80

Анонимен

преди 12 години

ГОЦЕ , ПО-ДОБРЕ МИСЛИ ЗА ПЕНСИЯТА СИ ...

79

Ама наистина ли

преди 12 години

Ама наистина ли Гоце, може да мисли?

78

ОХУ БОХУ

преди 12 години

БЕЗ ПЕНСИОНЕРИ ЧИСТА РАБОТА.НЯМА ПЕНСИОНЕРИ НЯМА ПРОБЛЕМ.УРААААААААА ДЯНКОВ.

77

Анонимен

преди 12 години

Въпрос:На коя виенска главна улица другарката Дража Велчева има магазин?MARIAHILFESTRASSE!

76

Анонимен

преди 12 години

Вместо ВЕТО,защо не вкара обратното крадените пари от комунистите от Виена и задграничните дружества и увеличат пенсииъе?Що за комунистическа арогантност-да си иззел пенсионния фонд,да си украл държавата и изнесъл парите и,да си да Луканов и Виденов и В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА СИРОМАХОМИЛСТВАШ И ДА ОПЛАКВАШ БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ.Това го могат само комунистите,кото надминаха д-р Гъобелс!

75

хаир

преди 12 години

дянков си го каза откровено в прав текст-лапачите са повече от паниците,затова отварям ножицата.кои е имал предвид всички знаем-тези около него и над него.с други думи извинява се на българския народ,че го тупа като брашнян чувал

74

Справедлив

преди 12 години

72, значи, че вето налага Гоце, не Президента.

73

Anon

преди 12 години

66 и 48Аз съм против ГЕРБ - значи съм глупав комунист. Обаче съм и против БСП, което по ваша логика ме прави пич. Хем съм комунист, хем съм и пич.Нека Ви обясня нещо, драги мои сънародници: против ГЕРБ =/= комунист. Харесва ми да мисля и се справям доста добре с тази задача, за разлика от вашата месия Бойко. При мен "шменти капели" няма."Ами значи си комунист и/или "резак" " - не. ДПС, БСП, ГЕРБ = мутри и обирджии... с тази разлика, че поне БСП не бяха толкова нагли да се наричат спасители

72

norm

преди 12 години

"Президентът вече мисли мотивите на ветото",какво значи това,че няма мотиви,но трябва да ги измисли.На изпроводяк иска да се поизложи за последно,нали не му пука вече за реномето.А и трябва да се солидаризира с колегите от ДС.

71

123

преди 12 години

чудя се колко ли трябва да е затъпял човек, за да вярва на политик.. !? Нима не виждате, че всичките тупани са едни и същи?

70

Анонимен

преди 12 години

писна ми от тая *** държава.не вето,зачеркнете я вече.

69

реалист

преди 12 години

В нормална държава ББ щеше да е в затвора. Станишев щеше да е лумпенпролетарий.Първанов-трипероносец и бракониер-на съд.Тренчев е агент на ДС,а оня от КНСБ е *** безподобен.Ние електората сме за да им духаме на всички тези ***.Господи, защо не избягах навремето...........

68

Зрънчо

преди 12 години

Събрали се Тримата ЛАПАЧИ.Тримата ***-Първанов ,Тренчев и Неизвестния от кнсб и си мислят,че е началото на 90-сте години.Хайде да си кажете Вие тримцата какво направихте за българите????Нахални и безскруполни тарикати.

67

Анонимен

преди 12 години

pojarnikarja da se vurne v pojarnata !

66

до 48

преди 12 години

КОЙТО Е ПРОТИВ ГЕРБ Е ГЛУПАВ КОМУНИСТ!--А който е против БСП е пич!!!!!!!

65

факти!

преди 12 години

И какво от това? Първанов е президент още броени дни - след това лакеят на борисов ще пусне закона !!!--Малко ли ви беше - агент Гоце беше лакей и доносник на ДС и КГБ, след това стана лакей и даносник на американците, подписа с тях договор за американските бази в България.

64

Българин

преди 12 години

И какво от това? Първанов е президент още броени дни - след това лакеят на борисов ще пусне закона !!! Да ви е честито на всички бъдещи пенсионери, които гласуваха за Плевнята с гейското гласче - сега ще работите докато ***, *** пасмина !!! Право са казали хората, че каквото сам си го правиш, никой друг не може да ти го направи !!!

63

bez pari

преди 12 години

62 komentara za 4 chasa... a predi nqkolko meseca shtqha da sa 600. Pitate li se zashto nikoi ne vi chete i ne vi komentira veche? Minavam samo da se izpikaq vurhu dejurnite cherveni prodajnici i nomenklaturchici. Boiko shte vi opravi, badete sigurni.

62

KURumbash i KURnelia

преди 12 години

Samo dnes bg lijat anusa na Goce ruskata mastia. Aide iskam ban, smeshnici na minimalen nadnik ot Pozitano. Kurumbashev

61

Анонимен

преди 12 години

Трябва да кажем бай, бай на престъпнитаe БКП(Б С П)ДС,КГБ,ГЕРБ!