50

Ivan Grozni

преди 12 години

Ами комунистите са терористи - нормално е да общуват със себеподобни...

49

Анонимен

преди 12 години

Редактора, ти май забрави и за местните терористи от партията майка. Погледни плочата пред църквата Св.Неделя ако обичаш. Трябваше още преди да се забрани партията на злото.

48

Анонимен

преди 12 години

Никога повече комунизъм. Забрана за Позитано 20 и ЛУСТРАЦИЯ.

47

Анонимен

преди 12 години

вие сега ли го научавате защо мислите бяха построени японския и шератон естествено и за туризъм но и за шпионаж , а и във всеки хотел тогава , апартаментите се подслушваха , всеки който е работил в балкантурист това му е известно

46

@

преди 12 години

Ех, как не ви омръзна да плюете комунизма бе, ***** му. Превръщате се в живи комунаги по този начин: Тази 20летка сме много по-добре от преди 10ти, защото вече не ни посещават терористи. Що не се заемете да напишете свестна статия, не като за жълт вестник!

45

Анонимен

преди 12 години

От статията разбирам, че всякакви са посещавали България и са били под наблюдение на нашите служби. Това проблем ли е ?! След като не нарушават закона , никой не може да им попречи да посещават България. Тогава обаче в службите работеха професионалисти, които съвестно си изпълняваха задълженията. А сега между бандитите и служителите няма разлика.

44

Анонимен

преди 12 години

Да България печелеше от оръжие и наркотрафик.А сегаот какво печели или по-скоро само губи....да в 21 век Бг е губеща благодарение на световният капитализъм и империализъм.Мерси г-да капиталисти за това че рушите света.Хаиде сега и третата криза и да видиме 2012 как ще стане още по-зле...и така до края на света.Незибежно е ,спасението е в някои деца !!!

43

Bai vain

преди 12 години

Tazi novina e s cel nqkoi ot teroreta, koito komentirash v dnes.bg da se izdade, i GDBOB da go hvanat. Drajte se!!!!

42

Детектифф

преди 12 години

Споменават се имена на хора организации, но не и на военни подразделения изпратени под държавен флаг! Нашето, вече постоянно присъствие в Афганистан,краткотрайната морска авантюра срещу Либия от това лято, не са ли вид тероризъм на междудържавно ниво???

41

Пеев

преди 12 години

А сега терористи има във всеки български град и село като тормозят физически и психически български данъкоплатци!Последния терористичен акт е от вчера като са убили жестоко,изнасили и обрали възрастна жена в собствения и дом!

40

петър ненов

преди 12 години

а ми къде са сега службите в българия в момента е пълно с терористи от ислямския свят.те безнаказано проповядват омраза и ненавист към българите...в родопите са в изобилие пазарджик и др градове и села но това става със съгласието на държавата и никой и дума не пишееееееее........

39

Анонимен

преди 12 години

"По думите на Вучков в информационния масив се съхраняват документи за над 35 000 чужди граждани, които са с доказано съпричастие към чужди спецслужбиИ чии ли именца ще изникнат , 99% от олигархията и политиците ама всички си го знаем това аз мислих че са 5000-10 наи много те повече били. ЕХ продадохте България , род и кръб за няколко сребърника.

38

Анонимен

преди 12 години

Хора крайно време е да ОСТАВИТЕ "преди деветдесете" на мира!Тогава беше ДОБРЕ.Руснаците като идваха тук смятаха че са били в Западна Европа.Дайте да видим СЕГА какво правим.НИЩО???Е що така бе Миме?Аааа,имали сме си Тиква за шеф.Ами добре.

37

Анонимен

преди 12 години

Да питат известните *** ген.Гоцев и министъра на МВР Виктор Вълков - баба Вълкана за повече............щш ги *** и червените ***

36

ъ

преди 12 години

До 20намесете се вие българите бе. Но на маса и на ракия сте много силни. А пък в кючека сте ненадминати да си въртите дебелите ***.мършав народ.

35

Анонимен

преди 12 години

Това се знае от 20 години.

34

ПРАВИ СА

преди 12 години

По времето на Социализма България е била развъдник на терористи , даже Осама Бин Ладен беше партиен секретар на София Окръг , а Чакала е бил пионерски ръководител на Френската Гимназия .Защо се опитват да демонизират успехите на Социализма , пред днешните на Плутокрацията .

33

Анонимен

преди 12 години

Ама имаше ли Ал Кайда по време на комунизъма и как не са ни са я хвалили че се бори срещу капитълизама ? Ако е имало тогава Ал кайда требе да ни е била върл враг понеже бачкаше за американците по време на авганската война. И Агджа не е бил точно на гости ми май малко у кауша. Нещо от напъни за сензации съ окапахте леко да не кажа оакахте

32

Анонимен

преди 12 години

Ние си отгледахме собствени терористи маде ин България, маде ин факултету, пък в парламента да не говорим колко са, там обаче не са въоражени с АК47 или гранатомети, а с електронни карти, я собствена, я взета на заем. Жертвите са масови, атентати тихи, разследвания няма, само подкрепа от други терористи - Барозо, ван Рампой и баронеса Аштън. Питам се колко ли са анти-терористите и к'во ще праим? ;)

31

аз

преди 12 години

сега са още по големи терористи карлос чакала ряпа да яде..и то озаконени евро чакали.пък и управляжащите са едни *** *** кучешки