137

до 130

преди 12 години

Ами, ти какво искаш? Всички да обичаме БСП, за да си доволен ли? Ми много ясно, че ще има омраза. Ето, директно ти казвам, че такива *** ***, фенове на изпедерастеното БСП като теб не мога да ги дишам. Винаги ще има омраза, докато сте живи, другарю Олиг. Като измрете до крак, омраза няма да има, защото няма да има и комунисти.

136

Stas

преди 12 години

И какво излиза, селяците ще си пият през зимата винцето, ще си ядат луканчицата, ще си тропнат хорце в столицата, а ние ще се чудим как да се придвижваме до работата си и ще им търпим селянията. Затова полицията трябва да си свърши работата и да осигури спокойствието на хората.

135

до 135 анонимен

преди 12 години

Простакът си ти,проличава се още в първото ти изречение,ако го разбереш самият ти ще се сетиш,ако не можеш обади се ще ти разясня за да не демонстрираш повече *** мозък.

134

антиЕС

преди 12 години

да дойдат танковете!

133

с

преди 12 години

ТРАКТОРИТЕ ЛИ ? А ТАНКОВЕТЕ КОГА ЩЕ ДОЙДАТ ?

132

Анонимен

преди 12 години

134 и к'ви правила са нарушили бе кукуруз?Мислиш ли, че Цвъковите рушветчии няма да ги проверят поне десетина пъти до София?*** то в момента пишете само платените герберси гъдулки.ЕДИН ГЕРБЕР-мярка за тъпота...*** сте за два гербера...поне.

131

Анонимен

преди 12 години

131 *** си проззз проззз си като гъдулка.Или си пъпчив писарушка с жълто около устата.То герберите са капацитети по нищоправене и бърборене.

130

БЪЛГАРИ........

преди 12 години

...ИМА ЧУДЕСЕН НАЧИН ДА ГИ СПРЕМ ТИЯ С ТРАКТОРИТЕ :..ДА БЛОКИРАМЕ СОФИЯ С КОЛИТЕ СИ НА ВХОДНИТЕ МАГИСТРАЛИ---НЕ НАКАЗУЕМО , АКО АВАРИРАШ НАСРЕД ПЪТЯ!!!!!НЯМА ЗА КАКВО ДА ТЕ САНКЦИОНИРАТ ОТ КАТ!ТЯХ-ТРАКТОРИСТИТЕ .....КАК НЕ ГИ САНКЦИОНИРАТ ОТ ДОБРИЧ......ДО СОФИЯ при нарушаване на правилата на движение??????

129

Анонимен

преди 12 години

Ама като стане хляба 5 лева друга песен ще запеете.

128

Stas

преди 12 години

Цецкоо, родната ти милиция е длъжна да ми осигури спокойствието, а не шумотевицата на тракторите, които ще задръстят София. Това е нарушение на обществения ред, което се преследва от закона.

127

Аен

преди 12 години

Интересно е, откъде накъде държавата ще субсидира тия селяни. Да не би аз като въртя всеки ден геврека на автобуса държавата да ми налива нафтата. И като ги гледам с тия нови и модерни трактори, хич не са го закършили завалиите.

126

Анонимен

преди 12 години

Ето това постигна тази партия ГЕРБ - ОМРАЗА между българите. Вече си мисля, че те работят тенденциозно към настройването на българите едни срещу други. Бедни срещу богати. Тяхната политика е тотално безхаберна социално и икономически, но пък перфектна към насаждането на омраза!

125

дсда

преди 12 години

Селяните са ни достатъчни, не ни трябват и тракторите им!!!Ще ни намачкат Цариградското шосе!

124

комунист

преди 12 години

И какво искат тия ***-искахте си земята, работете и не мъркайте. Не искахте Тошо, било ви лошо. Не може да ви се угоди.

123

Фех

преди 12 години

И като държавата налива в зърнопроизводството, да не би на хляба да са свалили цената. Тия комунистически *** синдикати само подвеждат хората.

122

12345

преди 12 години

Не си точен - кой ликвидира ТКЗС, върна земята на хората, които нямаха с какво да я обработват, кой създаде поземлените комисии и допусна с кошаревски свидетели да се доказва собственост на земя и гори - това трябва да се потрудиш да го потърсиш в годините. Като търсиш - не подминавай министъра на земеделието от това правителство, защото точно той е един от първите големи земевладелци!! След това ББ бе шеф на МВР!!!

121

АКО СМЕ ИСТИНСКИ..

преди 12 години

.....БЪЛГАРИ , МИЛЕЕМ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА И ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНО....БЕЗ ДА БЪДЕМ РЕПРЕСИРАНИ И УНИЖАВАНИ ОТ РАЗНИ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ НА БКП/бсп и сродните им разновидности,.....ДА ДАДЕМ РЕШИТЕЛЕН ОТПОР НА СЕЛСКИТЕ РЕКЕТЬОРИ С ТРАКТОРИТЕ , ДОШЛИ В СОФИЯ ЗА ПАРИ !!!!!!!!!!!!!!!НИМА ,БЪЛГАРИ.....ВАШИЯ БИЗНЕС И РАБОТА , НЯМАТ НУЖДА ОТ ПАРИ......??????!!!!ПОМИСЛЕТЕ СИ ДОБРЕ---ХЛЯБА В БЪЛГАРИЯ , НАИСТИНА ЛИ СТРУВА ТЕЗИ ПАРИ...ПРИ ТОЛКОВА ТЕХНИКА И ПАРИ ОТ ЕВРОПА....????ЗАПОМНЕТЕ: ТОВА СА РЕКЕТЬОРИ

120

Berta

преди 12 години

Тия селяни, докога ще си разиграват коня, няма ли кой да ги спре, наводниха блоковете, превърнаха Сф в гето, сега и с тракторите. Докога ще нарушават спокойствието ни.

119

Анонимен

преди 12 години

122 а когато герберите спрат да ти плащат да дращеш по форумите ще запееш друга песен.

118

Анонимен

преди 12 години

Нито едно производство от което се печели на ПАЗАРА не трябва да се субсидира .Нито един човек не трябва да взема помощи в пари за да не ги харчи за друго освен за храна за което му се дават