127

уважението

преди 12 години

Към премиера не е задължително да се доказва със оставка........По -добре остани и стабилизирай едно от най- тежките министерства.Тотю това го можеш .!!

126

Анонимен

преди 12 години

"Каже ли премиерът, хвърлям оставка! "- ако каже премиера да му свириш на *** ... веднага ли ще започнеш??

125

Анонимен

преди 12 години

Господин министър, що не постъпиш мъжката и сам да се оттеглиш, а? Или не ти стиска? Вий сичките герберастите сте една стока - *** долни и алчни калпазани

124

Анонимен

преди 12 години

Каже ли премиера, ти Тотьо дори и ръченица ще затропаш пред министерски съвет в делничен ден по обед щото иначе си аут от правителството и няма да имаш пари за ракия

123

pege

преди 12 години

врачанско ***

122

Хачо

преди 12 години

Хаха, поредният послушко рапортува на вожда и учителя...

121

------------

преди 12 години

Не е привилегия да си член на глутницата и да козируваш чинно без да ти разрешават мислене и собствено мнение.По-достойно е да не се изчаква рязането от състава.

120

Мнение

преди 12 години

Мин.Младенов, изпреварете събитията и си подайте оставката. Бойко вече 3 дни шари с джипа из страната и вероятно вече е намерил млада жена с голям бюст и мощен ***, завършила 3 висши образования в чужбина, с тесни връзки с ОЛАФ и американското фБР за поста Калинка в министерството на труда и социалните грижи!

119

Боко каза

преди 12 години

Тотьо, хвърляй оставката!

118

5kov

преди 12 години

Ми той ти го каза бе Тотьо! Ама ти се правиш на разсеян. Хубаво си е да си министър дявол да го вземе.

117

СТРАНДЖАТА оriginаl

преди 12 години

Да каже бб поне да се обръснеш ли?Че на трапер мязаш!Виж ***, виж Гоцко, виж Другите как ходят опретни и по Устав, пък ти...

116

of 118 ot 114

преди 12 години

Poso4ih vinovnite.......!!

115

До 114

преди 12 години

Не работя в БДЖ като Вас и Вие сте абсолютно краен. Всички хора ли в БДЖ са изменили на фирмат, всички ли са крали? Вие приличата на батето Бойко. МИСЛЕТЕ. ;-)

114

никой

преди 12 години

АЙДЕ ДАВАЙ Я ТАЗ ОСТАВКА КАКВО ЧАКАШ ТЪКМО ЩЕ СЕ ОБРЪСНЕШ КОГАТО ИСКАШ А НЕ КОГАТО БОЙКО ГО ПРАВИ

113

Троян

преди 12 години

Прав си, ама всички сме заспали и спим вече 22 години. Зщо да си гледам работата, ами аз предпочитам да отида на стачка. Тези оправници обаче не ги интересува какво мислим НИЕ. Те гледат себе си и създават закони за себе си. А народа вятър го вее, какво си викат те свикнаха на мизерия защо да им оправаме статута? Няма да ни изберат - ***, *** и тем подобн и Борисов и Дянков. Ще падне чакане още бая години ако пак тях си избиране. Ние сме Виновни, че им гласуваме доверие.

112

до 111

преди 12 години

Човече не плещи глупости .....да садиш картофи не е обидно !Извращение е да купуваме египетски картофи и боб от пустинята при нашата плодородна земя!!Дедите ни ще се обърнат в гроба си!!

111

съкращение за

преди 12 години

1.Всички синдикални лидери в БДЖ2.за всички получили премии от губещото! предприятие с давност 20 год назад3-за всеки 2,3, и 4 член от една фамилия ,които работят в БЖД(4 и Цялата непроизвеждаща администрация да мине на една минимална заплата до момета ,в който .БДЖ изплати дълга си и се превърне в печелившо.....

110

правилно

преди 12 години

Българи ,турци и разумни люде трябва да видим ,че правителството има добра воля за изтръгнаве от кризата......Какво искат синдикатиет ?!?! ....някой в БДЖ водил безстопанствена политика с десетиления.........изпуснали поради немърливост доходоностни международни линии ,проспали момента ,когато автобустните линии им отнели пътническия поток и сега ......ГЕРБ да се оправя!!!Строги санкции за синдикалистите допусналли тази дългогодишна небрежност .......

109

Анонимен

преди 12 години

На вниманието на крадливата комунистическа пасмина и техните жалки ***!Ей червени празни кратуни, разберете най-после, че Бат Бойко е Намбар уан сред европейските премиери и вместо крадливите ***, които докараха страната ни до 4 национални катастрофи от 1944г. насам да го плюете, трябва да го аплодирате, ако наистина сте българи, но вече много се съмнявам, защото комуниста няма родина, той е безроден и безполов, някакво такова безгръбначно същество - плужяк, който може само да оставя лигава и гадна следа зад себе си, абе абсолютна гадория, тия некадърници, които отгоре на всичко се оказаха най-крадливата пасмина сред обществото ни продължават да се правят на ударени с мокър *** и да се опитват да прехвърлят собствените си криминални действия и вина на Борисов. За това на следващите избори вместо билбордове ще ви окачваме по крайпътните дървета за назидание на всички които си мислят, че могат да крадат безнаказано от държавата и да трупат милиони на гърба на бедния народ. Да не давате и вие рушвети като сина на Кадафи от по няколко милиона, като усетите дебелия край!

108

Анонимен

преди 12 години

Хора, прочетете ВНИМАТЕЛНО коментар номер 50 и ще спрете да се лаете един друг! Средна класа в България няма.Има низша класа-българи,турци,*** ...Тоест, всички ние!!!Ние(лошият материал) бяхме посъветвани от представителя на добрия, висококачествения материал- Бойко Борисов(ГЕРБ) да садим картофи и само картофи да ядем-ние, децата ни и внуците ни!ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАР НОМЕР 50 !!!