230

оая

преди 12 години

Мисля,че това ще е интересно с идейте.Трябва задължително да го видим.Да не стане само така,че да не могат да си получат заплатите и при не фалирало предприятие

229

Анонимен

преди 12 години

Кьоркютук.

228

Анонимен

преди 12 години

Очаквам всеки момент да излезе сборник с избрани речи на Б.Б. Досущ като своя учител Т.Ж. може цяла поредица томчета да спретне. Самото заглавие на статията е пълен нон сенс - Бойко и идеи? Откъде накъде? И като прочета, че някой расъл-недорасъл, учил-недоучил, пише, че ББ е спасението, направо ми става тъжно за таз България. Всички, които поддържате този индивид, направо си го вземете и се омитайте. Може и в Северна Корея. Или където искате, само не вредете повече.

227

rumen221

преди 12 години

БОКО,ПРЕДИ САМ ДА СИ БИЕШ КАМШИКА, ТА ЮРЪПАТА ДА ТИ РЕЧЕ КОНГРЕЙ-СЮНЕТШЪН, СИ СВЪРШИ ТВОЯТА РАБОТА ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ!!! ОБАЧЕ, ХАЙДЕ ПРЕДИ ДА ОПРАВЯТЕ, ЮРЪПАТА (за едно кнгресюлейшън), ПОЧНЕТЕ ДА СПАЗВАТЕ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА. Вече никой не ИМ пречи, та като европейци да публикуват СЪВМЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ на Парламента, Правителството и Президента, че С РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИТЕ ПЛАНИРАНИ в бюджета за 2012г., ще започнете да спазвате "Харта за правата на човека", залегнала в Лисабонския договор и Конституцията:Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа. Какви са минималните ЧОВЕШКИ изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 298лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 692лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. С по-малко се извършва Национален геноцид...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2124лв., а средната заплата е само 640лв...Днес: - 70% от работещите (1.8 мил.) са Социални аутсайдери хора лишени от обществен живот, заради незаплатеният им труд, а те издържат 5.0 милиона Към тази цифра трябва да прибавим и 60% от пенсионерите - около 1.0 мил. Да не забравяме и около 0.7 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 298лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 6.7 милиона, а всичко това е:- Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека и е ГЕНОЦИД, който е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЗА КОЕТО НЯМА ДАВНОСТ!!!!- ОСТАВАТ ТИ 2 ГОДИНИ ДО РАИРАНИЯ ШАЕК

226

Анонимен

преди 12 години

За тези, които се плодят заради помощи и детски, имам едно решение: задължително образование до 18 години. Ако някое дете не посещава редовно училище, да се настанява в интернат. Родители, чиито деца са на държавна издръжка, трябва да плащат издръжка в размер на 50% от МРЗ, поделена поравно между двамата родители.

225

мунчо

преди 12 години

Вечна слава на Великия Вожд Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов!Бате Бойко ми даде сандалки-да тичат обути краченцата малки!Бате Бойко ми даде геврече, -Яж!-Бате Бойко ми рече!

224

до 230

преди 12 години

Не, не се притеснявай, никой няма да те яде.Реално до сега сами си си взимали тези привилегии. И реално всички са си затваряли очите и са ги оправдавали. Това трябва да се канализира, за да може да се контролира. Т.е. да се регламентира чрез закони...

223

Българин

преди 12 години

После? Кога после - когато почнат живи да ни ядат ли ?!?Законите са си закони - НИКОЙ не може да има привилегии заради етносът си, а тези, които дават такива привилегии някому, трябва да бъдат съдени за АПАРТЕЙД - присъдата според Наказателният Кодекс е доживотен затвор !!!

222

до 228

преди 12 години

Всичко с времето си. Ако сега започнеш да им прилагаш закони ще се намерят много хуманисти, които да ги оправдаят, че и да ги изкарат жертви. Ако първо им дадеш привилегии, накараш ги да се мислят за хора, и като цяло ги лишиш от оправданията, ще можеш после и да им потърсиш сметка и да им прилагаш законите.Иначе принципно си прав.

221

Българин

преди 12 години

227 - не предлагам да избиваме ***, а да ПРИЛАГАМЕ ЗАКОНИТЕ, да им спрем издръжката и да ги принудим да се трудят. Какво тредно има?А ако тия, дето "натискат" и искат *** да се интегрират, чрез всевъзможни привилегии и аванти, чрез поставянето им над законите, се разпищят, да си ги вземат в своите държави и да ги интегрират там. Никой честен държавник не би жертвал своя народ, изпълнявайки заповедите на някой отвън, това се нарича ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.

220

до 226

преди 12 години

И какво предлагаш - да избием ***? Не става, пич, добре звучи, *** не става. Всички натискат *** да бъдат интегрирани, щото така е хуманно. Кво правиш в тоя случай?

219

Българин

преди 12 години

224 - и каква е "перспективата"? Тоталната *** на България ?!? Не виждам друга перспектива пред политика, тотално привилегироваща нисшето малцинство и дискриминираща всячески всички останали !!!

218

Българин

преди 12 години

220 - каква ДЪРЖАВНОСТ бе ?!? Може ли да се говори за "държавност" когато орди *** грабят и убиват, а ушевите *** ги гледат отстрани ?!!? За какво доверие говорим, щом се наложи ГРОБ да печели местните избори с цената на чудовищни измами и манипулации - което потвърдиха и всички чужди наблюдатели? Политиката на ГРОБ е "проевропейска" само дотолкова, доколкото мръсният лакей борисов изпълнява безропотно всички заповеди на брюкселските си господари, колкото и гибелни да са за България !!! Последният хит поредната програма за *** интеграция, по която ГРОБ се канят да похарчат колосални суми и да докарат държавата до фалит, за да строят безплатни жилища на *** и само за ***, погазвайки нагло Конституция и Всеобща декларация за правата на човека !!! Да ти копи-пейстна ли едно изказване на Цецо ***, в което той обещава, че ГРОБ ще направят всичко, за да не позволят на хъхрещата чума да емигрира на запад ?!? Ако трябва ще изгонят всички Българи от България, ако трябва ще хранят *** с плътта и кръвта на хората, но ще ги държат тука, за да не притесняват западноевропейските им господари !!! Това е проевропейската политика на борисов и *** му престъпници тя е антибългарска, гибелна за отечеството ни, тя е до такава степен промангалска, че дори Цветелин Кънчев скочи срещу нея !!! Борисов и тия около него трябва да бъдат свалени от власт и съдени за противодържавна дейност и геноцид срещу Българският народ !!!И не се опитвай да ме обиждаш на турчин, защото няма нищо обидно човек да е от тоя или който и да е друг нормален етнос... за да не ти казвам аз какъв е тоя, който защитава промангалската ГРОБ !!!

217

Анонимен

преди 12 години

" решинията, които взема той в най-добрия случай са действащи КЪМ МОМЕНТА но само след няколко месеца се вижда пълната им непригодност"Не, не се вижда пълна непригодност. Може би не виждаш развитието на нещата в перспектива. А и особено ако по принцип си против управляващото правителство ще ти е по-удобно така да анализираш нещата. Но реално не е така.

216

Анонимен

преди 12 години

До 221 Турчина, който се пише българин!Ей комуноиден кухоглав изклесак, такива предатели като тебе, Апостола навремето им е резвал кухата кратунка без да се замисли дори!

215

футболен фен

преди 12 години

Страшно е за футбола, когато и Левски и ЦСКА започват да "лягат" на бистришки ***, чиято единствена заслуга е, че в редиците им играе някакъв си премиер - ***, провъзгласил се за месия на народа.

214

Българин

преди 12 години

Точно това е проблема, че сте гласували за ЛИЧНОСТ - един индивид с тъмно криминално минало, авторитарни методи и (меко казано) скромен интелектуален потенциал. А решинията, които взема той в най-добрия случай са действащи КЪМ МОМЕНТА но само след няколко месеца се вижда пълната им непригодност, тоест цялото поведение на борисов е поведение на обезумял пожарникар, но не и на стратег, не и на ДЪРЖАВНИК.Що се отнася до мен, аз го знаех що за *** е, но той надмина и най-лошите ми очаквания.

213

До 212/216-Турчина

преди 12 години

ГЕРБ върна доверието на хората в държавността. Факт. А това, че кухоглавите комуноиди ежедневно плюят правителството и Борисов, показва само едно, че държавата ни се управлява много добре, щом червените крадци толкова недоволстват! И ако ГЕРБ продължават с проевропейската политика, която сега водят при пълна прозрачност на управлението на държавата, то със сигурност ще спечелят още няколко поредни мандата, въпреки непопулярните мерки, които са принудени да направят. А червените кратунковци нека си лаят важното е, че България се превръща от посткомунистически тъмен балкански субект в истинска европейска държава!

212

Анонимен

преди 12 години

а нефалиралите фирми, тези които ги продадоха на безимотни *** и полека лека НАП отписва задълженията им към бюджета. Само от една такава на мен ми липсват над 1000 лева за ДЗПО. Т.е. правителството на Борисов ме оставя без пенсия в бъдеще

211

продължавам от 217

преди 12 години

Във всичко има много пропуски но нещата така са навързани (почти като в теорията за хаоса), че като бутнеш едно нещо, то дава отражение на почти всичко останало. Да не говорим, че има и странични фактори. А няма как всичко до сега да се изрине и да се започне на чисто. Е, каква политика (лява, дясна, и т.н.) очакваш? Не може само десни или само леви стратегии да свършат работа в тоя батак, в който се намираме.