9

Pawcho

преди 12 години

До 4 , идеята им е да премахнат тотално всички маршрутки и да пуснат нови , които ще ходят до крайните спирки на Метрото. В случая ако си в Дружба някъде , маршрутката ще те кара до метростанция Младост. Същото , ако има някой от Нови Искър да пътува към София, ще бъде пренасочен към Обеля и да пътува със скапаното метро.

8

Pawcho

преди 12 години

Да, супер нека ги махнат... а тези които нямат този лукс да живеят в града/центъра на столицата? Кой ли го интересува.. Аз съм много против премахването на маршрутките.. или поне да ги оставят тези които са в по-далечните райони. Не стига че единствените 2 автобуса (26,27) влачат се по пътя, не спазват никакво разсписание.. закво ми е тоя градски.. по-добре маршрутка. За 30 минути и за 50 стинки в екстра и съм в центъра на София.. О не аз забравих.. сега народа трябва да изплаща борча на Бойко..

7

Анна

преди 12 години

Сигурна съм, че ще измислят най- добрия начин за организация на транспорта в София!

6

Анонимен

преди 12 години

Просто трябва наново да реорганизират маршрутните линии.

5

МАРШ-ТУТУРУТКИ

преди 12 години

KАКВИ МАРШРУТКИ-ТУТУРУТКИ,БЕ..ЕГАТИ ТРАНСПОРТА,ЕГАТИ КОШНИЦИТЕ..ЕГАТИ БЕЗОПАСНОСТТА НА ПЪТНИКА!! КОНКУРСИ?? ЧЕ ТЕ НЕ СА ЛИ НА ЕДИН ОТ ПУБЛИЧНО ПРОЧУЛИТЕ СЕ ГОРД ПОРЕДЕН ГАНЬОВЕЦ С ИМЕ АНДРЕШКО ИВАНОВ,БЕ?? ЕДИН ОТ ВЕЛИКОЛЕПНАТА СКАМЕЙКА КАДРИ БЪЛГАРСКИ-ПОСЛЕДНО ГЕРБОВИ..ПОСЛЕ ДРУГИ,ПОСЛЕ ТРЕТИ ..И Т.Н...БОЯ МУ Е МАЙКАТА,БОЯ И ДА СЕ ДЪРЖИ ЗДРАВО КОКАЛА И ДА СЕ ГРАБИ !! ИЛИ ГИ РАЗКАРА,ПРОДАДЕ И..КАКВО КУПИ ПОСЛЕДНО..ДА ЗНЕМ КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ???

4

NAK

преди 12 години

Хубаво е да се подменят защото се амортизират, това е много добра идея

3

Анонимен

преди 12 години

Да не спират където им скимне и няма да пречат.

2

бай Добри

преди 12 години

този вид услуга се предлагат в страни от третия свят....в какъвто живеем Точка

1

Анонимен

преди 12 години

Нали щяхте да ги спирате.Тия са най големия вредител и дразнител на движението в София.Правилника за тях не важи.