преди 12 години

Отговора е много *** : и Бахрейн и Саудитска Арабия са монархии и си имат своите законни владетели. Нито Тунис, нито Египет, нито Либия са монархии.

12

до 10

преди 12 години

заради петродоларите там - не се ли сети..?иначе коспиративната ти теория е смешна - като повечето такива

11

Азъ

преди 12 години

И чехите си имат един Ян Хус....А ние си имаме...Крали Марко:-( и пиромани-аматьори с афинитет към МПС-та!

10

ха-ха-ха-ха

преди 12 години

И в България оня ден се самозапали някакъв серсемин, ама освен да му се подиграваме по форумите нищо друго не постигна :)))

9

от 9

преди 12 години

Защо примерно не вземе случайно да се случи в Бахрейн или Саудитска арабия...нима там не са диктатори?

8

Анонимен

преди 12 години

Много смешно. Вече официално т.н. революции си имат мъченик. Мир на праха на младежа, но се изпуска нещо много важно. Няма как тези революции да възникнат спонтанно, съгласувани в една социална мрежа, в страни където е най-удобно за Щатите да се направи такова нещо. Това ако някой си мисли, че без една сериозна подготовка и огромни суми пари може да се случи, явно не е много в час. Защо се случи точно в Либия, Египет и Сирия? Защо се направи опит да се случи в Иран и Китай и сега в Русия?

7

до 5

преди 12 години

Не ти е лесно момче, късмет в живота ти желая, ще ти трябва!

6

До 4

преди 12 години

Явно не можеш да четеш между редовете...който разбрал-разбрал, аз нямам желание да обяснявам написаното на всекиго по отделно.

5

Анонимен

преди 12 години

И сирийците протестират,и сирийците.Тях къде ги забрави?На таварищ Асад му пари под нозете.

4

Hristov1984

преди 12 години

Като оставим настрана мотивите, как може да се обяви за човек на годината някой, който се е самозапалил? Какво трябва да е посланието на Таймс с тази награда - самоубийте се зрелищно за да промените света? Човека едва ли е отстоявал интересите си по този начин за да се гаврят с паметта му в последствие.

3

До 3ти

преди 12 години

Защото за овче поведение медал не дават. Награждават героични постъпки, саможертва и т.н.Както знаеш много хора са страдали по турско робство (като говориш за "геноцид") но признаваме Левски, Ботев, Бенковски а не многострадалните мишки.Каквото сте си надробили на изборите такова ще сърбате ... виждате гърци французи и други протестират и си търсят правата. Затова са по-добре от нас.Мишки сте до един...

2

Анонимен

преди 12 години

А защо не определят за мъж на годината някой български пенсионер, който въпреки геноцида наложен от собственото му правителство все още се бори за живота си?

1

Анонимен

преди 12 години

OMG !!! WTF ?! И все такива..