638

Aнонимен

преди 12 години

Ама Бойче, като не ти отърва -дим да те няма.........

637

Анонимен

преди 12 години

Има основно три групи хора: първата са корумпираните, втората склонни да се корумпират и такива които при никакви обстоятелства, не ще се корумпират! Кадровият подбор е лош! Трябва да се назначават само хора, в администрацията, които няма да се корумпират при никакви обстоятелства! Другото са оправдания, за повече пари...

636

Анонимен

преди 12 години

Много ги разбира нещата наш Боко..От опит ли? Самият той ли така действа?

635

Демон

преди 12 години

Боко, а милиардите дето открадна, защо не слагаш в сметките!!!

634

rumen221

преди 12 години

Борисов, Дянков и ти Тотьо,- Великият комунистически чиновнически девиз ЗАПЛАТАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ПЕНСИЯ, заменихте с нов свръх-либерален - НАЙ-ДОБРЕ Е МАКСИМАЛНА ЗАПЛАТА, ПЛЮС МАКСИМАЛНА ПЕНСИЯ, ПЛЮС МАКСИМАЛНИ БОНУСИ ДО ГРОБ (но само за свои баби и дядовци) ОБАЧЕ:- В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ разпределителни системи, за разлика от вашата свръх-либерална, принципа е - ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА ИЛИ ПЕНСИЯ, а има и ПРАГОВЕ НА ЧОВЕЧНОСТ:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. При по-малки доходи ни умъртвяват, чрез глад това се наричаФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД и е престъпление срещу човечеството, за което няма давност!!!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 692лв. По-малка минимална заплата еСОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва НАЦИОНАЧЕН ГЕНОЦИД...!!!ОТ КЪДЕ ПАРИ?1. Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27%!!! БНП е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейскитеСледователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е не 640лв., а 1026 лева ЗАЩОТО СМЕ СИ ГИ ИЗРАБОТИЛИ!!!2. Данък печалба да се удържа при източника/ТУК В БЪЛГАРИЯ... За инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%... За неинвестираната данъка да е 37.5% (в Германия е 35%), колкото са удръжките на работещите граждани, а данък девидент у нас е само 5%..., и искат да го намалят на 1%, а би трябвало да е колкото на нормалните хора 10%...!!!3. Премахване ТАВАНИТЕ за пенсионни, здравни и осигурителни плащания, и удържането им от всички доходи от ТРУД, СОБСТВЕНОСТ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ Максималния размер на СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, да е под размера на минималната пенсия от 136лв, която е доход от честен труд- Дянков, днес ДВЕ ТРЕТИ от парите ни за НОРМАЛЕН ЖИВОТ, изработени от нас до стотинка, се ПРИСВОЯВАТ/КРАДАТ от безмерно силната, спрямо отделния човек ОЛИГАРХИЯ, а днешната СВРЪХЛИБЕРАЛНА ФИНАНСОВА ДИВАЩИНА, на Дянков, е отковен ГЕНОЦИД СРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОДГеноцида е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗА КОЕТО НЯМА ДАВНОСТ!!!АЙДЕ БОКО ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА И ВЗЕМАЙ ЗАПЛАТАТА

633

Анонимен

преди 12 години

Ами като иска повече, да сади картофи! Повече работа - повече пари! Нали така казваше ТОЙ.

632

Анонимен

преди 12 години

В грамите в "Уикилийкс" на американското посолство се казва ясно, че г-н Борисов, тогава кмет на София, е отишъл при посланика и е казал: "Дайте ми властта, аз се наемам да унищожа АТАКА, да изтласкам другите политически сили и да управлявам така, както вие кажете."

631

Анонимен

преди 12 години

Ами мънитъта, които текат от магистрали, метро, спортни зали и от другите прерязани лентички...

630

Анонимен

преди 12 години

Абе и ти, уважаемата Тиква, от изкушение си във властта, ама не се махаш, защото само с мачлета и тенисчета няма да стане. Пък и както знаем, в мутренските години не си бил от най-можещите, та сега си натискаш парцалките и служиш на тези, които те добутаха до така желаната власт. А за изкушения няма смисъл да се приказва. Нали има закони? Или вече в тази псевдо държава важат само законите на мафията? А глашатайчето ти Пеевски с чии пари командва гнусните си парцали? Не ви ли е срам?

629

Ицо Тарабата

преди 12 години

1500? Нещо май послъгва Бащицата- той си го може. А пък и за какво ли харчи, когато всичко му е пълен гювеч. Не прибедняйся, Батюшка!

628

Анонимен

преди 12 години

Доказано е че корумпираният човек взима винаги - колкото успее да отмъкне, така че по-високите заплати няма да спрат корупцията. То си е от човека.В цял свят в момента на който си поиска по-висока заплата му се отговаря: Ако не ти харесва - напусни!Та така уважаеми министър председателю и министри ...Тук е България и заплатите са средно 10 пъти по-ниски от тези в ЕС. Ако не ви харесва вдигнете заплатите като в ЕС или напуснете.

627

а

преди 12 години

Ех Пожарникарино, защо се правиш на сиромах?

626

Анонимен

преди 12 години

Аман от мрънкалици, завистници и песимисти по форумите.Явно на много от тук пишещите им харесва да си живеят в кочинката и да ругаят всичко.

625

прочетено

преди 12 години

Слабо интервю на Борисов

624

Анонимен

преди 12 години

Борисов с пръдня боя нестава идиотче

623

id

преди 12 години

Горчивата истина е,че страната не е в криза,а пред касатрофа.И с Борисов и без него-все тая.Никoй няма идея,какво да направи.

622

Въпрос

преди 12 години

Защо само през уикендите се трият толкова коментари?Или понеже е назначен някакъв селски *** който е пристигнал в София с бохчите да става журналист. Който работи на частично работно време и се надява да му дадат пълна работа като трие коментари на поразия.Или пък изобщо няма модератори и сайтът е отворен за гнусни хакери.

621

Анонимен

преди 12 години

""Той посочва, че заплата му е 1500 евро срещу 240 250 260 хиляди евро на година на колегите му в Брюксел."" -еми то всеки може да каже същото за себе си.На мен заплатата ми е малка а в друга страна взимат 10 пъти повече- и тоя почна вече да не издържа и да лакомее публично.Що не отиде в Европарламента е Брюксел с неговите селянии да види за какво ще го назначат... Ще изкара късмет ако го земат портиер.

620

поля до 755

преди 12 години

Така е. Хората, които са успели нямат време да седят по форумите и мразят. Те мислят денонощно, защото разчитат на себе си и се възползват от всяка добра инциатива на управляващите. А мизерниците, седят в дивана и чакат държавата в ролята на мама гарга да дойде и да им повърне в устата храната, която е уловила за тях

619

разбира се

преди 12 години

Обидно е да получава 1500 евро, разбира се. 500 евро получава мизерна секретарка в малка фирма, която отговаря за 10 човека, вдига телефони и подготва 3 обществени поръчки на месец. Как това е измеримо със заплата на премиер, който е заложил главата, достойнството си и цялото си време на милиони некадърни плювалници?