106

до 2

преди 12 години

"живота е болест предавана по полов път с латентен край"Искаш да кажеш: "с летален край". Тоест завършва със мърт.

105

Анонимен

преди 12 години

хм голямо успокоение, възможен хипотетичен живот на такова растояние, че със сегашните ни космически скорости, ще са нужни няколко милиона години за да стигнем дотам и още толкова да се върнем, още покофти е че може и нищо да не открием и да сме бъхтали път напразно.

104

izvynzemen

преди 12 години

аз за разлика от тия учени знам къде няма живот........

103

MIRA

преди 12 години

IZVANZEMEN RAZUM JIVEE REDOM S NAS MNOOOGO OTDAVNA...GLUPAVO E DA PI6ETE TAKIVA STATII...NAISTINA LI SI MISLITE, 4E 4OVE6KITE SA6TESTVA SA RAZUMNI ? POVE4ETO SA ELEMENTARNI I TO MNOGO I NE VIJDAT PO DALE4E OT NOSA SI....

102

Гошо Тъпото

преди 12 години

Земята е космически обект,уникален във Вселената със своят...биологичен разум.За да съществува биологичната единица,тя тябва да си набавя енергията по биологичен път.Това е най-сложният и нерационален начин,противоречащ на хармоничните енергийни космически...трансформации,което показва,че ние тук на Земята,сме нечий експеримент.От тук нататък,съобразно мащабите на Вселената,едва ли експериментатора скоро ще го видим,а може и да го виждаме;все пак Слънцето изгрява всеки ден и праща чиста енергия.

101

Др, Хаус

преди 12 години

стига глупости. Няма извънземни биологични представители и няма да има. Биологията е нещо индивидуално и то никога няма да напусне пределите на нашата звезда. Интелекта е извънземен и биологичните видове само го пренасят във времето. Хората са създадени да го пренесат някъде другаде с машините които техният интелект ще създаде и така до безкрай.

100

Анонимен

преди 12 години

Маймуните никога няма да станат хора, поради факта, че хората никога не са били маймуни.С общ прародител - да. Видът, обаче, от който сме се пръкнали е изчезнал..Изчезнали са също и 99% от живялите някога видове. Надявам се да не се случи скоро на съвременния човек, но все пак ще се радвам, ако може някак си да изчезне вида ***.

99

Юли

преди 12 години

Един от философите, отговаряйки на материалистите, казва: "Може, разбира се, да се мисли, че всичко във вселената се е организирало някак от само себе си без участието на висш разум, но тогава може да се мисли, че след взрив в типографията, буквите попадайки на земята сами ще се подредят в пълния текст на Британската енциклопедия".

98

проф. Българан

преди 12 години

защо маймуните не стават хора! --Отличен въпрос, който и аз, а и много учени, сме си задавали. Има различни теории, но адекватен отговор - още няма. Теорията на Дарвин казва, че животните еволюират. Изследванията на фосилите също доказват, че коефициентът на енцефализация също нараства. Има ***, също делфини, които би трябвало да са на ръба на появата на разум, но нищо подобно не се случва. Вероятно ще узнаем, когато срещнем някоя супер цивилизация.

97

проф. Българан

преди 12 години

Питай американците, ако не вярваш. Отдавна си пазят няколко трупа, не само те. --Питал съм американците и всички други - никакви трупове на извънземни няма. Няма как и да има. Микроорганизмите, които обитават човешкото тяло са повече от клетките в човешкия организъм. Организмите на извънземните също съдържат огромно количество неземни организми. Ако е имало трупове, то щеше да има и извънземни микроорганизми, а такива досега не са открити. Сложно е да се обясни в няколко изречения.

96

A

преди 12 години

защо маймуните не стават хора!

95

аз

преди 12 години

То на земята няма живот за обикновенните хора, дано учените открият някъде където може да живеят нормалните хора.

94

Анонимен

преди 12 години

Това приличат повече на условия за земен живот

93

Огнян

преди 12 години

Не говоря за България, още по-малко за политика, някой, това е проблем и при извънземните, номера с умирането. Питай американците, ако не вярваш. Отдавна си пазят няколко трупа, не само те.

92

Въпрос

преди 12 години

Индексът в БГ колко е? Според мен е 0.29, а Вие какво мислите?

91

ИЗВЪНЗЕМЕН

преди 12 години

Извънземните са около Вас!

90

някой

преди 12 години

Нека поне тук не намесваме политика в науката и философията.Хора умират навсякъде. Ако се замислим, има много по-тежки съдби от тези на хората в България, или както се казва във вица за оптимиста и песимиста, винаги може да стане по-лошо.

89

Огнян

преди 12 години

Имало незнам си къде си живот, голям праз. *** е, че тук мрем като мухи, затънали в простотии. Няма широта, няма Безкрай, няма Любов, само ловко търкане на кожа в кожа. Затова, напред към АБСОЛЮТА, напред, нагоре навсякъде и вечно.Колко лудо звучи, но пък е истина... Приятен ден на всички, чау, че ми ръждясаха танковете!

88

някой

преди 12 години

Тъй като темата все пак е за извънземен живот (и разум), мисля за уместно да цитирам два стиха от Висоцки:В далеком созвездии Тау КитаВсе стало для нас непонятно,-Сигнал посылаем: "Вы что это там?"-А нас посылают обратно.На Тау КитеЖивут в красоте -Живут, между прочим, по-разному -Товарищи наши по разуму.

87

Огнян

преди 12 години

Например пиенето на кафе с колежка... Отначало нектар, накрая отрова. Не е песимизъм, но няма щастлив финал в разделите. А колкото и да е отлична една връзка, винаги свършва с раздяла, дуализъм му се вика - материален закон. Топло-студено, начало-край, живот-смърт, ала, бала, портакала, майната му!