15

Анонимен

преди 12 години

12, диктатурата е липсата на свобода да си искажеш свободно мнението и да определиш сам чрез свободни избори бъдещето на родината си!Това, че диктаторът в Либия е давал на народа трохи от огромните нефтени приходи не го прави по малко диктатор!С нефта който имат 5 милионата либийци можеха да живеят като швейцарци, но Кадафи обираше 90% от печалбата за себе си!

14

Кирилов

преди 12 години

Анонимен 12 и 13, щом толкова се кефиш, отивай там. Не щем у нас такива "блага", понеже всичко се плаща все някога. Няма безплатна манджа. Няма!!!

13

Анонимен

преди 12 години

6. Ако един гражданин на Либия реши да си купи нова кола, държавата плаща половината от цената.7. За всяко родено дете майката получава по 5 000 долара.8. 40 хляба в Либия струват невероятните 0.15 долара.9. 25 процента от либийците имат висше образование.10. Цената на един литър петрол в Либия струва 0,14 долара.

12

Анонимен

преди 12 години

ако за вас това е диктатор , дай боже някога и България да има такъв1. Електрическата енергия в Либия е безплатна.2. Банките са държавна собственост, а лихвите са много ниски.3. Кадафи обеща, че всеки либиец ще има покрив над главата си.4. Образованието и медицинските процедури са безплатни.5. Ако един либиец не може да получи подходящо образование или медицинско лечение в страната си, тогава правителството му осигурява това в чужбина, като му заплаща абсолютно всички разходи по престо

11

Dean

преди 12 години

Добре как може такива коментари къде се бил нацапал и къде не.Само показвате простотията която вирее в България

10

Ал Фасул ал Мармалад

преди 12 години

Сейфчо не на камилар, ами и на камила е щял да се маскира, като знае какво са сътворили с родата си и какво го чака после...Писах му в този форум преди няколко месеца - когато се разтуриха нещата в Либия, "Сейфчо, вземай татко си, родата и откраднатото и се скрийте някъде...ще спестите много невинни жертви.." Явно момчето не е чело в този форум. Хак му е сега..

9

Анонимен

преди 12 години

Според мен е бил силно изцапан при залавянето,ама не с пясък,а с нещо друго....жълто.

8

Анонимен

преди 12 години

"Оставам тук. Те ще изпразнят оръжията си в мен в секундата, в която сляза от самолета"Това ето народната любов. Който сее вятър, жъне буря.

7

Anonimen

преди 12 години

Радваха ли се либииците на аресъването му , какво искате повче , те си знаят най-добре , синчето на Милошевич потъна някъде в демократична Русия и ни вест ни кост , този също е искал да избяга

6

Анонимен

преди 12 години

Баща му също беше дърт камилар и явно и синa следва бащиния бизнес :-)

5

Анонимен

преди 12 години

"..Когато видял, че ще бъде арестуван, Сейф ал Ислам се хвърлил по очи на земята и започнал да цапа лицето си с пясък, за да не го разпознаят. Бойците му наредили да се изправи и тогава той казал: .."--------------Това от прикаска за малки деца ли е ? Боже Господи...Боже Господи...

4

Анонимен

преди 12 години

бе,той много искаше да става герой и мъченик,ама като му дойде яйцето до ***,не за камилар,ами и за магаретар ще се представи . то,пред шубето всички са равни.

3

Ташунко

преди 12 години

Е, на него не са му повярвали ,но Костов ако се представи за *** ще му повярват , а даже като се замисля и без да се представя ще са убедени .че е ***. Само да свали костюма и го качи на каруца и друго не му трябва.

2

Анонимен

преди 12 години

камилар с очила ми звучи като *** с очила, такова животно нема

1

Пич

преди 12 години

Те хубаво са го отвели в Зинтан, ама дали преди това не са му ударили една *** като за последно?