118

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

преди 12 години

*** ЦЕЦКА ЦАЧЕВА Е ДЛЪЖНА ДА СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА И ПРАВИЛНИКА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, АКО НЕ ДА СИ *** *** МАЙЧИНА - ЮДЕЙСКА !СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

117

Omrazata BG

преди 12 години

Parlamenta da kupi ednoposo4en bilet na Siderov do Kitai

116

Madrit

преди 12 години

nai dobroto re6enie das se smeni imeto na Blagaria s Vizantia

115

в

преди 12 години

продайте и майките си и да закриваме България

114

Наблюдаващ

преди 12 години

До 107 ("kires"):На база "едната" ти дума...Математика: 2Български език: 2

113

славянин

преди 12 години

Ами дайте ние пък да почваме да ги сваляме!

112

Анонимен

преди 12 години

Не драматизирайте нещата с турските изтребители.Те винаги са влизали в нашето въздушно простаранство когато си искат и после се извиняват, че не са могли да вземат завой.Това го знам от приятел, който беше в казармата 94-та и службата му беше да подслушва турските пилоти от един връх близо до Царево.Турците имад два въздушни флота и според думите на моя приятел много често влизали в наша територия и после се извинявали.Сега Борисов поне им позволява да го правят официално и няма да се извиняват

111

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно прав е Сидеров. За вас *** е нормално *** *** да се дупят пред джамия в центъра на столицата лИ!?!>??!?!?!?!?!?

110

Пешо

преди 12 години

Сидеров налетял сттругаря!Че свършиха ли жените бе Волене?

109

Анонимен

преди 12 години

"Защо нарушавате Конституцията и правилника?"много уместен въпрос, но какво от това ? кучетата си лаят, кервана си върви че то остана ли някой в тая държава, който да брои конституцията за нещо ?

108

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хоара а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-ОКУПИРАИ СОФИЯ.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме БЕЗРАБОТНИ И СОЦИАЛНО СЛАБИ ЕВРОПЕИЦИ А УПРАВЛИЯВАЩТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НАРОДА-ОКУПИРАИ СОФИЯ ЦИЯЛАТА ИСТИНА

107

анонимен

преди 12 години

При пациента Сидеров се наблядава влошаване на психическото състояние. Мисля, че се нуждае от незабавна хоспитализация.

106

Мутрата да коментира

преди 12 години

*** мутро Борисов, какво ти обещаха ЦРУ и турците, за да пуснеш истребителите им да летят свободно над България. Кога ще пуснеш и турската армия да се настани до Пловдив. Борисов е мръсен турски агент, подставен да ликвидира славяните.

105

Sin

преди 12 години

Волен е най-големият демократ. Има поне едно предимство, че никога не е бил комунист и милиционер, което не е малко. Затова другарката от герб се е обидила. Че то при гербавите освен комунисти и милиционери, които 50 години крепяха тато и милиционерщината му други има ли?

104

ПИТАНКО!

преди 12 години

Волен може да е недоволен но е прав..Не го подкрепям и той е предател и прибра оня архонта в партията си предаде идеята..Това със самолетите е върха..Приветствам всички които гласувахте за Боко и компания браво на вас добре ни подредихте с правилния си избор "спасихте България".Вместо за 2 години райска градина турско нашествие!Просто чудесно нали..?

103

kires

преди 12 години

С една дума:нереализирал се психопад

102

Анонимен

преди 12 години

"Сидеров скочи на "партийния секретар" Цачева " - аре уе, сбъхтаха ли се?

101

Samo minavam

преди 12 години

Ох олекна ми,кака Цура си дошла от Индия.Много се претиснявах,да не се е загубила,някъде по летищата.

100

Васо

преди 12 години

Ама и Цецка какви ги говори. Баш по български, научил, недоучил. И деликатно "нещо друго", ама не трябва да се обижда Партията кърмилница. Нали някой ще я репликира веднага "ама нали и ти с голямото сърце, сърце като на Данко", ако някой помни. Въпреки, че там сите са сърцати.

99

Парторг

преди 12 години

Шефа на народа и събранието не знае кой кой е! И цитира, без да разбира. Добра школа, партийна.