59

Анонимен

преди 12 години

Предишното е до 47 и 44 , а не до 49

58

Анонимен

преди 12 години

До 49 и 47 , със насраните потури бегом към Анадола , там ви е мястото , там продължават опитите дали мъжа може да забременее , и много поздрави на майка ви , много е добра за 10 лева си заслуважа предлагата от нея услуга( без ръце и с език).

57

соларис

преди 12 години

57,приятелю не искам да споря,но представи си 27 човека живеят в една къща,от които 2ма плащат 90% от сметките в къщата и само те работят на престижни работи и обзавеждат дома,а другите 25,само цоцат,кои ли са ами ако не са Германия и Франция - то няма да има европейски съюз,те държат икономиката на Европа,ВЪПРОС - ВИЕ МАЛУМНИ ЛИ СТЕ ?

56

Анонимен

преди 12 години

тия двамата много са съмнителни, още повече като знам какви шовинисти са и германците и французите . в тоя европейски съюз не бяха ли 27 държави бе ? откъде накъде всички решения ще взимат тези ?

55

до 49

преди 12 години

Като ви изритат тогава ще говорим. Сега няма смисъл да спорим, защото и ти си от онези българи- " големите разбирачи" , които от всичко разбирате, а сте на първо място във всичко отрицателно в света и на последно място във всичко положително.

54

МИЗЕРНИЦИ СМЕ!

преди 12 години

Всичко е мижи да те лажем или шменти капели.Като видяха франсетата какво е ***,като видяха немците,че гърците ги смучат със заеми,които не връщат и решиха да си направят нов ЕС.Нищо чудно да въведат и два вида Евро.Едното за богатите на една цена и другото за бедните на по-евтина цена.Правено е и с долара и с марката,така,че нищо ново.А ние винаги ще сме си тоалетната на Европа,макар да не си честитим вече банята и клозетите ни да не са от онези триъгълните с дупките.Бедния не го иска никой!

53

vvv05bg

преди 12 години

Знаете ли, които са Лукас Пападемос (настояща гръцки лидер след оставката на Папандреу) и Мариано Монти (сега отговаря на италианското правителство)? Знаете ли кой е Марио Драги (настоящ президент на Европейската централна банка)? Знаете ли какво е Goldman Sachs? Goldman Sachs е една от най-големите световни инвестиционни банки и сътрудничество пряка отговорност, заедно с други лица като рейтинговата агенция Moody е, сегашната криза, и една от най-големите Beneficaries. Точно както един удар през 2007 г. спечели 4 млрд. долара в сделки, които доведоха до сегашната катастрофа. Как се правят? Окуражи инвеститорите да инвестират в ипотечни продукти, те са знаели за отпадъчни продукти, а посветена на "хазарт" в замяна на отказ на един и същ. Това е само върхът на айсберга, и е добре документиран, вие може да разследва. Както можете да прочетете на тази електронна поща се редят на опашки спекулации въз основа на суверенен дълг. Пападемос: Текущ гръцкият премиер Папандреу след оставката. Не е избран от хората. - Ex-управител на Федералната резервна банка на Бостън между 1993 и 1994 година. - Европейската централна банка, заместник-президент от 2002 до 2010 година. - Член на Тристранната комисия от 1998 г. насам, основана от Рокфелер, нео-либерална лоби (купува политици участват в замяна на подкупи) - Бивш управител на Централната банка на Гърция между 1994 и 2002 година. Фалшифицирани сметки дефицит на страната с активното съдействие на Goldman Sachs, което е довело до голяма степен и на сегашната криза в страната. Мариано Монти: настоящ премиер на Италия след оставката на Берлускони. Не е избран от хората. - Бивш европейски директор на Трилатералната комисия, посочени по-горе. - Бивш член на ръководния екип на Bilderberg група. - Goldman Sachs съветник по време на периода, в който помогна да се скрие на гръцкия държавен дефицит. Марио Драги: Текущ Европейската централна банка президент да замени Жан-Клод Трише. - Бившият главен изпълнителен директор Munidal банка между 1985 и 1990 година. - Вицепрезидент за Европа на Goldman Sachs 2002-2006, през който се състоя фалшифицират по-горе. Е, какво съвпадение, всички от страна на Goldman Sachs. Тези, които създадоха кризата, сега се представят като единствената жизнеспособна опция, за да се измъкнем от нея, в това, което американската преса започва да се наричат ​​"Правителството на Goldman Sachs в Европа."Хар

52

Данчо

преди 12 години

Драги 36,да си чел или чувал император или султона да се е допитвал до раята?Лисабонския договор дали за това го спретнаха,никакви референдуми!Това е империята,НОВАТА!Като се сетиш за произхода и вярата им,яж,пий и си носи новите дрехи защото и тх ще ни смъкнат!

51

vvv05bg

преди 12 години

Rabotata e iasna borsata se vdigna sled vzetite merki drugi interesi ima tuka drug darpa kontsite i ni mati vodite.Neshto ne mi stava iasno kak moje Tsentralna Evropeiska Banka da stane Nezavisima sled kato tova e klon na Svetovna Banka-FMI koiato e upravliavana ot Tsentralna Banka na Tsentralnite Banki i Internatsionalna Transaktsionna Banka koito sa kontrolirani ot chasni aktsioneri kato Rokefeller,Morgan,Rosthchild. Za kakva Nezavisima Banka govori tazi Gospoja

50

Анонимен

преди 12 години

Е добре де тия трябва да започнат глобите първо с тях.Като нищо не са решили поне да си мълчат и да не говорят глупости....

49

47

преди 12 години

То политиката не е за ***.ще решават 17 извън еврозоната,защото както България така и Англия не искат да им връщат заема.Англичаните ни помогнаха без да искат.А мечтите ти за турция си ги наври ти знаеш къде

48

AYYY

преди 12 години

Нищо не е решено,Меркел печели битката.Клоуна я помоли да решават в март,защото в март са изборите за president за които той се готви,а това че Европа потъва на никoй не му и пука.

47

турчин

преди 12 години

Какво стана бе българомангали нали се радвахте, че сте в ЕС ? Сега като ви бият шута от ЕС ще се наложи да се върнете при турците, които все ги псувате и подценявате.

46

Анонимен

преди 12 години

А се смеехме едно време на Макетата и на Албанците,може и по Виденово време да беше ама ние вървим назад

45

Анонимен

преди 12 години

Евросъюз ааа не ае ЧАО.

44

еничер

преди 12 години

На връх Вола лежи п.тка гола ,а по пътя прашен се задава Х..у безстрашен.Настанало е време ,,,,Време Разделно,,,,,,..Дошло е вече време Кара Ибрахим да се разходи по земя БЪЛГАРСКА

43

еничер

преди 12 години

Значи всеки си спасаява ***..... ПО ОТДЕЛНО

42

до 31

преди 12 години

Парно си плащаш и без да имаш апартамент а си на квартира.

41

до 31

преди 12 години

Сравни - сега си безработен, вземаш 0 лева и трябва да плащаш 1000 лева за парно--Така, щом сега плащаш 1000 лв. за парно, значи имаш поне големи 10 апартамента и вземаш огромен наем всеки месец. А ми се правиш на беден и безработен. Айде стига шмекерии.

40

на снимката

преди 12 години

Чудесна двойка са! (въпросът ще ви го спестя този път) :)))