24

!

преди 12 години

Схемата работи най-добре в обратния ред с най-малко един терговец регистриран по желание и един достигнал оборота за регистрация, като и най- малко двамата нямат дълга история в оборота. За останалите които имат и са в схемата най малко икономическа и прокуратурата имат решаващо значение, защо ли защото са с 1 категория труд, и не им плащат 75 на 25, като имат в предвид дохода за 2 г. назад случайно. Колкото по рано се усетите, че без данци, осигуровки, доходи и пазарна икономика няма държава.

23

!

преди 12 години

Явно крайния купувач му е паднал процента-лакумията е голяма, а най голяма е тази с протекциите! схемата е следната банка-малък бизнес-банка-среден бизнес-субсидия-едър бизнес-банка-липсващ търговец-ДДС, в едно звено покаже ли се липсващ търговец не трябва да се възстановява ДДС, а да се начисли на всички и да се събере докрай, не като здравното. Но явно някои хора е им изгодно да създават такива закони при забава да се търси лихва и срокове зад които седят тези не милиони, а милярди.

22

ЕМОС

преди 12 години

Абе аз ли нещо не разбирам или някой лъже в статията.На мен са ми отказвали да ми връщат ДДС докато не представя документ,че доставчика на стоката от Гърция на моя продавач е внесъл ДДС,както и при директна покупка от Германия да предоставя справка,че е платено ДДС в Германия.А тука им върнали ДДС без да проверят предходния доставчик и никой нищо не знае

21

Анонимен

преди 12 години

Я бягай бе. 5 милиона. Като пръдня в ураган са в сравнение с камионите с пари, които завлякохте.

20

Анонимен

преди 12 години

Кой не плаща е Червен (или Син, или Оранжев, но не Г..Б)!

19

зрънчо

преди 12 години

те легалните го правят по-просто, изнасят зърното в неутрални води, теглят ДДСто и след това връщат корабите обратно и продават зърното пак с ДДС ама без документи и тн...

18

234

преди 12 години

Забелязахте ли как "бедните" зърнопроизводители стачкуваха с трактори за по 200 000евро и BMW X5 да води колоната. Пълен смях.

17

Анонимен

преди 12 години

Зърнопроизводителите, които са и търговци на зърно, заплашиха Дянков с протести, заради орязаните субсидии. Сега Дянков отвръща на удара.

16

до 12

преди 12 години

Абе ,тая държава ---Бг ,не беше ли държава в Африканската провинция...?Първо е била в Европа ,а после е преместена ---там !

15

Анонимен

преди 12 години

*** *** ни управлява,ама ще спре все някога брашнения чувал да пуска и тогава?

14

ДО 8

преди 12 години

Преди Ковачки, е лицето И.Й.Костов с ----600 млн ---ама долара, не лева !

13

stoichko

преди 12 години

на калпав *** постингите му виновни, а форумните писатели - досадници !

12

прасчо

преди 12 години

Казва се Държава България...............

11

прасчо

преди 12 години

Въпрос с повишена трудност за много лева....всички знаем как се казва героя,който взема от богатите и дава на бедните Робин Худ......А как се клазва героинята,която взема от бедните и средната класа и дава на много богатите а ?

10

GHG

преди 12 години

Хайде да видим кой ще зарови и хвърли на полето 100 000-200 000 лева и да чака милостта на Бог и времето да си върне парите и да изхрани работниците и семейството си !!! . Аде бе държавници елате да сеете бе муруци ! ;-)

9

GHG

преди 12 години

Мдааааа за пореден път се пускат кьор фишеци ! ;-) Държавата от година на година става все по-алчна и нагла. Какво имам предвид. Значи в 1000 лева земеделска продукция (говоря за зърнопроизводство) има поне 45% косвени данъци (ДДС, мита и акцизи) към тях прибавяме и преките данъци и сметката става поне 50 % за държавата, а ако прибавим и СО и ЗО сметката става направо "6". Ако някой в тази наша скопена държава мисли, че това е правилната сметка да хваща полето и да сее и сади каквото си иска.

8

Анонимен

преди 12 години

Задръжте престъпния групар Ковачки, който е ощетил хазната с много. много повече милиони.

7

Анонимен

преди 12 години

тук идва и въпросът : трябва ли да има държавна субсидия точно за зърнопроизводителите ?

6

Салахадин

преди 12 години

5 милиона не влизат в затвора,хайде на бас???

5

До 4

преди 12 години

Ако в плащал, явно не е плащал на този който трябва.Сега ревете че има висока престъпност, поради факта че ги хващат и научавате за тях.Едно време когато ги оставяха да си правят каквото си искат, дали е била по-малка престъпността????