32

ааааа

преди 12 години

Не е редно такъв шишко да отговаря за парите на фалиралата Гърция. Трябва да е по сомалийски кльощав за да може страната му да буди състрадание.

31

Анонимен

преди 12 години

Прасета. Разхайтиха си народа. Не е виновен, който яде баницата. Като го гледам тоя *** може да стане причина за Трета Световна война. Да не чуе дявола!!!

30

Онасис

преди 12 години

"Гръцкият финансов министър зове за отказ от референдум"...........................................................................Гръцкият финансов министър ПРИЗОВА за отказ от референдумАнадън му журналист татарлар?

29

Анонимен

преди 12 години

Стига повтаряли този *** Славейков син.

28

do 17

преди 12 години

направо къртиш 10X

27

българска мърша

преди 12 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.

26

??????

преди 12 години

Защо правителствата се страхуват от мнението на народите си ?

25

draznitel

преди 12 години

Тоя требва да го напрявят на кифтета и кебабчета, с които да подкупят малцинствата си, да гласуват по правилния начин на референдума и проблема ще се реши

24

Марк

преди 12 години

Найдобре ще бъде: палрамента не дава доверие на Папандреу!Правителството пада!Гърция излиза от еврозоната , следователно /по сега действащото законодателство/ и от ЕС! Няма траншове , няма кинти! Заплатите в държавния сектор става 0 евро /пардон драхми/!Е тогава нека да дойдат Аристотел и Платон да ги нахранят!

23

shrek

преди 12 години

Гърчат се гърчулята, по точно казано - маляки! Хак да им е!

22

полудевам полечка

преди 12 години

Krizakis ydarakis po glavakis myrzelakis gnidakis

21

Анонимен

преди 12 години

Ще си позволя да задам един чисто икономически въпрос :Защо на едни *** им викат роми, а на други - гърци?

20

ес-политик

преди 12 години

референдум преведено на европейски език значи 'не можем да баламосваме хората '.а сега и образа на ес-политика нещо като Алан Копле.как се прави ли, Но проблем упс (конграчулейшънс - млас пляс бляс)взема се едно *** магаре (по възможност от покрайнините на някой по-така голям град та да не са го виждали много много, ерго да не се знае в кои чужди ливади е зобало), след което с медийни пудри и бои се докарва да изглежда на лъв! и понеже лъвът е изчезващ вид, кой да направи разлика...

19

Анонимен

преди 12 години

Цакай малко сега да попитам,къде в Европа мезду 14 и 17 цаса никой не работакис,а цоцакис узакис или спанакис...И после 5000 евракис и цудно хубава е Тя /Европейската Общност/..Германците арбайтен,а гърците полуцават.....тъй це г-да все някога трябва бецален,сметкакис...Сега цао,цао и на Вас гръцки студенти,които уците тук,а плюете България....нисто не е забравено,СТЕ ПОЦАКАМЕ,СТЕ ВИДИМ ЦИЙ ЦЛЕН Е ПО-ГОЛЯМ

18

Анонимен

преди 12 години

Референдум е *** дума в ЕС.

17

Насракис

преди 12 години

Въпросът на РЕФЕРЕНДУМА ще бъде:МИЗЕРИЯ ИЛИ ДА??

16

Кало

преди 12 години

С референдум или избори, с ПАСОК или с Нова демокрация, със стачки или без, с драхми или без драхми.. сексът започва.Има едни около 300 млрд. евро дето някак си трябва да се плащат.Па дори и опростени на половина без рязане и крясъци няма да мине.Видя се колко жалки заизглеждаха и опозицията и профсъюзите след офертата за референдум!По същество и двете основни гръцки партии са леви, защото са популистки и носят сходна отговорност за дълга.

15

Анонимен

преди 12 години

Тия станаха за смях.

14

Анонимен

преди 12 години

Европа им скръцна със зъби и те си седнаха на задните части. Ще слушат и ще изпълняват послушно, няма къде да ходят.

13

Анонимен

преди 12 години

Обикаляла КРИЗАТА целият свят,когато стигнала в България си казала :" Даааа ! Където и да ходиш,най-хубаво си е у дома! "