Снимка: Playboy

Преди месец Линдзи Лоън прие да се снима срещу хонорар от 1 милион долара за "Playboy".

Веднага стана ясно, че тя ще позира в стил Мерилин Монро, чийто образ от години е експлоатиран в клипове, фотосесии и дори филми.

За да се създаде известно напрежение Линдзи отричаше, че ще бъде гола, докато собственикът на медията Хю Хефнър, твърдеше точно обратното.

Януарският брой на списанието трябва да излезе след близо седмица, но вече изтече корицата, на която Линдзи си е съвсем голичка, яхнала стол във формата на прочутото зайче на марката "Playboy".

Хакери обаче успяха да източат и снимки от броя и ги пуснаха в нета. Хефнър определено се е вбесил, но публично реагира с видимо спокойствие и препоръча броя на всички мъже: "Броят с Линдзи е перфектният подарък за Коледа за всички мъже – бащи, синове, съпрузи, приятели. Намирам сесията за фантастична, не мога да бъда по-щастлив от резултата", каза Хю.

Пред списанието пък Линдзи показва разкрепостен дух и самочувствие: "Сексът и сексуалността са нещо естествено. Нямам никакви проблеми със своята природа. Важно е да познаваш себе си и тялото си, защото на това се крепи самочувствието на един човек. Жените имат нужда от самочувствие", споделя гледната си точка скандалната актриса.

Снимките на Линдзи можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase