186

Анонимен

преди 12 години

vnimavaite bokluci da ne po4nete sakra6tenia 4e 4ak togava 6te vi zapalim vas i izmislenoto vi pravitelstvo -vsjako ne6to si ima granici

185

ha ha

преди 12 години

бюджета е готов от няколко месеца, ама чакаха да минат изборите да не ви уплашат, а вие какво очаквахте.

184

Анонимен

преди 12 години

Спешната помощ трябваше да вземе най големия бюджет,пак се подиграхте с тези хора!Толкова години мизерстват тези хора,Дянков ако утре паднете на улицата ще дойдат хората с линейката да те спасят няма да дойде Вежди Рашидов нали?!!!!!!!!!!!

183

Barcelona Es

преди 12 години

Акциза на газта за отопление се вдига. В Европа България е с най-висока цена на газта.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/consumertips/household-bills/8607465/Britain-has-second-cheapest-gas-in-the-EU.htmlА честито на всички фенове на Симеон Дянков и ГЕРБ. Още на първия ден след изборите бат Бойко го наби на всички наивници. ЧЕСТИТО.

182

Аз

преди 12 години

Ама от НАГЛИ *** тук!Сам така, бате бойко- остави ги да умрат от глад!Ние те избрахме и ние сме с теб!

181

Ачко

преди 12 години

Гласът за Роско комсомолеца беше едно одобрение за Боко.Сега ще стане като в лафа "Га ядофте кифтетат- н ривахте, сега ко ми ривете"....Гответе си вазелина- щом си го харесвате.....(за тези, които вартвят за филията с мас и за дадото-коцкар, убит уж от комунистите)....За другите-стойте си така във форумите и им бройте само апартемнтите и милионите- само така шъ съ упраим...

180

Анонимен

преди 12 години

Народе какво стана, казаха че ще е с вазелин, а взеха да ръгат на сухо от първия ден..... Е споко, само още две години и пак ще има избори.... и тогава както се кава в един стар виц ще видим ловци ли сме или хомосексуалисти..

179

А СЕГА НАКЪДЕ

преди 12 години

Когато гласувате като кон с капаци, резултата го видяхме, сега защо ревете. Стискайте зъби и трайте.

178

Анонимен

преди 12 години

Обяснете как един богаташ който е на 750 по богатство в света през 1999 година купува Балканфарма за 150 милиона, след една година е 175 по богатство в света и Актавис става една от петте най-големи фармацевтични компании в света.Това са реалностите в бедна България и загуба която е претърпяла с това губещо предприятие Балканфарма.

177

а така,

преди 12 години

стягайте коланите, чеееееее дянковчето обеща дупката на геврека, хах........пълна отврат, конграчулейшън Борисов!

176

Анонимен

преди 12 години

Ами на изборите като гласувахте за Герб дадохте картбланш на Боко.така че ще прави каквото си иска а ний ще мълчим и ще си траем.

175

Анонимен

преди 12 години

Светът е пред нова рецесия: Световната икономика е на ръба на нова и по-дълбока рецесия, която може да предизвика социални вълнения в различни страни, алармира Международната организация на труда (International Labour Organization). Според нея ще отнеме минимум пет години, докато заетостта в развитите икономики се върне на нивото отпреди кризата. Организацията отбелязва, че в 45 от 118 държави, които разглежда, рискът от социално недоволство се повишава. (ВВС)

174

ала -бала

преди 12 години

Явно има още "слепи" ,които искат да си имат за водач най-тъпия защото виждал.Питам Ви ,къде ще ни заведе тъпотата.Имаше ли един избран път едно решение ,което след 3 дена да не се промени?Просто си спомнете ! Не Ви карам да мислите.Това не е за всеки.Дори се изгавриха с хората на науката ,която може да донесе просперитет ако имаше кой да им купи и внедри разработките .Но не тя науката трудно се разбира и не е като асфалта -да го стъпчеш и се изплюеш мъжки отгоре му.А на пенсионерите-Трайте си

173

Анонимен

преди 12 години

НИКОЙ ДА НЕ ПСУВА СЕГА.ВЧЕРА КАТО ГИ ИЗБИРАХТЕ,МНОГО СЕ РАДВАХТЕ.АРЕ СЯ ДУХАЙТЕ СУПАТА.

172

Анонимен

преди 12 години

за това ли ви избраха бе тикви.всяка следваща година да е по тежка.***.

171

rambo-до 172

преди 12 години

аз съм негласуващт и актьор и герои а ти си господин никои и циял живот щте си 0 .

170

do 171

преди 12 години

май си объркал името си, сигурно си lambo.

169

rambo

преди 12 години

оиде време да покажеме на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо и ***.целият свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажеме,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплати,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици,а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа.окупираи софия циялата истин

168

до 167

преди 12 години

калфин става. бат ламбо и той симпатяга. верно покрай тях ще се завърти някой алъш-вериш, ама те двамата няма да участват само ще си затварят очите.

167

Стринка Гинка

преди 12 години

ТЕ ХОРАТА ГИ НЯМА А ГРОБ СТРАНА ГРАДИЛИ!!!ГОЛЯМ СМЯХ!!!