49

някои си

преди 12 години

МЛАДЕНОООФФФФФ ПУТКЬОООО... ,ОООТТТТТ КЪДЕ РАЗБРА ,ЧЕ ЕЕЕ ПРЕСТЪПНИК БЕЕЕЕ ДА НЕ СИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА ИНТЕРПОЛ,ЧЕ ЗНАЕШ ИЛИ СИ ВИДЕООПЕРАТОРЪТ НА ЛЕТИЩЕТО В САО ПАУЛО ЧЧЧЧЧЧШШШ АЛО ЕЕЕЕЕ-МЕРИ СИ ДУМИТЕ,....ТЕЯ *** В ЮЖНА АМЕРИКА СА НАЙ-КОРУМПИРАНИ.....НЕ ЕДИН ЧОВЕК СА ОПАНДИЗИЛИ ЗА НИЩО,ПРИНЦИПНО В ЦЯЛ СВЯТ ,КЪДЕТО И ДА Е НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА ГАРАНЦИЯ ,ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ САМО ЗА ДА ЗАПЪЛНИШ ПРОТОКОЛА(ТЕФТЕРА НА УШЕВ)

48

Napoli _

преди 12 години

Надявам се Боевски да е невинен .А относно министър Младенов и неговото коментиране по случая: ПО МРЪСНО *** ОТ ТОЗИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР И ВЪОБЩЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ ... *** *** си Младенов , *** !!!

47

ГЕРБавия

преди 12 години

Ей че мафиотска държава !!! Натопен ??? Като му сложили 9 килограма ?????!? Бай Бойко Борисов знае каналите и мулетата и е редно да си изкаже по въпроса !!!!! СЕГА, държавата на ГЕРБавата мафия ще го спасява. Плачат медии, плаче и правителството, но най-много плаче БТВ, май. Всеки ден за Боевски се ронят сълзи, от екрана, от роднини, от приятели и треньори .. ВЪПРОСИТЕ : 1. Защо адвокат Ивайло Дерменджиев ще ходи до Бразилия !!!!! С чии пари ще се плаща тази не-малка сума ???????????????????????????????? 2. Дали ГЕРБавият вожд Бойко Борисов ще плати тези разходи за помощ и адвокати от нашите пари, от бюджета, за да спаси един ГЕРБав мафиот, спортиста-бизнесмен Гълъбин Боевски ???

46

Анонимен

преди 12 години

Ако беше малък пакет с някакво малко количество поставено някак си при дрехите или нещо такова - бих могла да повярвам, че не е знаел.Но тъй като и аз пътувам и съм жена знам долу-горе колко голям куфар пълен с дрехи, парфюми, тоалетни пренадлежности, сувенири, книги и т.н. колко тежи.Куфар стандартен размер(среден) натъпкан "по женски" тежи от 13 до 19-20кг.Големите размери тежат от 15 до 30-32 кг. Пита се в задачата как от багаж общо 15 кг. в куфар 2 или 9кг. контрабанда ще остане скрита?

45

Marti

преди 12 години

"Юрист твърди, че коката не била 9 килограма, а само два"Дамм,това че е само два кг автоматично прави Боевски невинен...Добре че не са го барнали в Китай,че там за притежание на независимо на какво количество разстрелват,а за 9 кг сигурно ще ще го обесят,разстрелят и обезглавят едновременно.И въпреки всичко,боевски,а и всеки друг БГ гражданин не трябва да се изоставя,независимо от това което е извършил,докато не се докаже в съда.А не като министър Младенов,без нищо да е ясно да обяснява къв *** бил Боевски.А ако се окаже че Гълъбин е невинен,тогава какво правим,а Младенов?

44

Анонимен

преди 12 години

Ако беше загазил някой обикновен *** никой нямаше да му обърне внимание! А за Боевски нещо много се разтърчаха! Защо България се оказва, че е майка за едни, а за други е мащеха? Този адвокат като частно нает ли отива и ако не, ще се заинтересува ли за другите наши сънародници в затворите на Бразилия?

43

Анонимен

преди 12 години

А не трябва ли леля Дилма да му донесе банани в затвора?

42

ДО 38

преди 12 години

Пратен е от Станишев да донесе мазилка за БУЗЛУДЖА...Под оперативната намеса на Р.Овч

41

Анонимен

преди 12 години

Все пак може би е пудра захар...Там било имало неколко десетки българи по разни затвори ... външно за тях грижило ли се е като са ги фащале ?Питам само...така...

40

АНТИ

преди 12 години

ЕЙ СЕГА НЕ БИЛИ 9 НАЙ МИ БИЛИ 2 .А СТИГА ТОЛКОВА СМЯХ. АМИ ЧЕ И 2 ДА СА НАЛИ Е ЗАБРАНЕНО ПРЕНАСЯНЕТО.МОЖЕ ДА Е БИЛ ДОБЪР СПОРТИСТ НО ЯВНО СЕ Е УВЛЯКЪЛ И ТОЙ КАТО МНОГО ДРУГИ.

39

Анонимен

преди 12 години

Ако беше 1990г и не бях преживял възхода и падението на спортисчетата от ВИС, СИК и прочие може би щях да повярвам, че Боевски е невинен.

38

Анонимен

преди 12 години

Брей -3 куфара с всичкия багаж ,плюс 2 к кока според адвоката тежали общо 9 кг.Абе тоя Гълъбинчо не беше ли общински съветник в София от ГЕРБ

37

Анонимен

преди 12 години

абсолютен ***...

36

АШИМ

преди 12 години

Като *** сме бе,цял свят ни се смее...

35

Ей

преди 12 години

Колегата е напълно невинен. Не са били 9 килограма а само 2. Не е било кока а 100 % бразилска пудра захар. И не някакъв си адвокат - лично новият ни президент трябва да отиде там. Един честен български юнак се нуждае от помощ!

34

МИМ

преди 12 години

АЗ,ТИ,ВСИЧКИ БГ ОВЦЕ ПЛАЩАМЕ.

33

някои си

преди 12 години

ОООТТТТТ КЪДЕ РАЗБРА ,ЧЕ ЕЕЕ ПРЕСТЪПНИК БЕЕЕЕ ДА НЕ СИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА ИНТЕРПОЛ,ЧЕ ЗНАЕШ ИЛИ СИ ВИДЕООПЕРАТОРЪТ НА ЛЕТИЩЕТО В САО ПАУЛО ЧЧЧЧЧЧШШШ АЛО ЕЕЕЕЕ-МЕРИ СИ ДУМИТЕ,....ТЕЯ *** В ЮЖНА АМЕРИКА СА НАЙ-КОРУМПИРАНИ.....НЕ ЕДИН ЧОВЕК СА ОПАНДИЗИЛИ ЗА НИЩО,ПРИНЦИПНО В ЦЯЛ СВЯТ ,КЪДЕТО И ДА Е НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА ГАРАНЦИЯ ,ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ САМО ЗА ДА ЗАПЪЛНИШ ПРОТОКОЛА(ТЕФТЕРА НА УШЕВ)

32

до 6

преди 12 години

Хубаво е,че тука ни споделяш тия си разсъждения,как не всеки си има глава и т.н.,но ми е чудно дали празнуваш Великден,Рождество,ходиш ли в черква,палиш ли свещички?Щото това ти отношение е меко казано твърде нехристянско,та викам,нема смисъл да се пънеш да празнуваш светли християнски празници.Схващаш ли-никога не отказвай разбиране към човека,защото твоя собствен утрешен ден е неясен.

31

АНОНИМЕН

преди 12 години

То хубаво, че адвокатът заминава, но не ми е ясно кой плаща ?

30

солидарност

преди 12 години

Разбира се че това е поредната злостна кампания срещу българският спорт и олимпийския шампион Гълъбин Боевски, който е невинна жертва на гнусните инсинуаций и инсценировки на подривните западни вражески централи и политически противници на успешните политически реформи на бразилският призидент,случваща се само дни след успешното и делово посещение в България за да се компрометира, бъдещата нерушима българо-бразилската дружба да пребъде във вековете!