63

Хах

преди 12 години

Извинявай душко но българите са станали на прасета! *** и арабите в България са по-чисти от тях и се държат с жените като с жени , а не като с някакъв придатък. Така че не съди за другите по себе си! Харесала го е жената, защитила го е, което показва че не е стандартния манекенски ***! Браво на нея! Вие българите се погледнете и се помъчете малко да придобиете нормален вид и обноски!

62

Муамар

преди 12 години

Така, така - мамка и продажна. Всички жени които се факат с арабели и черни да се заливат с *** по 10 дни в месеца под жарко слънце. През останалите 20 дни да чукат камъни.Това жените са егати помиярките. За пари са готови със *** да легнат.Такива като нея при нас в Афганистан ги даваме на талибаните.

61

Десислава Пронкина

преди 12 години

А бе тя може и да се е е...еех!- с Кадафи,но някой от вас да и е държал свещ??!! Нека говори кой каквото ще.Вашите жени също се чукат, може би и не само с вас господа "учени".Това е човещина и жената и тя е човек и и се иска да получи което и се пада. Но вие гледате много близко, точно до едно място!! Разсъдете нейната мисъл.Тя защитава човека който е бил човек към ней. *** ли е бил или не ....погледнете себе си. А Родът Кадафи беше и е геройски род. Сравнете го с Обама.Отгоор-сравнение няма!

60

пепо

преди 12 години

Корпоратокрация... чиста като сълза !!!

59

.

преди 12 години

Имаше в общежитието на моя университет една британка , която е чисто копие на това горе ... само , че британката не се шибаше с *** , университета ми не е в България , в Студ. Град британки не идват :)

58

.0.

преди 12 години

Абе той нали даде фира тоя *** сигурно и е тъжно сега на тая кофа и за тва умува ...

57

Анонимен

преди 12 години

на Ванеса работа многооооо.

56

Анонимен

преди 12 години

***!

55

Анонимен

преди 12 години

И нашите жени не са от гнусливите...Няма ***,дошла в България,която да не се е уредила с българка.

54

donkov

преди 12 години

demokraciq v nov stil,imash pravo na mnenie,na glas,no te trebva da sa udobni,ina4e si aut...

53

donkov

преди 12 години

koito ne e s nas e protiv nas,ot faraonsko vreme e taka

52

Анонимен

преди 12 години

Концерна само може да съжалява, защото това наистина е рядко срещана красота!

51

Анонимен

преди 12 години

правото на компанията да си избира свободно служителите също е част от демокрацията!

50

donkov

преди 12 години

uj demokraciq puk kvo izleze....

49

не и с моите пари

преди 12 години

Концернът е бил длъжен да прекрати договорът. Мениджърите представляват компанията и се грижат тя да печели. А лошата реклама...."нашата хубавица син на Кадафи я пипа..." ще навреди на финансовия им резултат. Нека тези които мислят, че мениджърите не са прави - да си отговорят, ако те са собственици ще се съгласят ли да печелят по - малко заради една к...... " красавица".

48

Дафинка

преди 12 години

Тая *** се опита да ми го отнеме ! Но аз се съгласих и за по-малко пари ,а онази е алчна и не и излязаха сметките !

47

прасчо

преди 12 години

Мъни-кенството е скрита форма на високо платена проституция....обикновено кифли като тая не слизат от яхтите на разни шейхове и синчета на Диктатори....

46

чичо Митко

преди 12 години

Я натиснете линка да видите какво е люшкал 4 години на Кадафито сина :))) Само сложете отпред ввв. на латиница, иначе няма да го отвори

45

KADAFIEPICH

преди 12 години

BRAVO NA MOMICHETO .... A PAK KOLKO E KRASIVA................

44

popravka

преди 12 години

имате грешка - първо не е германка, а италианка от италиано-американско потекло. второ не е служителка, а рекламно лице, следователно е напълно нормално да и прекратят договора ако с изказвание или поведение прави анти-реклама на продукта им.