132

Анонимен

преди 12 години

мечтата му е да подслушва и да му доносничат - жал ми е за редовите полицаи, че си имат такъв тъпан за шеф

131

Родното МВР ни пази

преди 12 години

Г-н министър, снощи прехвърляйки телевизионните канали се озовах в предаването на Скат и там попаднах на много интересна картинка: районната прокурорка на Ихтиман, млада жена, която се оказа полицейска съпруга, се държа не невъзпитано, а направо нагло спрямо журналистка. Тя й крещеше, сетне без малко да я изхвърли и да я предаде на мъжа си, който пък от чутото се оказа известен с крутите си мерки спрямо журналисти, вкл. съобщиха, че е пребил Байрактаров. Завиждам на г-н гл.прокурор, че има такива енергични прокурорки с такова любезно поведение... Мин. Цветанов , Вие защо не наемете мъжа на ихтиманската прокурорка да ви помогне в борбата с палежите- за нула време ще въведе ред в бензиностанциите... Сетне можете я комисар, я гл.комисар да го направите.

130

до 132

преди 12 години

Жената се е прежалила в името на децата си - всяко е уредено с по 2-3апаратмента и някое друго милионче... Редовите полицаи не са видяли нищо от "даренията" за МВР, а ДОИ не са получили дори очила за нощно виждане от милионите за СРС, купуват си мини-камери с лични пари от е-bay....

129

Анонимен

преди 12 години

Цуцо, може да си напуснал милицията, но милиционерското от тебе е невъзможно да се извади. Толкова ли си ***, че да разчиташ на доноси... че нали бензиджията ще накисне някои дето не му е оставил бакшиш, или клиент които сваля колежката му която не му "връзва" - ти ще се изтъпаниш по ТВ като награден кооператор до Беларусь и пак ще рИвеш: "ние ги Фащаме (ама не уточняваш за кое място сте ги хванали)......"

128

Анонимен

преди 12 години

тоя надали е чел Оруел, няма толкова умствен багаж, но съвестно и последователно се стреми да превърне половината народ в доносници... а уж бяха против ДС-то - спретнаха си ново-новеничко за нула време - въпроса е на тях да се докладва, а не на някой друг

127

бай Петко

преди 12 години

Я като пием вечер ракия преварка, сутрин оная ми работа става като огнехвъргачка ...

126

ХАХАХА

преди 12 години

КАЖЕТЕ МУ НА ТОЗИ АМСАЛАК ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ЗАРЕЖДА СЪЩО ТРЯБВА ДА ГИ ПРЕСЛЕДВАТ КАТО ЗАРЕДЯТ КОЛИТЕ СИ И ПОСЛЕ ТОЧАТ БЕНЗИН В ТУБИ И НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ВИДИ ВСЕКИ КОЙТО ЗАРЕДИ КОЛАТА СИ С БЕНЗИН Е ПОТЕНЦИАЛЕН ПРЕСТЪПНИК НАЛИ БЕ МИРИЗМА ЧОБАНИН *** *** МУСАВ...

125

искам

преди 12 години

Искам си част от данъците, щом върша работата на наш,та полиция

124

Българин

преди 12 години

Глупав човек ,само глупости може да наговори.Горивни материали има дори и в махленското магазинче. Ще спрем ли да купуваме спирт, разредители, ?На друго място е "заринато кучето"Няма да го разберете , защото толкова ви са възможностите?

123

Цар Киро къде е !

преди 12 години

Къде е Цар Киро, а ? Къде се движи, ама точно сега, може ли да кажете? Къде краде с аверите си от Катуница, разкрит е в Секция Позиця на 7plus7. net - И Гърците ни намразиха, писна им от нас

122

Анонимен

преди 12 години

Като гледам снимката на ЦЦ и ме обхваща една жал за жена му. Горката, или е алкохоличка, или наркоманка, в краен случай е на хапчета. Да си ляга вечер до такава мутра, сигурно преди сън глътна набързо 200-300 г отлежало.

121

Бранник

преди 12 години

И като доносничат кво да не би да почнат да си вършат работата ли тия...

120

pebor

преди 12 години

Преди 2-3 дни закъсах за бензин. Свърши, на газ съм, и колата задави. С мъка успях да купя 2 л бензин, но се оказа малко и добре, че беше колега шофьор та ми купи още 4 л. Бях готов да си оставя данните от личната карта на бензиностанцията, и да ме проверяват полицаите, така трябва да се направи. а относно палежите си спомням, че тази мода почна преди 5-6 години на запад, това бяха антиглобалисти и зелени ***, не ги разбирам и едните и другите. А в България спектъра на причините е широк.

119

Анонимен

преди 12 години

*** по-*** най- *** ЦВЕТАНОВ

118

До 109

преди 12 години

И аз това се чудя, имаме камера за боядисване с генератор на нафта, как аджеба да я зареждаме. Нямам думи просто. Освен да си построим бензинджийница в двора :))))

117

Бъркли

преди 12 години

Калъ. нещастен, наказан от природата! А къде са постоянните патрули в кварталите за които ни одирате от данъци и монополи?!!! Не мога да разбера защо страдаш че са спрели спонсорството на МВР?!!! Същите тези пари сега ще идват по други пътища в сметката ти и не само твойта! Хората вече знаят какво значи политик, не виждам как ще останате на власт след избори, без фалшификации и манипулации.. Холаднския премиер много хубаво ви го каза!!!

116

men

преди 12 години

цуцуне проста ченгеджйска фуражко, добре че немаме небостьргачи че да ги беше сьборил досега и да беше почнал да ни бьркаш по гащите на всичките. не че сега не се опитваш де. каква стана тя. палихме коли, льгахме, мазахме, бихме ги, те не си признаха, и резултатьт е още слухтене, още доноси, още милиционерска пумия, и малките деца вече виждат през смешните ти игрички и всичките ти некадьрно извезани рькави няма да те направят бял човек и да накарат хората на които слугуваш да те гледат като нещо

115

mangustan

преди 12 години

121 , за съжеление си правто да беше само за следователите така

114

Анонимен

преди 12 години

следващата стъпка е да доносничат и на дянков. "тоя трети път зарежда с цяло 50 лева ,пък каза че заплатата му я дават по 20"

113

mangustan

преди 12 години

Срам за Българите сте, днес.бг! Доносничат, така ли? Не би ли трябвало всички ние да съблюдаваме за спазване на закона? Иначе "МВР не нищо не върши, Цветанов бил такъв, оня па тиквата му с тиква ... " и т.н.Защо не се вгледате в себе си - Вие изисквате ли закона да се спазва? Ако вас ви помоли МВР да предоставите коментарите 2 години назад ше си чупите краката да тичате ! Нещастници!