39

anom

преди 12 години

правилно е либийците да съдят и решават съдбата на сънародниците си (виновни или не, и колко) , та нали те са страдали 42 години от един диктатор ( затова му видяха сметката, какви ли страдания са изтърпели, за да го гръмнат веднага ?). Всички други коментари са субективни на наши леви (антиимпериалисти- разбирай антиамериканци) и /или расисти, ксенофоби.

38

SOAD

преди 12 години

Тия на снимката като ги гледам направо лошо ми става. Повръща ми се ! МАЛТУС, КЪДЕ СИ ???

37

ЛЮ

преди 12 години

Не мога да повярвам как либийците сами си унищожиха държавата!!! От тук нататък само лошо ше им се случва. А Кадафи ще остане като мъченик в тяхната история.

36

Анонимен

преди 12 години

"Хюман райтс уоч обяви, че милициите стрелят срещу невъоръжени хора, арестуват безразборно и упражняват насилие срещу задържаните, което е довело до смъртта на някои от тях. Туарга отчасти е плячкосан и опожарен, а аргументът на паравоенните отряди е, че не бива да се разрешава на избягалите от града 30 000 жители да се връщат в него "след онова, което са сторили в Мисурата"."СВИКВАЙТЕ ЛИБИЙЦИ ТОВА Е ВАШЕТО БЪДЕЩЕ! КЪСМЕТ!

35

Анонимен

преди 12 години

Кадафи е дрънкал глупости цял живот. Това, което му се случи няма нищо общо, просто глобалистите карад подред и беше неговия ред. Петрола в близкия изток намалява и цената му се покачва, което прави Либийския петрол още по ценен и желан. Да не говорим и плановете на Кадафи за африканска банка - която трябваше да стартира тая година, малко след като почна т.н. "гражданска война" - Африка тепърва ще се развива и глобалистите не могат да пропуснат възможноста да я потопят в неизплатими дългове...

34

Воин на Христос

преди 12 години

Кадафи можеше още да си е на власт ако не се дръвчеше безмислено на американците и Запада.Не се поучи от грешката на Садам Хюсеин

33

Данаил

преди 12 години

Хората са притиснати и окупирани в собствените им домове, в тяхните си държави. После са главни обвиняеми че са терористи! В коя държавна политика се намесиха арабите? Докато, затова пък САЩ, няма държава на която да не указват натиск и агресия! Кланетата на невинни жени и деца ги правят терористичните ***, наричащи се Демократите от НАТО-САЩ и ЕС които трябва да бъдат наказани най-жестоко един ден! НАТО е убило над 100 000 човека със своите безразборни бомбардировки над Либия. Съд заслужават не тези които превърнаха Либия в цветуща държава с висок жизнен стандарт, а USA - глобалните терористи които превърнаха Либия в руини и избиха хиляди невинни деца, жени и безащитни старци!!!

32

А уеуле мауле....

преди 12 години

Каква свобода, каква демокация ? Няма да имат скоро нито свобода, нито демокрация в Либия. Сега почва Великото разграбване на държавата им, както нас ни разграбват САЩ, с помощта на ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС, ДПС вече 22 години!!!Ще почнат едни приватизации, едни концесии, едни неправителствени организации борещи се за най-хуманните каузи, една финансова дисциплина ала Дянков, едни заеми от МВФ и Световната банка за реформи и възстановяване........

31

Николинка

преди 12 години

Ние не можем вече котка да ритнем, че било не хуманно, а те избиват когото където пожелаят!

30

Воин на Христос

преди 12 години

Не всички мюсулмани са терористи,но всички терористи са мюсулмани

29

Анонимен

преди 12 години

Засега се знае, за само една държава, на която държавен секретар, отива в друга държава и иска убийството на човек това направи Хилари Клинтън в Либия! Просто хората са си убийци по рождение и за тях човешкият живот нищо не значи и според тях, никой не може да им търси сметка! Клинтовската *** да знае, че Той господ гледа: ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !!!ТОВА не е освобождаване, а поробване на Либия от Западния империализъм.Подобно "освобождаване" имаше преди 10 години на Ирак и Афганистан. И вече толкова години народите на тези страни водят кървава борба за изгонване на "освободителите".

28

Бомбокрацията-САЩ

преди 12 години

Всички знаем че САЩ са най-големият световен убиец. Всеки може да проследи колко са жертвите на американските войни. Няколко милиона човешки същества. И то в името демокрацията им!Кадафи е мъртъв, а в Либия започва геноцид над либийците, демократичен геноцид, а новата Световна война може вече да се смята за факт. Какво са международните закони? Май съществуваше нещо такова, или поне така твърдят демократите. Именно по силата на същите закони те вкараха Слободан Милошевич в затвора, изправиха пред международния съд в Хага и като видяха, че няма да могат да го осъдят, го убиха. Кадафи го убиха преди това. За да не се излагат с някакво си карикатурно подобие на съд. Пак според същите закони убийството на военнопленник е военно престъпление. А Муамар Кадафи беше точно такъв. Един ранен военнопленник. Видеокадрите, които видя цял свят бяха категорични. Бил оказвал съпротива, бил се опитвал да бяга, била избухнала престрелка Абе, кого ще лъжат тези? Тези либийски революционери с еврейски имена просто смъкнаха от превозното средство един тежко ранен човек и го убиха. И Западът, този фалшив и лицемерен Запад вместо да поиска осъждане на военнопрестъпниците, ги поздрави. Западът поощрява военните престъпления и това вече е неоспорим факт. Всяка война е ЗЛО за човечеството! Деморацията се превърна в извинение за геноцид!!! Да пази Господ от демократи! Бомбокрация, да бъдем точни!

27

Анонимен

преди 12 години

Масоните "евреи и американците" определят кой ще живее и кой ще умре.Кадафито беше напълнил либийците с пари, беше ги направил богати и мързеливи, беше им осигурил и ниско платен наемен труд, на гастарбайтери от българия и други бедняци-клошари, а какво му се случи само? А какво ли пък трябва да му се случи тук, у нас, на т.нар. български Кадафи, след като държи в постоянна бедност и безпаричие хората на България?

26

Гринго

преди 12 години

Лицемерни Американски и Европедерасти! Скапани агресори златолюбци! Изсипват бомби над мирното население и говорят за хуманитарна помощ! ООН показа с това си дело ,че не е легитимна. Това организация на ощетяващите нации. Съвета за сигурност гласува каквото каже Вашингтон и Тел Авив. Първо насъсквате хората, а после зовете за цивилизованост!? Разделяй и владей! NATO постигнаха целта си. Сега анархията в Либия ще е чудовищна. Започва невероятен батак ! Ше убиват, изнасилават и грабят в името на висша цел Демокрацията ! БРАВО НА НАТО- РАЗСИПАХА ОЩЕ ЕДНА СТАБИЛНА И БОГАТА ДЪРЖАВА. СЕГА ИДВАТ НОВИЯТ ВИД"ДЕМОКРАЦИЯ"

25

Анонимен

преди 12 години

Хайде хаде, християнството е изклало доста повече хора от която и да е друга религия. Само в америка жертвите на християнския геноцид са над 100 милиона. Дори собствените ни предци са покръстени на сила и чрез клане. Това, че исляма е асоцииран с насилие и тероризъм е поредната илюзия, зад която се крият истинксите терористи с костюми. Да не забравяме терорист убиец Н1 на годината - оня *** християнин от Норвегия...

24

Данчо

преди 12 години

"*** му работа" по *** сценарий!От Френската реворюция,та до Либийската!

23

Петьо-Евреи

преди 12 години

*** му работа

22

Данчо

преди 12 години

Късопаметни,навсякъде е така!!!"РЕВОЛЮЦИИТЕ" се проектират,инспирират и финансират от вън!На место *** са изпълнителите!След което им възлагат власта.

21

anko

преди 12 години

По-принцип исляма е религия на терора и кръвта. Техният умопобъркан "пророк" *** Муххамед някога се беше обявил за бог на всички "правоверни" и заяви ще свещен дълга на всеки мюсюлманин е проливането на кръв в името на Аллах (разбирай на Муххамед). И до ден днешен мюсюлманите си следват заветите на откаченият си пророк и продължават да проливат кръвта си в името на техният "бог" на злото и омразата.

20

Хм

преди 12 години

до Ано 19комунистите отвърнаха на лошото с лошо - както фашистите са се отнасяли с комунистите, така и ония им го върнаха - не ме карай да изпадам в подробности - само ще спомена избитите от полицията деца-ятачетапо темата - само не разбрах, дали погребаха Кадафито със *** нагоре, щот наближава времето да ходят да го целуват...