36

Анонимен

преди 11 години

Илюминатски ***, защо ли ви чета бълвочите...

35

d

преди 11 години

"Три дни по-късно Преходният национален съвет обяви пълното освобождение на Либия." => пълното поробване на Либия от западните сили и САЩ.

34

галактика

преди 12 години

Някой пак се упражнява в съчинения..... Низост и мерзост /меко казано/

33

Анонимен

преди 12 години

Близо една седмица след "освобождението" на Либия слугинските медии мълчаха в очакване на новата дезинформация, която трябва да спусне господаря.И ето че не чакахме дълго. Защо ли обаче "демократичните" медии не споменават нищо за Либийското съпротивление, което се организира под управлението на Сейф ал Ислям.Почти всички племена се включиха в битката за изчистване на родината си от наемниците на НАТО и плъховете от ПНС. В ход е операция по отстрелване на главатарите от ПНС и вече има резултати

32

swordfish

преди 12 години

ARABISTI SRANI,DANO VAS VI POSTIGNE SA6TATA U4AST,A DECATA I VNUCITE VI DA JIVEYAT V REJIM KATO ILI PODOBEN NA NEGOVIA!!! AMEN!!!

31

Анонимен

преди 12 години

Евангелия Гущерова, известна като Ванга, е предсказала началото на Трета световна война. Като причина пророчицата посочила, че през 2012 г. ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави, пише днес "Максфакс".

30

КАДАФИСТ

преди 12 години

Ако не сте разбрали,какво е да си медиен *** на античовешките задкулисни сили-това е нагледен материал!Ало *** а защо да не са 50 милиона?До сега милиардите ги нямахте за нищо а сега точно 28 милиона!Ако бяхте на хартиен носител хямаше и гъзът си да бършат с шас да не се изцапат!

29

Хектор

преди 12 години

Ябийте английсата змия и ще настане мир.Там се е заврял черния принц.

28

Анонимен

преди 12 години

ВИЕ СТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДИКТАТОРИ ! АЗ КАТО ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК .. В ТОЗИ *** СВЯТ, МИСЛЯ ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС СТАВАТ ВОЙНИ .. И ТЕМ ПОДОБНИ ! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ СВЕТА ЕДИН ДЕН .. И КАКВО ? КАКВО КАТО СИ ПОСТИГНЕТЕ МАСОНСКАТА ЦЕЛ ЕВРЕИ ? КАКВО КАТО СЪЗДАДЕТЕ НОВ СВЕТОВЕН РЕД ? ПЪЛНИ МИШКИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ В ЖИВОТА НА ПИОНКИТЕ !

27

Анонимен

преди 12 години

Еййй Евреиии ... вие не сте хора ! Човека умря с чест... поредната измишлиотина от ИЛЮМИНАТИТЕ .. ВИЖТЕ НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ АТЕНТАТИ В СЛЕДНИТЕ ГРАДОВЕ... А ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА КАДАФИ ! АРЕ БЕГАЙТЕ .. ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ СТЕЪРЖАВИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРКИЯ .. ПРЕЗИДЕНТИ ПРЕИМИЕРИ И ПРАВИТЕЛСТВА РАБОТИТЕ ЗА ТЯХ ! ГОЛЯМА РАБОТА ЧЕ УБИВАТЕ ХОРА .. ГОЛЯМА РАБОТА ЧЕ ДА ЛИ ВЯРВАМЕ В РАЙ И АДА ! КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ ! И ВИЕ ЩЕ УМРЕТЕ ЕДИН ДЕН !

26

do 27

преди 12 години

Да, точно това ще е вероятния сценарии за инвазия в Иран и евентуално в Сирия. Да не забравяме,че Сирия е пбила подкрепяна винаги от Русия... Така че нещата са малко сложни.

25

финансист

преди 12 години

Егати басните. То много пари бе, цъцъцъ. Гледай ти около 40 милиона леваЗа мен са много. Ама за държавно ниво и тероризъм са си жълти стотинкиcoinmill/BGN_calculator.html#USD=28000000За сравнение тези дни тук в България агенция по заетостта стартира проект за безопасност на труда с бюджет 70 (седемдесет) милиона лева. Ама някой трябва да си размърда нещото между ушите.

24

ДемоИмитация

преди 12 години

Най-вероятно съвсем скоро ще разберем, че тези терористични ядки са или в Сирия или в Иран. И тези 5-10 човека, ще бъдат смазани с мащабна война.Да живее демоимитацията!

23

Анонимен

преди 12 години

Добре ще е да се даде отчет какво става с "конфискуваните" авоари на либийската джамахирия. Това са народни пари, а не на Кадафи. Сумата е сериозна - милярди долари са тва.Великите демократи като че ли барат парички с комунистически прийоми, а?

22

Анонимен

преди 12 години

До 23, Зелената книга на Кадафи няма нищо общо с комунизма измислен от едни хора да противопоставят едни на други, а те като трета страна да им гледат сеира/щото са садисти/ а освен това и да правят пачки.

21

Анонимен

преди 12 години

Локърби не е доказано, че са дело на полковник Кадафи. Обаче, след тези зверства, никак няма да се учудя, ако зорлем стане терорист. Не забравяйте, че дори смъртта му не е категорично сигурна, предвид фактологичните/не/ данни. Изключителна грешка на НАТО, за която естествено ще плащаме всички народи в рамките на държавите - членки, ама спете - те и либийците спяха, а сега плачат от защитата на високохуманната западна цивилизация.

20

спокоен

преди 12 години

Изпили са ги вече тия пари не се тревожете.

19

Анонимен

преди 12 години

напоследък французите му бяна на мерника

18

е,

преди 12 години

това се очакваше... все пак не е швед или новозенландец а е арабски бедуин

17

brigante

преди 12 години

съвременните кръстоносци не си поплюват! а сте скокнали, а са ви отсякали!за съжаление де, не че съм кръвожаден:) ама няма да престанат! бродили са по тез' земи там и пак им се броди...просто сега я водят по различен начин войната..много лошо...всъщност 'що хората говорят за бъдеща 3-та световна, след като броят на минали световни войни е къде, къде по-голям? мдам ... а кланяйки се на измислени богове-енергията и ума ви отслабват! после се чудите 'що сте толкова прости и не умеете да си обяснявате елементарни неща от живота...религиите са зло!