17

aнonиmi

преди 12 години

Дреме ми на нрава, че бил в лошо настроение и го боляло зъба,а тези къде ги боли главата и той им разваля насторението, вследствие неговия негативизиъм.

16

anonim

преди 12 години

Болело го зъба, тези къде ги боли ***, какво да кажат.

15

Анонимен

преди 12 години

По-добре нова работа, отколкото ежедневно колегите ти и шефа да сипят негативни емоции, спрямо теб. В какво ще се превърнеш, след време? Не си длъжен да търпиш подобно отношение. Всеки си има проблеми, но не е нужно да бълваш негативизъм, спрямо околните, които с нищо не са ти виновни. Негативните емоции, разболяват и най- здравия човек! Как се работи в подобна среда и със отрицателно заредени хора? Отвратително в пълния смисъл на думата, никой не заслужава подобно нещо.

14

до 8 ако му хакнеш е

преди 12 години

като му хакнеш главата ще ти е последното действие и ще останеш без работа! или си *** или смел само тук обаче!май психолозите са прави а ти ще останеш безработен! хакни жена си вместо него!!!

13

Анонимен

преди 12 години

на мен геми пука, да живеят ЗЪБОЛЕКАРИТЕ........

12

анонимен

преди 12 години

Номер 6 е прав.Злобарите обикновено се си намислили нещо твое да присвоят.На мен ми се е случвало, и за жалост не съм разбирала правилно поведението им, докато не ми го отнемат.Не ми е ясно за какво ще им послужи нещо мое, което не знаят дори как да го употребят.Или простичкото:" Не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле. "

11

пръдливо джудже

преди 12 години

боли ме фара че шефа го боли зъб

10

Анонимен

преди 12 години

Пълни глупости. Независимо по каква прична, обиден е самият факт, че си позволява такова отношение. Всеки си има свои проблеми и сега какво, да мислим проблемите и на другите ли?

9

Ташунко

преди 12 години

Мен ме боли оная работа ,че него го били зъб !

8

Анонимен

преди 12 години

Ми ако му хакна един в главата? Тогава 100% ще се почувствам по-добре, пък и ония ще кротне... Май ставам за психолог?

7

от край време

преди 12 години

казвам на близките си хора, че има няколко прости правила, със спазването на които човек се чувства по-добре. И правило No1 е не приемай нищо лично, т.е. лошото отношение на хората в 80% от случаите не е предизвикано от теб. Няма смисъл да се ядосваш и да хабиш излишни нерви, които ще ти трябват за много по-важни неща от кефа на някой си там :)

6

Сигурно е полезно,

преди 12 години

щом ти дава възможност да прецениш адекватно защо злобее човекът срещу теб. Но винаги трябва да се има едно наум - той може наистина да ненавижда точно теб,при това,без да си му дал повод.Или пък може да желае нещо твое - гаджето ти, служебния ти пост и т.н. - тогава целта на агресията му е да те накара да се махнеш, ако е преценил, че няма нужните качества, за да те измести, като докаже, че е по-достоен. Всички сме се сблъсквали с този тип злобари и е необходимо да можем да се предпазим от тях.

5

невидимка

преди 12 години

Поредната тъпня

4

anonimen

преди 12 години

ne zab boli go 6efa vi k-ra za vas

3

АБВ

преди 12 години

Заглавието сякаш трябва да си поправите.....

2

реалист

преди 12 години

И мен ко ме боли че него му е криво за нещо или го боли зъб и си го изкарва на мене?? Ми да ходи да си забие тиквата в някой дувар или да се хвърли от някой мост.На мен като ми е криво за нещо да не би да ходя да си го изкарвам на другите я?

1

Анонимен

преди 12 години

6tom go boli 6te mu go izbiq,da ne har4i pari za zabolekar