35

Патилан

преди 12 години

USA - глобалният терорист!!! Безспорен факт е че Съединените Американски Щати диктуват развитието на събитията в т.нар. "горещи точки" по целия свят. Какво става в страните в които се намесва САЩ. Страните са напълно съсипани до състояние на хуманитарна катастрофа. Повече от очевидно е, че ако има световен агресор и империя на злото то това може да бъде единствено САЩ. Ако САЩ беше човек определението за него щеше да е само едно - патологичен престъпник. Жертвите само от Виетнамската война на САЩ са около 6.5-7 милиона над (4 милиона цивилни! включвайки 600.000 камбоджанци) (9). Корейската война - 3.6 милиона. Ембаргото срещу Ирак след войната в залива 1 милион. Още един милион иракчани в настоящата война в Ирак. Броя на жертвите на НАТО в Афганистан е неясен. Сухарто антикомунист, подкрепян и въоръжаван от САЩ и запада 2 милиона. Да оставим настрана, че жертвите на втората световна война също следва да се припишат на капитализма. Както ще покажа в следващ текст капитализма, расизма, национализма и крайната му форма фашизма имат обща етична основа неравеството на хората, която е противоположна на социалистическата и комунистическата етика. Това добавя около 60 милиона жертви на сметката на капитализма. Жертвите на поддържаните от САЩ и запада хунти в Латинска Америка са около половин милион. Атомните бомби в Хирошима и Нагасаки съвсем безсмислено употребени 400 000 жертви. Като теглим чертата се получава 14-15 милиона жертви на капитализма от Втората световна война насам като жертвите на последната не са включени! За какво се бори САЩ сега? Измисля си врагове за да води агресивни завоевателни войни с цел грабеж на природни ресурси! Отчитайки всички тези неща следва да заключим, че определението Империя на злото подхожда много на САЩ, даже бихме могли да разширим понятието до цивилизация на злото.

34

Анонимен

преди 12 години

Евала на Сейф и великия му баща че не напуснаха родината си! Защото са вярвали че духа на зеления либйиски орел е жив, и един ден ще раздаде възмездие за жалките плъхове!!

33

Анонимен

преди 12 години

anonimnia13- zasto postoianno se vpisva v komentarite sled kato ne e zapoznat s jivota na Libya.Tuk horata mizeruvat a za novorodena dete se plastashe po 1 dolar na mesec.Po zle i ot B-A

32

123

преди 12 години

Я, камилата, я камиларя... сега ги чака най-лошото обикновените хорица там. Ще върлуват банди, убийства ще има, мародери.. А, през това време старите фирми ще започнат мащабно окопиране на нефтените находища, други ще започнат огромни инфраструктурни проекти, които ще вкарат страната невероятни задължения към Световната банка и разни други 'помагащи' институции... Така, лека по лека повечето либийци ще се раждат задлъжняли ..

31

АСИ

преди 12 години

ГОРКИЯ ЧОВЕК.

30

Относно Ройтерс

преди 12 години

Относно "Ройтерс", медията с която "промиват мозъци". Лидерът на британските лейбъристи прави следното изявление по адрес на Ротшилд : Тази шайка кръвосмучещи *** се явяват основната причина за неизчислими беди и страдания в Европа през този век и натрупват своите огромни богатства главно чрез разпалване на войни между държави, които не би трябвало никога да се карат! Всеки път когато има проблеми в Европа, навсякъде където слуховете за война се разпространяват и човешките умове се изпълват от ужас от възможността за промяна и катастрофа, вие трябва да бъдете сигурни, че кривоносковците Ротшилд играят своите игри близо до този регион на безпорядък. Коментари като този всяват тревоги в Ротшилдите и затова те купуват агенция Ройтерс, за да имат контрол над медиите!!!Контролираната информация е по лоша от невежеството, защото умишлено заблуждава!!!

29

до anonimen

преди 12 години

"Не съди хората. Единственият, когото можеш да съдиш, принципно, това си самият ти. Но как да се осъдиш, след като не можеш да изпълниш присъдата? Затова и не се съди, безпредметно е"."Ако съдиш, не ти остава време да обичаш"

28

до 27

преди 12 години

27....ти си от хората за които може да се каже: Някои хора оставят нещо след себе си само, когато клекнат....

27

бивш българин

преди 12 години

Хубаво прочетете драсканицата на Патилан, 23. Прочетохте ли? Сега вече, трябва да ви е ясно, защо сме на това дередже. ЗАЩОТО НИ УПРАВЛЯВАТ *** КАТО НАЧАЛНИЦИТЕ НА ТОВА *** - Патилан, ВСЕ В УГОДА НА ЛЮБИМИТЕ ИМ СЪВЕТСКИ КОМУНИСТИ, КОИТО ИМ ХВЪРЛЯТ КОКАЛ ОТ НАГРАБЕНОТО ОТ НАС!

26

Анонимен

преди 12 години

много информация, ама не пише защо е без маникюр на дясната рака

25

Темерут

преди 12 години

Ами, така е, като се подведоха всички по акъла на баща си... Специално тия можеха много отдавна да се махнат и да си живеят, като царе в която си искат точка на земното кълбо. Вместо това, решиха да си играят на мъченици.

24

anonimen

преди 12 години

ходи се прегледай Патилане , нуждаеш се от спешна психитриатична помощ , съвет от мен

23

Патилан

преди 12 години

Мафиотската Ционистка Пасмина=USA=НАТО-глобалният терорист!!! Факти:1. САЩ участвали в най-много войни от всички останали през последното столетие. Справка общо 91 войни. А военните значимите военни операции от 1910 до 2005 са 153 на брой, като не се броят операциите от втората световна война, които са много. Общият брой военни операции (масивни или не) от втората световна война до "11 септември" е 198. Няма година без войската им да не е участвала във военни операции, т.е. няма нито една година от последните 111, в която да е имало мир + САЩ;2. САЩ са отворили най-много войни за последното столетие. Естествено като размер не могат да се сравняват с първата и втората световни, при които те са участвали, но да кажем не са били главни причинители;3. За обратна справка - лошите комунистически агресори от СССР са участвали в... около 30 мащабни (значими) военни операции и то с голям спор по въпроса. Разликата е в ПЪТИ!Терорът който САЩ упражнява по света в последния век е несравнимо по-голям от този на "агресорите комунисти".ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА? САМО С КЛАНЕ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ? ЩОМ Е ТОЛКОВА ХУБАВА, ЗАЩО НИКОЙ НЕ Я ИСКА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА С НОЖ В ГЪРЛОТО?

22

Patilan

преди 12 години

Контролираната информация е по лоша от невежеството, защото умишлено заблуждава!!!Разберете, че новият световен ред действа на принципа 'Разделяй и владей" и ще се опитат да ни обърнат едни срещу други, на базата на религия, етнос и политически виждания!!! Разрушавайки и подлагайки, арабите и мюсюлманите на открит геноцид и принуждавайки ги да търсят убежеще в Европа. Англо-американският елит изкуствено, нагнетява антагонизма между арабите и европейците! Истинските терористи са в Пентагона, а не някакви араби или крайно десни кукумявки!!! Тези във форума, които вярват на Ройтерс, Хабер си нямат от света! Хабер си нямат даже, че земята се върти!!!

21

Анонимен

преди 12 години

Е големи неблагодарници са либииците , живели са си в рай , а сега се радват че падна Кадафи , нещо май не се връзва а

20

до 15

преди 12 години

Ти кво очакваше да го раздаша на народа ли? кво ми плюеш Кадафи че прибирал всичко , да не би тука да е по различно? поне е давал доста на народа, ние тука като сме Демкрация и една пета от това не получаваме което са получавали Либийците

19

Анонимен

преди 12 години

12, 13, България няма нефт или каквито и да е други скъпо струващи ресурси, че да може един диктатор да е толкова щедър с българския народ!

18

Анонимен

преди 12 години

15-ти, дори не подозираш колко си *** ! Ти дори неси ***, ти си гига-*** !

17

Анонимен

преди 12 години

а в България като има6 право на глас , да не би и да има6 какво да яде6 , даже карането на автомобил вече стана лукс тука

16

sk

преди 12 години

и този плашеше с отмъщение преди 1-2 месеца :)