13

Анонимен

преди 12 години

Преместих си го, два пъти :)

12

Анонимен

преди 12 години

Аз пък, искам информация, къде е Бойко? Най ми е интересно, когато се появи новина за него. Какво ме интересува кой-кого, коя-защо, те си имат игри, щото имат пари.Хем се смея, хем ридая. Денят ми минава по-интересно и свежо. Къде е Бойко, се питам?Кажете, дали топката рита, дали тенис играе, защо тази новина ни е скрита?Днес нещо ми липсва, пълна стагнация, къде е Бойко, какво прави-няма информация?До довечера го искам тук в сайта или на екрана,без него, от скука, пия вино вече втора кана.

11

ъф корс,

преди 12 години

че няма да останат дълго самотни, четем какви пари има за харчене у тяхПосле ще казват, че имали "харизма" /кой ни я натрапи тази дума напоследък, чак я изхаби/

10

ИТ

преди 12 години

Не мисля,че Деми Мур се е изложила. Опита от всичко жената,знае кое е добро и кое - лошо. Пък и има огромно наследство - три деца. Друго не й трябва.

9

Анонимен

преди 12 години

За Ким само толкова ли? Още!! Още!! Кой е любимия и цвят? На колко години са и направили първата пломба? Обича ли тиква? Не ни дръжте в напрежение и в инфорамционно затъмнение!!!

8

четете внимателно!

преди 12 години

Едните са с ниски доходи, другите са високообразовани! Голям смях!Интересно, къде са тогава холивудските звезди, за които е материала?

7

ха-ха-ха-хи-хи-хи

преди 12 години

"Разводите от 20 години намаляват, защото хората се женят по-рядко. Известно е, че при хората с ниски доходи те са по-чести, а образованието допринася за по-здрав брак."страхотно изречение, конгречулейшънс! още главата от него ме боли

6

Високообразовани . .

преди 12 години

Високообразовани , нискообразовани, разводите били повече при нискообразованите.Аз пък знам че разводите са повече при високообразованите,както се потвърждава и от живота.Там претенциите и очакванията са много повече,затова и разделите са много повече.

5

Анонимен

преди 12 години

Хората искат да се еб***т със звезди. Затова са толкова много разводите. *** като видят някоя звезда и веднага се подмокрят.Ален Делон казва, че не знае как се сваля и ухажва жена - никога не го е правил. Която го види, е готова да му пусне.Деми Мур няма каква да се сърди. От самото начало се знаеше, че веднага щом на Ащън му тръгне кариерата, ще бие шута на дъртофелницата.Арнолд се изложи, като направи дете на прислужницата. Това изобщо не му е единствената изневяра, но тук не се е овладял

4

Гънчо

преди 12 години

Чарли Шийн е пич, аз ако бях като него не с 2 а с 4 ще се показвам, па и ще ги ползвам.........

3

галактика

преди 12 години

Хайде пак клюкини.... Дайте нещо по-стойностно бе хора - така ли започвате?!....

2

фен

преди 12 години

Е намаше как да минем без Ким Кардашиян :)

1

Анонимен

преди 12 години

da ne im berem grizite. imat si pari4ki - zeniat se i posle se razvezdat potyguvat malko i pak si ziveiat hubavo. nie da mu mislime kato sme nai-bednite i nikoi ne ni iska poradi korupzia i dr.