149

цирк

преди 12 години

Футболист на годината !!! естествено ... така цената му се вдига с една 0 в края : ) таман Боби ще си вземе друга перука , тая ще я даде на сина си !

148

Анонимен

преди 12 години

MAHMETE VE4E TAZI SNIMKA VE GLUPACI...GOLQMA OTVRAT,SAMO RAZVALQTE NASTROENIETO NA 4ITATELITE

147

Четата на Боби

преди 12 години

Вижте на снимката Перуката как е засиял: "Ох на тати момчетооо!" То момчето добре, Боби, ама футбола го няма, на футбола еб...е мамата, Перукааа!

146

Анонимен

преди 12 години

PALEN NEKADARNIK ....Pochvame da stavame smeshni , napravo jalki .Ako toia e za nomer 1 az sam tramvaiToq v Levski napravi ebati slabite machove obache perukata go butashe postoqnnoEbati smeshnicite - "A sega tate dano me uredi i v niakoe zapadno otborche"

145

Анонимен

преди 12 години

Честито на Ники Михайлов! Добър е! След като са казали, че е най-добър в Холандия, значи е! повечето от вас само плюят. Дали е Н. Михайлов или Бербатов, Пенев или Стоичков, Сираков или някой друг няма значение. Нека е здрав Ники Михайлов!Честито!

144

grozen peruk

преди 12 години

nishto ne stava ot tebe samo mygka prostitutka ama i tova e pod symnenie predvid-- GROZOTATA TI

143

Анонимен

преди 12 години

Ами тати да се обади на Силвио и да види неможе ли да се оправи нещо?!

142

за Витков!

преди 12 години

Това показа ,че шуробаджанащината и наглостта нямат граници! Това момче дори да се докаже като най-добрия вратар в света(което няма как да стане защото е некадърник), начина по който беше наложен и издигнат от нулата ще го гонят и преследват докато е жив. А амбициозния му татко нека се чуства доволен от сътвореното, в крайна сметка той е олицетворението на прехода в БГ!

141

Нели

преди 12 години

Тодор Янчев е най добрия футболист в България това е истината

140

Анонимен

преди 12 години

dva gadni bokluka na edno mqsto sybrani....madein bulgerii6

139

алф

преди 12 години

Бойко е номер 1,малката перука не става.

138

Анонимен

преди 12 години

Кой каза, че в българския футбол имало шуро-баджанащина ? Не е вярно това ! Българския футбол е едно голямо и задружно семейство, нещо като семейство Корлеоне ... ха ха ха ха фамилия Пеневи, само може да завиждат на господата от снимката. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Но къде е прокуратурата и съда в тази държава остава големият холандско финландски въпрос към Република България ?

137

един българин

преди 12 години

До 136 -не ти си ни гордостта - сигурно само ти не си кавал.

136

Боби

преди 12 години

То тва вратарите откога станаха футболисти бе? Всички знаем,че най-некъдърните дългучи се слагат на вратата, щото за друго не стават.П.С. аз съм по-висок от Никито и аз съм играл вратар

135

do 128

преди 12 години

Ей кавал такъв, не знам кой е хейтър ама всеки вратар направил такава издънка като на мача с вердер би гледал мач само по телевизията и щеше да сънува Холандия, но нали тати се познава с тоя и оня.. и ако това ни е гордостта на народа егати и народа

134

Анонимен

преди 12 години

другаря брежнев нгаради живков с орден брежнев.

133

Анонимен

преди 12 години

то бива простотия ама това не се трае вече.

132

р100

преди 12 години

Уважаеми дами и господа имаме удоволствието да представим на вашето мнимание българската футболна действителност: "Измислен президент, измислен футболист".- Браво на татковото. Ти си най-добрия. Браво само така. Доказа на всички, че си супер. Това е твоята награда. Тези, които не те харесват са гола вода и не разбират от спорт.Моля за вашите аплодисменти

131

Анонимен

преди 12 години

Казаха,че актьорите от "Болшой Театър" са гледали церемонията на живо и са онемели от професионална завист-толкова добре го изиграха Перука 1 и Перука 2,че ако решат да се пробват-Холивуд ще падне в краката им

130

Анонимен

преди 12 години

Перука,те в Милан само тебе чекат