80

Анонимен

преди 12 години

Уууууууу ква филофобия съ е развихрила...само не знам смисъла. Ако едните не са направили нещо, то не е чак толкоз важно. Ще се намерят други и ще го направят. Филофобчета кат попчета....

79

Maraba

преди 12 години

Интересно астронавтите какви суеверия имат?Някой от тях бе казал за полетите с Аполо, че е истинска лудост да лежиш върху няколко милиона литра силно запалимо гориво и да гледаш небето с усмивка.

78

Анонимен

преди 12 години

Скъпи балъчета американофилски, моля емигрирайте и ни освободете от своето присъствие. Емигрирайте и мийте кенефите и чиниите на фалиралия США. Колкото и да не ви е приятно, Русия ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПО - БЛИЗО ДО БГ ОТ США. А относно техниката вярно е че США са по- напред, но що се отнася до космическата ера, Руснаците са първи във всичко значимо, освен кацането на луната. И пак, моля ви, емигрирайте американофилчета, никой не ви иска никъде, тук в Европа, не само БГ...

77

Maraba

преди 12 години

до някойС коняк риснаците празнуват.Коняк,бонбони и цветя са нещата с които отиваш на гости.

76

Maraba

преди 12 години

Руснаците са фаталисти.Но препикаването ме разби!Толкова по руски!!

75

Анонимен

преди 12 години

77 и ти си прекалил с водката хааЧовека ти обяснява, че МКС която я има и след няколко години ще трябва да бъде потопена, е сглобена от совалки, а не че ще бъде сглобявана от совалки. САЩ я сглобиха и платиха, а сега я ползват съвместно с руснаците и даже си плащат да им качват космонавтите, нагли руснаци :), ако не са доларите на НАСА и полетите не могат да си платят.Аман от *** като *** хора.

74

до 75

преди 12 години

За завършването на МКС ще са необходими над 50 монтажни и обслужващи полета, от които 39 ще бъдат с космическата совалка. Освен монтажните и обслужващите полети, ще бъдат необходими още около 30 полета--Ти в коя година живееш? Какви ги говориш, че ЩЕ бъдат извършвани полети за конструирането на станцията, след като МКС е построена преди години.Нещо ама мнооого си объркан!Погледни си календара.

73

Анонимен

преди 12 години

Ред на сглобяване на МКС32 полета4 - Протон1 - Съюз10 - Индевър8 - Дискавъри9 - Атлантис

72

Анонимен

преди 12 години

За завършването на МКС ще са необходими над 50 монтажни и обслужващи полета, от които 39 ще бъдат с космическата совалка. Освен монтажните и обслужващите полети, ще бъдат необходими още около 30 полета на Прогрес за материално-техническото обезпечаване на строителния процес. Те това са фактите едните изграждат и качват, а другите им помагат.

71

Анонимен

преди 12 години

Сигурен съм, че на МКС има една гума, която руснаците препикават преди да поемат към Земята.

70

Анонимен

преди 12 години

От 50 монтажни полета за монтирането на МКС, 39 са изпълнени със совалките това си се знае от всички с изключение на *** пукащи водка от сутринта. Пичове четете истинска научна литература и ще ви светне как русия е назад в техниката с десетилетия.Фобос грунт е само поредното доказателство.

69

Анонимен

преди 12 години

Да бе да руските кораби, интересувай се малко как е строена МКС и ще разбереш, че големите тежки и сложни модули са качвани със совалки които имат механична ръка и голям товарен отсек нещо което руснаците нямат.Много ми е смешно и жалко когато руските *** в българия изкривяват научните факти които самите руснаци признават :)

68

Анонимен

преди 12 години

Ако не бяха руските кораби МКС сега нямаше да съществува - факт!

67

до 67

преди 12 години

Пич не знам дали знаеш, но ако не бяха совалките нямаше да има МКС, и тия руснаци 64 за които говориш нямше да има къде да са, особенно предвид, че 70% от МКС е собственост на НАСА. И какво 64 хвалиш се, че руснаците се намират на станция която не е качена от тях и не е тяхна собственост ??!!? хаха само нагъл пиян руснак може да го прави

66

Анонимен

преди 12 години

67 самите руснаци признават, че совалката е най сложната машина правена някога, машина която никой никога не е успявал да направи, кораби в момента правят русия правят и китай правят и европа, а скоро в САЩ ще ги правят и частни компании и тогава с какво ще се оправдавате не ви знам :). Практически почити всичко което знаем за космоса особенно за далечния знаем от НАСА, но за какво са им кораби на пиянките, като с тях нищо не правят, а хората и без кораби пак правят маса научни открития :).

65

Анонимен

преди 12 години

Те това могат руснаците 64, да качват до мкс, че и с това се дънят от време на време като последния прогрес който нещо не успя да качи водка и трушиика. Това са им мисиите добре, че не успяха да сложат хора в Буран иначе тогава щяхме да гледаме фоерверки от всякъде, както сега ще гледаме с Фобос грунт мисия която подготвят от десетилетия и пак се издъниха. Няма как да настигнат запада който вече е поне две десетилетия пред тях. Моля отговори на 62, ако можеш :)

64

до 52

преди 12 години

Разликата между совалката и руските консерви са като между триетажна вила и селски ***. --Само дето прехвалените совалки вече не летят, само руски ракети!!!!!Ето, това е разликата!Това за селския *** би се сетил само човек, който ежеднено ползва ***, живеейки край цивилизацията!

63

dzivko

преди 12 години

Абе не знам за суеверията ама и аз да съм ще пикая на гумата,не ми струва нищо,а щом е традиция пък си има и статистика за успеваемост.Относно руските кораби-добри лоши вършат работа,совалките ги спряха,тука много космонавти(астронавти) има .....Мир на праха на загиналите

62

Анонимен

преди 12 години

Ало, мразещите Русия, я ми кажете, колко космически апарата изстреляхте от Анадола! Или от Циганландия?

61

до 59

преди 12 години

То няма как да има руснак загинал в мисия, защото Русия няма никакви мисии.--Аууу, каква глупост. В момента на international space station има двама руснака и един американец. Станцията е посетена от 196 души, доставени основно с руски космически кораби. Само руснаците имат в момента космически кораби, които могат да доставят хора и оборудване на станцията. Айде стига сте писали дивотии, заслепени от омраза към Русия. Белият човек е обективен, малкият човек - мрази! - Чърчил