40

неАнонимен

преди 12 години

Космодрума БОйконур не се ли казва всъщност БАйконур?! Разбирам, че искате да се харесате на премиера ама всичко си има граници ...

39

NASA

преди 12 години

Е какво, трябва да вярваме, че американците са дали повече жертви, хайде стига глупости. Само в статията се споменават за 19 загинали.

38

redi

преди 12 години

Мир на праха им

37

Анонимен

преди 12 години

След 28г в авиацията ви казвам,че всичко това е абсолютно вярно и дори има още някои странни обичаи които умишлено са спестени за да не скандализират бедното ви съзнание.За военната авиация са валидни само няколко такива ритуала като например в понеделник да няма планирани полети а предварителна подготовка а когато се пенсионира летец командира и колегите му го изпращат със символичен шут в *** :) Каквото и да коментирате ще сте далеч от истината защото не знаете какво е риск и отговорност

36

до 37

преди 12 години

Ако и вземеш да преброиш брой инциденти със загинали савецки самоубийци (защото си е направо самоубийство да летиш на руски таралясник) и американски астронавти, нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.--Абе, ***! Човекът нали точно тази статистика е дал. Брой на загинали руснаци и американци по време на космическа мисия. Виждам, че имаш проблеми с българския при писането, но явно имаш проблеми и да разбереш какво пишат хората. Научи се да четеш, пък тогава пиши!

35

до 36

преди 12 години

Руските 'документални' филми ги знаем. С поне 100 дубъла. --Прав си! Гагарин е излетял 102 пъти. Всеки път като стигне до орбита са го сваляли, зареждали ракетата с гориво и так нагоре, докато на края не им хареса дубъла. Абе, това руснаците са опасна работа, а всички българи са едни такива умни, умни, та преливат от простотии.

34

Анонимен

преди 12 години

33Ако и вземеш да преброиш брой инциденти със загинали савецки самоубийци (защото си е направо самоубийство да летиш на руски таралясник) и американски астронавти, нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.

33

Анонимен

преди 12 години

34Руските 'документални' филми ги знаем. С поне 100 дубъла.

32

традиции

преди 12 години

Повечето от тези "традиции" са измишльотини на пресата. В книгите със спомени от времето на първия полет на Гагарин там няма препикаване на гумите на автобуса. Освен това е филмиран целият път на Гагарин на стартовата плащадка до влизането в капсулата - също няма никакво пикане. Има традиции - но те не са това, което описват в пресата.

31

Мир на праха им!

преди 12 години

Четейки глупостите за разни превъзбудени русофоби, ще ви напиша малка статистика. Загинали по време космическа мисия: Комаров, Доброволски, Пацаев, Волков, Джарвис, Маколиф, Макнер, Онизука, Резник, Смит, Скоби, Маккул, Хъсбанд, Андерсън, Браун, Чола, Кларк, Рамон, Адамс. Както виждате, загинали са 4 руснака и 15 американски астронавта. Мир на праха им! И престанета да пишете глупости, защото просто доказване за н-ти път, че сте ***.

30

Анонимен

преди 12 години

Май повечето коментари са от турци и ***, при това адски неграмотни.

29

Анонимен

преди 12 години

Докато НАСА влагат енергия, знания умения опит и пари поради което имат успешни мисии, Роскосмос пикаят по гуми, слагат автографи по врати и си пазят бутилка водка поради което нямат успешни мисии. Е освен мисиите за доставки на водка и трушия до МКС, но това вече и Китайците го могат.

28

Анонимен

преди 12 години

27Идиотите са описани по горе. Да припикаеш гума, с надеждата, че това ще ти помогне да оцелееш е :))) ... ами много руско е, да го кажем така.

27

до 26

преди 12 години

говното сутрин става и започва да плюе ...що е то , гладен жалък деградирал *** ! до 23 ли пишеш ? ха ха *** пак ти си го писал бе ***

26

Анонимен

преди 12 години

23 e прав, те такава е руската техника, молиш се да не се разпадне.До там докараха, че се молят като мишки, а когато за пореден път се издънят веднага бвиняват извънземните или почват да въртят разни конспиративни теории, абе руснаци за никъв *** не стават.

25

Анонимен

преди 12 години

Т'ва е руската технология - молиш се да оцелееш.

24

NWO

преди 12 години

За последното суеверие разбрахте ли всички? :) Корольов е пикал кърху пусковата площадка заедно с други учени. Това е преди пускане на всеки апарат. Говоря сериозно. Който иска може да провери този факт. :)

23

Анонимен

преди 12 години

Руските *** на дълго и широко обясняваха, че руските полети били напълно рутинни и русия не е губила човек през дните си, а то излиза, че въпреки това пияните братя се молят ли молят.

22

Анонимен

преди 12 години

Първият български космонавт, Георги Иванов, летя в космоса с мустаци и ракетата насмалко да катастрофира...:))

21

Анонимен

преди 12 години

Обикновено знаещите перфектно граматиката не оставят смислени коментари...както се вижда...и какво ти помага в такъви случай това ?