19

но

преди 12 години

като видяхме какви подкупи вземат психиатрите за издаване на фалшиви експертизи, представи си какви са им диагнозите. диагноза за 50 лева - еди си каква за 100 - за 2000...... те са за психиатрия

18

играч по нервите

преди 12 години

"Но се проявяват и някои психодинамични свойства като честолюбие и стремеж да бъдеш почитан, които принадлежат към областта на психопатологията, особено ако са изявени в по-силна форма."АВТОРА, ПАК ЛИ ЗА БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ СИ ГОВОРИМЕ! СТИГА ВЕЧЕ!ЛУДНА ЦЕЛ НАРОД ОТ ТОЯ МЕГАЕГОЦЕНТРИК.

17

2534

преди 12 години

А границата между тъпотията и простотията каква е тогава,между алчността и амбицията,между наглостта и малоумието? Някой трябва да изследва много сериозно БГ народа и неговите собственици-политиците.

16

Kики

преди 12 години

Стигмата е навсякъде! Психичноболните не могат да избягат от нея!Още повече, в бедна държава1

15

Candy

преди 12 години

Да бе, добре, съгласявам се, разбира се, само какво беше това включване от третия вид с тия индигови деца? *** вие сериозно ли бе?

14

Сиси

преди 12 години

13 беше до 4 ;)

13

Сиси

преди 12 години

Бих се пробвала, но вече съм се убедила - песимисти не можеш да обориш! Светът ви е черен, всичко е срещу вас, никога няма никакъв изход. Вие сте избрали да си живеете така. Аз живея в същата държава, със същите новини, но съм оптимистка и със сигурност живея по-щастливо от теб! За мен това са положителните неща - е, не са 3, прав си, светът е ужасно0 място, сърди му се!

12

do 10 i 11

преди 12 години

mislite na dvama kolhoznika!

11

Анонимен

преди 12 години

E'aти тъпата статия?

10

Анонимен

преди 12 години

написалия статията не е нормален. Говори ми за наука, а после превключва на някакви паранормални способности

9

Анонимен

преди 12 години

Синдром "СТРАНДЖАТА"?!?...

8

Анонимен

преди 12 години

На 29 съм и цял живот съм бил на границата - хората около мен явно осъзнават, е съм луд, но за разлика от повечето луди самият аз съм напълно наясно с това и съм в пълен контрол. Да си луд не винаги е лошо - моето психическо състояние ми позволява да знам и мога адски много неща, занимавам се с редица артистични и научни дисциплини - през музика, рисуване, скулптура, дизайн до проектиране, програмиране, ядрена и квантова физика. До сега не съм виждал друг човек с знания и умения в толкова посоки

7

Така ви изнася!!!

преди 12 години

Много е сложно за разбиране било. Да ти кажат, че си без работа и се чудиш, как да вържеш кесията! Много сложно за разбиране се иска бре, да ти кажат, че си дискриминиран, където и да отидеш на работа взимат, другите не и теб причини липсват. Да ти режат от всички пари, които ти се полагат и ти да си търсиш правата за да докажеш, че не са прави и те ти се полагат причини липсват. А и много сложоно за разбиране било да не би да ви говорят на патагонски език. И за това ли поставяте диагноза!?

6

Това е!

преди 12 години

В повечето случаи при подобно отношение Изхода е самоубийство! Няма мъки, няма неразбиране, няма агония, няма мизерия,няма дискриминация няма Тома Неверни,всичко приключва! Както казват те са го, те са я самоубили.

5

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно разбирам всеки едни минус човека, така е устроен, че докато не му се случи на него или негов близък никога не вярва! Негативни, Тома Неверни, мнителни и да изброявам още няма да ми стигнат инициалите. Човек от неразбиране от това, че са несправедливи всеки път към него може да се поболее, като нищо от НЕСПРАВЕДЛИВОСТ И ЩЕТА! Освен, ако не е умшлено!

4

uc: 3

преди 12 години

Посочи ми три позитивни неща днес!

3

13

преди 12 години

Хареса ми финала - "Защото нтяма начин да няма начин."Доста оптимистично звучи, на фона на всички нигативни новини, с които ни засипват отвсякъде!Браво на DNES.BG!

2

Анонимен

преди 12 години

Хора с психични отклонения си личитe по приказката в моменти на ярост без основателна причина виждат в теб човек който дълбоко ги е наранил. Шизофренични изблици на ярост прерастващи в заканителни "само още веднъж да ми причиниш, такова нещо ще видиш какво ще ти се случи" толкова са обедени ,че говорят на правилния човек. На моменти виждат въображаеми хора дори ги назовават по именно говорят с неправилни и несвързани изречения, но не винаги. Живеят, необезпокоявани от никой!

1

ФАКТИ!!!

преди 12 години

В БГ и най- здравия човек, може да го изкарат болен и околните да започнат да го третират, като такъв. Насила ги разболяват. Действителните болни не са по диспансерите за лечение. Жестоката истина!