89

Анонимен

преди 12 години

Скорост 1: европейците влагат пари в БГ.Скорост 2: ние им изнасяме комунисти и *** и ги доставяме направо по домовете. Може и *** преди това да са обработени...

88

...

преди 12 години

Тоя смърф от снимката да не го размахва този показалец, а да вземе да му намери приложение като си го скрие в онова местенце, дето слънце не го огрява. Като се плащат вноски, да са за всички, но като е време за решения, да зависим от тях...***!

87

до 86

преди 12 години

Напротив, Турция има стршна изгода да влезе в ЕС. Както икономически, така и политически. Франция и Германия затова са против, защото те създадоха ЕС за да са водещите и да дърпат конците и парите. Ако вземат Турция ще трябва да делят. За Балканскоте държави ще стане страшно, защото ще последва мощна турска колонизация, особено в България. По един нов начин ще се възстанови Османскта империя.

86

...

преди 12 години

нито съм турчин нито нищо ама турците нямат никаква изгода да се навират в евросъюза. за какво да използват тяхната икономика да хранят гърци, португалци и т.н? а страните в еврозоната за да оцелее трябва да се откажат от националната идея в аспекта в каквато е в момента. Трябва да има единна политика, данъчна и частично и съдебна система.

85

Анонимен

преди 12 години

Европа на чорбаджиите и Европа на ратаите !

84

Гацо

преди 12 години

Пичове, усещате ли как от 2 скорости ЕС минава на свободно падане... всеки момент...! Гърците масово си теглят кинтите от банките, италиянците всеки момент ще гръмнат, Меркози обсъждат вече без да се крият микроеврозона... И този съюз изкормихме... хехе

83

муспи

преди 12 години

След фалита на гърция, турция ще премине от 17 на 16 икономика. Европа няма начин да не я приеме, защото турция заедно с македония, босна и албания ще е определяща икономика в ЕС. Това ще рече че ще дава икономически, културен и битов тон на ЕС. Ашколсум на тези ***! Бойко и Първан, и новият драпат да се вклюи и поверената им територия, но турците са категорични - пълен бойкот на България, закриване на всички джамии, възтановяване на името на Кърджали и емиграция на *** в родината им!

82

Мюра

преди 12 години

Тя Европа си е на две скорости, даже България е на задна скорост. Най-*** в световната история икономическо изобретение - да даваш на някакви чиновници , чужденци, членски внос от 700 милиона и после да кандидатстваш по проекти за да си ги вземеш.

81

Анонимен

преди 12 години

И на тоя му е време да си ходи!

80

Otoman turk

преди 12 години

...Turciya, edinna , uverena i imperska.....tova e dneshna Turciya!!! Da na Turciya v Evropa, ne na Evropa v Turciya!!! Tova e kursa na turskite upravnitci!!!! Novata svetovna sila, v ikonomicheski, v politicheski i voenen eshelon!!!!80 milionna Turciya, budeshteto na turskata naciya e osigureno!!!!!Mislete mu vie, anfreshkovtci, kradci i prosyatci na Evropa!!!

79

1

преди 12 години

До 74 - да не би пък някой да я кани твоята азиатска Турция, за да се съгласява? Какво общо може да има държава където населението ходи с шалвари, фесове и ***, с цивилизована Европа? Никога няма да сте в ЕС защото мястото ви не е там. Нито сте дорасли, нито имате манталитет на бели хора.

78

carevbrod

преди 12 години

Никола Саркози знае, че в момента е губещата страна, играе на тънката струна, всичко извън Франция е лошо, напомня ми нещо на Льо Пен, който настоява за излизане на Франция от еврозоната и настоява за протекционистка политика за френските стоки! Тук песента е същата, само аранжимента малко по-мек, иначе всичко едно към едно... Предизборни забежки но знайте, че кандидат за власт на който му се роди бебе! Надявам се Французите, да не прегърнат все пак крайният национализъм на Льо Пен...

77

KKK

преди 12 години

Саркози - плод на пиянска сабля на унгарски емигрант, върви при Кадафи!

76

Анонимен

преди 12 години

Няма да е лошо да приемат и Турциа в ЕС да ги направят втора Гърция турчин=грък браво Саркози мачкай турците

75

anonimen

преди 12 години

Нещо доста интерсно в деня в който излезе доклада на МААЕ за ядрената програма на Иран се появява и информация , че гръцки археолози май са намерили гроба на Александър Велики победителят на Персия и то барабар с Кивота , в който са били 10 божи заповеди , на това се вика сензация и то каква , ако е вярно разбира се и е много знакова.

74

Анонимен

преди 12 години

Turciq nikoga nqma da se saglasi da q upravlqvat razni liliputi kato tozi na snimkata

73

читател

преди 12 години

Саркози ще си иде на следващите избори, мисля догодина.Нас ЕС ни прие, защото това е вид колонизация, за да си търсят нови пазари.Да си осигури младежи да работят за техните възрастни.Резултатът е на лице.За това нямаше референдум тук, защото ЕС е за една шепа хора, получаващи гигантски заплати като чиновници.За това беше срината цялата наша промишленост, което дръпна надолу всичко, включително и БДЖ.Турците трябва да са луди да влязат в ЕС, но няма да позволят да им диктуват.

72

Пуф-паф

преди 12 години

Това е за рубриката Тра-Ла-Ла на Каналето, истинските новини не са тук, и администраторите го знаят, престанете да омайвате хората, докато има тайни срещи в провинцията. Репортерите на 7plus7. net го разкриха, поне те търсят новите неща, не сводки от Парламента, Дондуков 1 и 2, това е работа за тролеи-репортери, завършили СУ и киснещи в кафето на жълтите павета. 7plus7. net това е новото чудовище на актуалностите, другите са пионерски медии от ДКМС

71

Анонимен

преди 12 години

Da znaete kakvi pukleni planove pravi tova djudje,daje pri konflikt v blizkiq iztok shtql da pomaga voenno na evreite,s tova izqvlenie toy podsuskva evreite

70

Анонимен

преди 12 години

Хайде стига с тези еврпейски съюзи ! Общото и кучетата не го искат . И в библията пише че няма да ги бъде,