29

До 15

преди 12 години

Родоотстъпнико, аз живея и се мъча в България, в Родината си и не я напускам! Само да не изръсиш, че не мога да се реализирам другаде! Защото в моята специалносг аз съм между първите 500-1000 души от 7 млрд жители на планетката. Всичко с престъпността може да бъде "уредено" за 2 седмици! Като след Освобождението - хващаш го и го оставяш да виси на крайпътното дърво. Но не! Промениха висшата мярка, на хванатите престъпници им съобщават само инициалите. "Кому это выгодно?" - Ленин.

28

KO6MARA

преди 12 години

BRAVO SAMO TAKA DA JIVEE NACIONALSOCIALIZMA SMURT ZA VSI4KI *** REZANI *** SMURT ZA OTREPKITE I TUK V BULGARIA TRQBVA DA SE DIGNEM I DA IZTREPEM JIVOTNITE DA JIVEE BQLATA REVOLUCIA NIE 6TE POBEDIM ILI 6TE UMREM ZA NAS DRUG PUT NQMA I 6TE STANEM MA4ENICI NA VELIKATANI IDEQ I 6TE SME PRIMER ZA NA6ETO BQLO POKOLENIE HEIL *** SIEG HEIL 318

27

Анонимен

преди 12 години

bravo,samo nacionaldemokraticheskasocialisticheska partia -nacizam shtew vi opravi vsichki do edin.

26

Анонимен

преди 12 години

И в Белгия убиват емигранти.Доказано.

25

Анонимен

преди 12 години

Агенти за борба с подривната диеност ?--представяте ли си сьбират се някьде трима души може и в гората да е и решават да сторят някакви тьмни дела а тези ,,агенти ,,трябва непременно да знаят ? т.е. представяте ли си какво следене и дебнене пада като се почне от интиернети телефони магазини метра банки да не говорим ,че всеки втори които се занимава с някаква престьпна деиност трябва да е и двоен агент --минимум и да снася за по едри риби или за нещо сьмнително , в много интересен свят живеем .

24

до Жоро-бг

преди 12 години

МНОГО СИ ***, САШЕ (ЖОРО)...

23

Анонимен

преди 12 години

Ei sha sa iadosat Boiko i Cvetanov i chte izgoniat Germania ot Evropeiskia saiuz

22

Анонимен

преди 12 години

golyama kultura velika demokratsiya pazitel na choveshkite prava egati es shizofreni ...

21

Анонимен

преди 12 години

Stara novina v 4ujbina q vatrtqt ot 2 dni. Ubili sa 8 turci i edin gruk.

20

23

преди 12 години

Американските слуги са по-страшни, защото са "свои".Нали знаеш приказката за Приятелите и Враговете-Бог да ни пази от "приятелите" ние сами ще се пазим от враговете.

19

Анонимен

преди 12 години

КОГАТО ГОСПОД ИСКА ДА НАКАЖЕ АМЕРИКАНЦИТЕ, ТОЙ ИМ ПРАЩА НАВОДНЕНИЯ,ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ,УРАГАНИ И ПОЖАРИ. А КОГАТО ИСКА ДА НАКАЖЕ ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ, ТОЙ ИМ ПРАЩА АМЕРИКАНЦИТЕ!

18

Жоро-бг

преди 12 години

А иначе ако тези нацита те бяха срещнали някъде из германия щяха да ти пуснат един куршум в грозния фейс преди да успееш да им кажеш на развален немски, че и ти си едно малко тъпо нацистче, *** и *** ***

17

Жоро-бг

преди 12 години

Кой си ти бе ***, да не си купил сайте бе лузър, че ще ми казваш кой е желан и кой не. хъхъхъхъ

16

Жоро-бг

преди 12 години

Боже колко *** има на този свят боже !Германката полицайка е плява, а банковите крадци и убийци на полицай въдворявали ред.... коментара е излишен.

15

17

преди 12 години

Мене повече ме кефи дойче полицията-не е разпасана като нашата. Организациите на принципа на скинърите отдавна вече са само в помощ на полицията.Нашите мильовци са някакъв хибрид, с оттенък на американски образец на работа и комунистическо-мутренски елементи на дейност.

14

Eли студентка

преди 12 години

Много ме кефят германците и техните железни организации за въдворяване на ред,като по-горната.Струва ми се обаче,че за този дълъг период - цели 11 години,са почистили незадоволително количество плява!

13

от нафталина!!

преди 12 години

елементарни хватки отблизо и далеч,та и в Германия сега!Понеже стана много скучно в тая Европа и в частност Германия,все да се говори за криза,за еврото ,за Гърция и най-важното-ЗА ПЛАЩАНИЯТА на немеца към гърчолята-сега се отваря някаква "нова " тема за УЖ вътрешни терористи!!за да се уплаши немецът и да се забаламоса и укрепне-демек с по-голямата злина! за едни хорица лоши,дето можело всеки да пречукат..вай-вай!клин клин избива..с едната по-голяма уж изфабрикувана злина разгонваме другата!:)

12

Анонимен

преди 12 години

Българският Министър Председател и Президент да последват примера на Меркел и да излязат с изявление, колко *** "скинъри" са изпозаклали наши старци, пребили младежи, изнасилвали и крали. Тогава ще почувствам удовлетворение. Апропо, живея в Германия и всичко е под контрол, което не може да се каже за България.***, китайци, турци и студенти от видимо "неарийски" произход си се разхождат необезпокоявано и се забавляват. Убитите трябва да са направили золуми, за да им светят маслото.

11

XX

преди 12 години

IMA 2 TIPA DYRJAWKI..PRI EDNITE IMA NACII S GLAVNO N-PRI TIAH OCIGANIAVANETO VURVI DO VREME,SLEDVA OBRATNO BROENE I SE IZCHISTVAT I STIAGAT-ZA DA PRODULJAT KAKTO I PREDI-VSE NAPRED! PRI DRUGI-KATO BULGARIA-NIAMA NACIA,A RAIA(TURSKO+KOMUNIST.ROBSTVA)OCIGANIAVANETO SI VURVI LI,VURVI...DOKATO VELIKATA EDNO VREME DURJAVA ZAPRILICHA NA KENEF... I BG LILIPUTCHETO SI BULBUKA NA DUNOTO I SE HRANI S ... IASNO KAKVO!!

10

Психиатър

преди 12 години

Жоре,да не забравиш за Петък Лоботомията която ти предстои??? Иначе нашия Вожд Тиквата няма да е доволен,все пак всички трябва да сте като зомбита