50

Анонимен

преди 12 години

Ужасна визия. Най-грозният и отблъскващ секс символ е ММ. Просто изрусена *** с два-три скъсани обръча. Как можа тая симпатяга да се върже на тази фотосесия. Или иска да убеди всички, че и тя е същата ***. Много по-възбуждащи бяха снимките в нета на които и се забелязва сливката. И не заради самата сливка или това, че ходи без ***, а за това, че е напълно естествена. Препоръка към жените: ако искате да вървите само в селската кръчма направете се като ММ. Все някай ще е изпил три-четири.

49

Слънчоглед

преди 12 години

Де са и луничките?

48

Сладкар

преди 12 години

Ще и напълня носоглътката с бяло сладко! :))

47

Хомо Еректус

преди 12 години

С тези сочни устни е чудесна за орална!;)

46

Шоп

преди 12 години

фотоШопа голяма работа

45

видях я

преди 12 години

Нищо особено,но както 43 казва,за задна прашка става!:)

44

член на бан

преди 12 години

абе, мен повече започна да ме безпокои въпроса дали засиленият ми интерес към добре развити млечни жлези е свързан с факта, че майка ми не ме е кърмила достатъчно, или си е просто класически едипов комплекс, но пак в крайна минаващ през стомаха

43

преди 12 години

В лице е грозничка, но на "задна прашка" ще става!!!

42

до 42

преди 12 години

Напълно подкрепям. Нищо общо с реалността. Фотошопа глади бръчки, маха целулита и т.н.

41

хаха

преди 12 години

Тия от playboy спокойно могат да вземат вече да си рисуват кориците и да плащат на жените само за да им ползват имената ;) Аниме яко, не си падам по рисувани образи ;)

40

Анонимен

преди 12 години

Пеше успях ди да ти дигна дъртия ***? :)))))))))) Гледам искаш да се убедиш сам, че вече за нищо не ставаш :)))Момченцето колко пъти свърши, 2 -а поне нали, като първия път беше преждевременен :))))))0 Споко и аз свършвам преждевременно като видя расов *** :))))Дзвер , ти нямаш думата и никой не те пита за мнеие. Гледай си твоята пастърма у вас и земи извади някой леф за силикон и липосукция че е мноо зле работата. ..........

39

Мистик

преди 12 години

и вие от днес бг веднага трябва да сложите една от изтеклите снимки в нета без да сте платили за това. и това ако не е явно пиратство?

38

Мария Антоанета

преди 12 години

Хайде, хайде, Марилин Монро е сексимвол заради медиите. Всеки, запознат с биографията й знае, че тя просто си е лягала, с когото трябва и че не е получила роли с талант, защото такъв тя не притежава. Относно красотата - да, имала е повече месце на някои места, но тогава такива са били и критериите за красиво женско тяло.Отделно пристрастеността и към хапчета и алкохол е била чудна.

37

Анонимен

преди 12 години

Има хубави налети цоци. Ашколсун. Луничава е, ша траа да я забраждаме летоска като дои по цоци кравята

36

Цонко

преди 12 години

Айде бе, че не е въпросът дали е слаба или дебела!

35

Цонка

преди 12 години

Значи не е въпроса дали е слаба или дебела, въпроса е в пропорцията.Пък, че българите не разбират, го знаем!31 - подкрепям с две ръце, но истината боли и някои хора не обичат да я гледат в очите! :)

34

Марулчо

преди 12 години

Е па тая нема ли да фане някоя настинка тъй както оди гола из нета ?

33

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера защо за 2 зърна и 2 бузи казват, че е гола.То и аз съм гол под дрехите си.

32

Анонимен

преди 12 години

Не знам кой нормален мъж би харесал Мерилин Монро - неестествена, слаба актриса с прекалено много наднормено тегло, едър кокал и малки цици. Тя е един от най-ярките примери как медиите могат да накарат хората да вярват, че черното всъщност е бяло.

31

българин

преди 12 години

е това се казва хубава жена с авторитет и самочуствие .наи хубавите жени са шведките,рускините и гъркините а може би и сръбкините.не падат по долу и полякините които са същто перфектни.но какво разбира българския мъж от жени-нищто на него му даи футбол,политика,и да се бори за насъщтия и за същтествуването си .мъжете в българия са затапели от футбол мозаците им са промити като на пещтерни хора и те не разбират от жени.бай *** с ракииката и лютите чушки,дисагите това е българина.