50

vvv05bg

преди 12 години

Tsenralnata Evropeiska Banka иска да види заплатите на по-малко от 400 евро в Испания xexeeeeee :)))))))))

49

Dimitar

преди 12 години

Mnogo vi se "radvam" kak se qdete vzaimno. Obijdate se(bez da se poznavate) dali tova ni v kruvta veche se chudq. Kak moje na takova nisko nivo da se karame, a iskame politicite ni da rabotqt za blogopoluchieto na durjavata. Nqma kak da stane prosto :-) opomnete se horaaaa

48

емигрант

преди 12 години

боли ги оная работа МЕРКЕЛ и САРКОЗИ за вас те си въртят далаверката ГЕРМАНИЯ и ФРАНЦИЯ да са добре в новия ЕС ,избрали са си 5 /6 даржави да са около тях,но БГ не е между тях 4исто и просто ние сме 3 класа КЛОЗЕТА на европа винаги е било така и ще бъде,4удно ми е как има още хора в БГ които мислят, 4е ще бъдат със същите права като държавите на запад от нас

47

Анонимен

преди 12 години

Не искат да се измъкнат защото работят за милиардерите.Наскоро писах че сарко от 12 години не е плащал данъци а заплатата му около 50 000 евро на месец:14 000 като президент на месец и до живот,6 000 като кмет на месец и до живот,8 000 като министър на месец и до живот и т.н....та исках да кажа че 50 000 евро ще ги получава на месец и до живот,като част от тях след смъртта ги наследява племето му до 7 коляно.Но не е само сарко бивш кмет,депутат,министър....те имат около 260 депутаи от горната и още толкова от долната....Та на пенсионерите пави реформи а те живеят като царе.Същото се отнася и за останалите *** на запад.Трябва народа да скочи и да им вземе парите и на съд....

46

Анонимен

преди 12 години

Алианс........

45

Анонимен

преди 12 години

Тези ще станат още по-богати, а ние ще плащаме дълговете.

44

Анонимен

преди 12 години

Тези двамата органично не се понасят за това и решенията им са толкова умни!

43

Анонимен

преди 12 години

Франция и Германия да си понесат последствията и претърпят загуби затова че са давали пари на Гърция... Както ние изядохме дървото с Ирак от 2милярда долара ни върнаха 1/10 , 200милиона.

42

екс

преди 12 години

3. Като следствие всички българи, работещи в ЕС, и пращащи 2-4 МИЛИАРДА годишно към България, ще се върнат в България, защото вече няма да имат работа в ЕС. Само че в БГ също няма да намерят работа заради общата стагнация. Това е най-елементарно казано. ЕС ни държи над водата. Не получаваме много, но поне сме живи, имаме някакво бъдеще и ВЪЗМОЖНОСТТА да отидем където искаме, а това не е никак малко!!!

41

Анонимен

преди 12 години

Германия и Франция правят всичко възможно частните кредитори банките да останат сухи.. Това не е извън икономическата логика. Който е давал пари на Гърция да потъва заедно с нея да си носи риска че вложил пари в негодник.. За разлика от ЕС в САЩ фалираха 100банки.. Национализираха ги... Това е истинската конкуренция , кой не може да прави бизнес фалира... Докато Бюрократите от ЕС убиват всякаква конкуренция..... Елементарен пример ние изядохме дървото затова че сме давали пари на Либия и Ирак.

40

екс

преди 12 години

Аз ще ви кажа, какво ще стане, ако Европа фалира.1. Срути ли се Еврото, се срутва ЛЕВА ! Той е във финансов борд с марката, която вече не съществува, и която е вързана за еврото ! Ще стане пак като Жан-Виденовата зима - лева се обезцени до толкова, че 1 долар беше 3000 лева !!! 2. Срути ли се Еврото, се срутва европейската икономика. Едно от най-слабите й места е БГ - при нас почти нищо не се прозивежда. Следствие - става още по-скъпо, а заплатите намаляват.

39

31

преди 12 години

Госпожо ЕКС, а може би госпожице. Взех ви за мъж, моля да ме извините. Най-искрено.

38

Анонимен

преди 12 години

komunisti4eski tandem, koito zatri srednata klasa v iz4adieto EC , prepolvi zaplatite na horata, a zenite stanaha dvoini. tova se krie zad usmivkite (nie si imame dostata4no pari4ki, a vie, rabote6tite i pla6ta6tite danazi balyci umiraite)

37

Анонимен

преди 12 години

Факт е, че основни фактори в ЕС са Германия и Франция и те в най-голяма степен диктуват политиката и съответно съдбата на ЕС и на страните-членки. В това отношение, може да се каже, че те са "феодалите", или поне най- от всички. Поведението им към Бг и към повечето европейски държави наистина в повечето случаи е по-близо до поведение на "феодали" отколкото на равен с равен. Което не означава, че някой ще им се качи на главатау ако проявят повече сговорчивост.

36

кратко

преди 12 години

евро-фалит!

35

екс

преди 12 години

31, мислеш се за тарикат, но си просто един гнусен тип. В общи линии ми става приятно, че те мачкат. Така се постъпва с ***. :)))

34

Анонимен

преди 12 години

ЕС не може съществува той убива конкуренцията.. Последното е разни безработни получават 20хиляди даром.да стартират бизнес...... Аз работих 2г. в чужбина утрепах се работа да спестя пари да стартирам бизнес. дължа и кредити и данъци.... не завиждам тези субсидии нарушават конкуренцията , един получава поради късмет или подкуп на администрацията друг не.

33

Анонимен

преди 12 години

Само свободното пътуване и до там свършва всичко ...

32

екс

преди 12 години

22, ако нямахме опора, отдавна да нямахме Родопи, и кой знае още какво! Две държави, и двете много по-силни от нашата и в икономическо, и във военно положение, спорят за един кирлив остров вече десетки години и стигнаха почти до война! Смятай ако ние сме "ничии" за колко време ше ни поделят !! А просташките ти коментари са ясен признак за комплексарщина.

31

Анонимен

преди 12 години

екс-че, пениш се не пениш - ке те ям, голозаднико сладичък. Ай оди на площадо да ти видим смелостта, сладуранче простичко