22

Анонимен

преди 12 години

Двата най-мразени отбора в България. Не знаех кой исках повече да загуби. *** от София или *** от Пловдив.

21

М-р Х

преди 12 години

батков да не се питяви, ами да намери пари за един добър реализатор и един добър организатор. Йовов пък вече е за пенсия. С това коремеч трудно тича срещу силни отбори, а освен това е добър халф-крило, и добре го раздва като деф. халф, но не е реалазатор и само го мъчат ца център-н. Изпусна на празна врата срещу Уднинезе! нека стане пом-треняор или нещо подобно. Милиев - нестабилен. Марианн Огнянов - защо ли още не са го продали? Той няма качества. Цветков - безспорен талант, но иска време.

20

М-р Х

преди 12 години

Аз съм левкар, но гледах един много слаб Левсик снощиэиграещ само едон полувреме. Видя се липсата на организатор и реализатор. ЕДва с влизането на Арс се включи човека който да реализира положенията и играта потръгна. Баров на момечтата че показаха карактер, но има сериозин сбалости. Защитата - сериозин пробойни. Няма лидер (централен защитиник или дефанзивен халф) който който да я организира. нападението - липсва човек който да нанесе завършващ удар. разчитаме на центр. и статични положения.

19

haho

преди 12 години

Все така да се радват говедата. Преди с Цола Драгойчева и МВР, после с Бъки Бомбата и сега с БиБи ... напред с властта другари милиционери.

18

Фен на Ботев Пловдив

преди 12 години

Голям процент от мачовете в България са уредени.Като започнеш от юношите,приятелските и стигнеш да А група.Всички знаят,но си трят поради липса на доказателства.Как ще вземеш пари и ще си признаеш.Преди години хванаха настоящият национален треньор като с парите в ръка и единственото наказание беше лишаване от квалификация.Дойде перукан и му я върна.Става въпрос като треньор на Янтра в мача с Берое по сигнал.Смешна работа братя.Сега корумпиран селекционер е национален.Пак заради Боби и Ко

17

Ivan Grozni

преди 12 години

Специала запзена марка на Локото е да се бият сами....

16

Анонимен

преди 12 години

2/1 да живей!

15

Киро пора

преди 12 години

гледам само ходождествена гимнастика и балет //// женски ///./

14

фк сс

преди 12 години

ние сме най мнителното и черногледо население на земята?

13

Анонимен

преди 12 години

Да, а от какво се издържат клубовете у нас?

12

чичо Пенчо

преди 12 години

Откъде пък сте толкова сигурни,че мача е уреден?Тия букмейкъри не са толкова ***,че така да им вземат парите някви си КОКОВЦИ и БАТКОВЦИ?

11

Анонимен

преди 12 години

какво дерби на посредствени отбори :)))))

10

Анонимен

преди 12 години

Е то пък само този да е уреден. Силата на българския футбол си личи в мачовете за ЛЕ, ШЛ, квалификациите за сетовно, европейско...

9

Анонимен

преди 12 години

bravo na KOKO-TOTO

8

Анонимен

преди 12 години

Колко трябва човек да е *** за да не разбере че мача е уреден

7

678

преди 12 години

ЛЕВСКИ, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕ!

6

тото

преди 12 години

Браво КОКО ГОЛЯМ ИГРАЧ СЕ ЕВАЛА

5

Анонимен

преди 12 години

Според мен, за повечето футболисти в Левски беше обидно, че човек като Гонзо им казваше какво да правят на терена.

4

;

преди 12 години

Някои спечелиха някой лев от тотото,а други се изхвърлят

3

--

преди 12 години

И все пак Левски има нужда от промяна в играта си, ако иска да се бори за титлата. В момента просто има доста момчета, които не са за там и влияят зле на игровото състояние на отбора. Дано новият треньор успее да се пребори с това, макар че повечето треньори са безгласни букви, други им редят състава... затова е нужно Гонзо да се махне от всякакви ръководни постове, защото този човек съсипва Левски откакто е "директор". Успех на Ники Костов.