7

Анонимен

преди 12 години

САЩ изпробваха нов вид конвенционалнВИЖ ПО ГОРНАТА СТАТИЯ

6

Анонимен

преди 12 години

малиииииииииии ко стана с демокрацията алооо? а ся яжте и да ви сладко. на закуска обяд и вечеря-демокрация мммм вкусно:))))))) ние знаем вече менюто..

5

@4

преди 12 години

Според мен всичко, което си написал е вярно, без частта с ядреното оръжие - просто е безсмислено да се използва защото после никой няма да е в състояние да добива нефт заради радиацията. Като ги атакуват ще заличат всички метални предмети с тегло над 30 кг на цялата им територия в рамките на броени минути. Ако касетъчната бомбз не засече метал, то тя се взривява във въздуха и не убива хора. Така хем си оставят роби, които да им работят, хем ООН е доволно.

4

До 3

преди 12 години

На пръв поглед разсъжденията ти са логични, но са неверни по същество! Започни от там, че Ал Кайда, ако изобщо има такава организация, то тя е креатура на ЦРУ или АНС - все тая. Ролята, която изигра САЩ беше да смени всички светски режими с такива, по които по-късно да има основание да хвърли цялата си унищожителна мощ. Казано по-просто - да си създаде предпоставки за ядрен конфликт, чрез който да разтреби петролните полета от тези, които претендират, че те са техни.

3

Анонимен

преди 12 години

@2 - прав си ама и американците имат такива оръжия, че са в сътстояние да изличат маймуните в рамките на 10-15 минути, при това без да ги убиват - точно както направиха със армията на Саддам. Как ли - ами с касетъчни бомби - пускат една, която се разпръсква на 1000 по-малки, които се привличат от метални предмети - танкове, бтр и други. Ако пуснат 1000 големи бомби, малките са 1 000 000 и покриват площ колкото четвърт България. Целия периметър се изчиства и всичко приключва без пушка ***!

2

Анонимен

преди 12 години

Аз като пишех, че в арабските страни, които свалиха светските си режими, властта ще вземат крайните ислямисти, някои ми цъкаха минуси. Мюсулманските братя са точно такива и скоро наистина ще вземат властта и не само в Египет. Светските режими колкото и лоши да са били, бяха пречка за крайния ислямизъм и избухването на тези размирици по едно и също време показва, че това е добре обмислен план и то на радикалните ислямисти от Ал Кайда и др. такива. Ролята, която изиграха Запада и САЩ беше от глупава по-глупава. Те фактически помогнаха плана на ислямистите да се осъществи. Когато убиха Кадафи, много хора се радваха, но не знаят какъв ужас идва, защото тези страни са все около Израел и след като станат с режими като Иран, въпрос на време е да нападнат Израел, защото те невъднъж са заявявали, че няма да спрат до като не го унищожат, а нападнат ли го световна война започва. Нострадамус е предсказал, че ще бъде на религиозна основа, мужду християни и мюсулмани! Нещата явно отиват натам и вече е късно да се стопира все по-нарастващия ислямизъм в тези страни и призивите за джихад стават все по-явни и войнствени. Турция и тя е тръгнала по същия път и със сигурност ще ги подкрепи в една война, те вече са скъсали дипломатическите си отношения с Израел! Лошото е, че световната общественост си трае и не обръща внимание на засилващата се опастност от световен конфликт, който вес пак може да се избегне, но трябва да се удари Иран, колкото по-скоро, толкова по добре. Нещата се отлагат във времето и историята се повтаря с тази от световна, когато оставиха Хитлер да става все по-силен и наивно се надяваха, че всичко ще се размине. До една година Иран ще има ядрено оръжие, а размирните арабски страни ще имат ислямистки режими, познайте какво следва

1

bg

преди 12 години

Nekolko hiljadi? Na snimkata ne se vijdat pove4e ot 20 4oveka.